Τρίτη, Ιουνίου 5

CAMP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΟ ΕΛΑΛΔΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

19-24 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ CAMP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

     Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportsthea οι Εθνικές κολυμβητικές ομοσπονδίες Ελλάδας και Αυστραλίας έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για κοινό camp προετοιμασίας των ομάδων τους polo στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου από 19 έως 24 Ιουνίου 2012 και ευρίσκονται σε αναμονή απάντησης από τους υπεύθυνους του Κολυμβητηρίου.
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
     Μια πάρα πολύ καλή είδηση για τον τόπο μας και τον υγρό στίβο, που έρχεται να γίνει συνέχεια και θεσμός παλαιότερων τέτοιων διεθνών συναντήσεων στα πλαίσια της προολυμπιακής προετοιμασίας των ομάδων. Να θυμίσουμε ότι το 2004 είχαμε στο Κολυμβητήριό μας την παρουσία της εθνικής ομάδας κολύμβησης της μακρινής Νέας Ζηλανδίας, ενώ το 2008 την κοινή προετοιμασία των εθνικών ομάδων πόλο Ελλάδας - Καναδά. 

      Πέραν αυτών των δράσεων, αξίζει να θυμηθούμε τη συνεχή παρουσία ενόψει μεγάλων διοργανώσεων της Εθνικής μας ομάδας κολύμβησης, μεμονωμένων αθλητών παγκόσμιας κλάσης (Γρηγοριάδης, Δριμωνάκος, Γιαννιώτης, Ξυλούρης και πολλών άλλων), αλλά και αρκετών συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας, καθιστώντας έτσι το νησί και το Κολυμβητήριό μας παγκόσμια γνωστό και ιδανικό μέρος για τέτοιου είδους προετοιμασία.   
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
     Τέλος, πιστεύουμε ότι για μια ακόμη φορά θα γίνει το αυτονόητο και θα φιλοξενήσουμε πάλι άλλο ένα μεγάλο γεγονός στο χώρο του υγρού στίβου.
     Το sportsthea σας θυμίζει μέσω του φωτογραφικού υλικού που διαθέτει την παρουσία αυτών των Εθνικών Ομάδων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο το 2004 (Νέα Ζηλανδία) και 2008 (Ελλάδα, Καναδάς).


ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ 2004, ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ 2004
CAMP ΠΡΟΕΤΟΙΜΕΣΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΟ
 ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΑΝΑΔΑ 2008
ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2004 ΚΑΙ 2008



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου