Κυριακή, Οκτωβρίου 7

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: "ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ "0" ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗ 
ΡΕΒΑΝΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ - Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ 0-0 

   Σε ένα κακό παιχνίδι στο οποίο "απουσίαζαν" το καλό θέαμα και οι πολλές φάσεις, σήμερα το πρωί στο βαθύ της Ιθάκης η τοπική ομάδα, Πρόοδος και οι Πρόννοι δείχνοντας ακόμη ανέτοιμες άφησαν ανοικτούς "λογαριασμούς" για τον επαναληπτικό των Τζανάτων(;), αφού το ολοκλήρωσαν χωρίς τέρματα.
   Οι γηπεδούχοι ήταν λίγο καλύτεροι και αυτοί που έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς κάτι το εξαιρετικό πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

  Οι ομάδες με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους, η Πρόοδος μάλιστα με καινούριο προπονητή και με λίγο χρόνο προετοιμασίας, ήταν εκ προοιμίου αδύνατον να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα αφήνοντας με το παράπονο της μη επίτευξης έστω ενός τέρματος στους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
   Φάσεις και γκολ
   Πολύ λίγες ήταν οι φάσεις στο πρώτο μισό του αγώνα στο γήπεδο της Ιθάκης και αυτές για την γηπεδούχο Πρόοδο.
 Η πρώτη καλή φάση ήταν για την γηπεδούχο ομάδα και συγκεκριμένα στο 24', όταν από το κόρνερ του Πόρτολου ο Τόφαλος μέσα από την περιοχή θα πιάσει ένα δυνατό σουτ που θα περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία των Πρόννων.
   Δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι και πάλι για τους γηπεδούχους στο 45' με το διαγώνιο σουτ από θέση έξω αριστερά του Πρεβεζάνου να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Πρόννων Γιαν. Ντούκας.
   Και το β' ημίχρονο όμως δεν είχε να παρουσιάσει και πολλά πράγματα και το θέαμα να παραμένει το ίδιο κακό.
   Έτσι στο 64' έχουμε ένα καλό σουτ του Τσίρου έξω από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ.
    Στο 72' σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων και σε σύγχυση που θα επικρατήσει ο Πόρτολος από το ύψος της μικρής περιοχής και ευρισκόμενος στο έδαφος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
   Η Πρόοδος στα τελευταία λεπτά ανέβηκε, έπαιξε πιο επιθετικά προκειμένου να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, κάτι που τελικά δεν κατάφερε χάνοντας απλά άλλες δυο ευκαιρίες ακόμη.
   Η πρώτη στο 80' όταν σε νέα φάση διαρκείας στα καρέ των Πρόννων  ο Τόφαλος θα σουτάρει για να αποκρούσει με τα πόδια ο Ντούκας και στην συνέχεια να απομακρύνουν τον κίνδυνο οι αμυντικοί της ομάδας του.
   Η επόμενη και τελευταία φάση θα έρθει στο 89' όταν μια έξυπνη μπαλιά του Πρεβεζιάνου από αριστερά θα βρει τον Τόφαλο με τον επιθετικό των γηπεδούχων να προχωράει μέσα στην περιοχή και να πλασάρει στην απέναντι γωνία του Ντούκα με τον "υπηρεσιακό" όμως τερματοφύλακα των Πρόννων να στέλνει με όμορφη ενέργεια την μπάλα κόρνερ.
   Πολύ καλή η διαιτησία του Ν. Βουτσινά και των βοηθών του Παν. Παίζη και Αγγ. Βουτσινά.
   Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.:Τσιντήλας, Κωστόπουλος, Δόριζας (74' Ηλιόπουλος), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Πόρτολος, Χάνος, Βλασσόπουλος (56' Στασινός), Τσίρος, Τόφαλος.  
Α.Ο. Πρόννοι:Ντούκας Γιαν., Ελιάϊ, Σολωμός, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Σπ., Χιόνης, Κάραλης (63' Κουρκουμέλης Α.), Αναγνώστης, Κουρκουμέλης Κυρ., Ντουκάϊ, Κατσιλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου