Κυριακή, Οκτωβρίου 7

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ......  
 ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ 3-1 ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ











Δύο γκολ πέτυχε ο Θ. Τσάκος
   Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στις Κεραμειές σήμερα το απόγευμα για το τοπικό κύπελλο στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων τα Διλινάτα δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν του ανανεωμένου Παπυργιακού με σκορ 3-1 κάνοντας εύκολη υπόθεση τον επαναληπτικό αφού η δυναμικότητα των δυο ομάδων είναι τέτοια που δύσκολα μπορεί το Πυργί να κάνει την ανατροπή και το 2-0 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
   Τα Διλινάτα σίγουρα καλύτερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θύμιζαν την περυσινή ομάδα με το ποιοτικό ποδόσφαιρο και το ένας για τον άλλον  προβλημάτισαν αρκετά. Αντίθετα το Πυργί με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση του έδειξε καλά στοιχεία αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, αφού το μόνο που λείπει από αυτά τα παιδιά είναι η εμπειρία η οποία σίγουρα θα αποκτηθεί μέσα από τα συνεχή παιχνίδια.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 7' τα Διλινάτα με τον Γ. Αναλυτή έχουν την ευκαιρία για ένα σουτ και τον Α. Μενεγάτο να αποκρούει υπέροχα σε κόρνερ.
   Γκολ για τους τυπικά γηπεδούχους (εκτίουν ποινή της έδρας τους) στο 8'. Μετά την ατομική ενέργεια του Μηλιώνη που θα περάσει και τον τερματοφύλακα αλλά θα χάσει το κοντρόλ και εκεί που φαινόταν να χάνεται και το γκολ η μπάλα θα φτάσει στον Θ. Τσάκο που εύκολα από πολύ κοντά θα την στείλει στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ και το 1-0.
   Σε σέντρα σουτ από δεξιά του Κ. Τσάκου στο 14' ο Μενεγάτος Α. δεν θα εκτιμήσει σωστά την πορεία της μπάλας που τον ξεγελάει και αφού χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του θα καταλήξει άουτ.
   Ατομική ενέργεια από το Μηλιώνη στο 17' που θέλει να τα κάνει όλα μόνος του και δεν να πασάρει στον Θ. Τσάκο που είναι εντελώς μόνος του για ένα εύκολο γκολ με αποτέλεσμα το πλασέ του να καταλήξει άουτ και να χαθεί μια πολύ καλή ευκαιρία.
   Απάντηση για τον Παπυργιακό στο 21', στην κάθετη πάσα του Σπηλιώτη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων ο Mucaj θα φύγει μόνος προς την αντίπαλη περιοχή και την τελευταία στιγμή να τον προλαβαίνει ο Χαραλαμπόγλου στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
   Κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Διον. Ματιάτο στο 28' στον Τούρλα για τον Παπυργιακό και Κ. Τσάκο για τα Διλινάτα για κάποια "γαλλικά" που ειπώθηκαν σε κάποιο φάουλ.
   Τελευταία φάση του α' ημιχρόνου με την σέντρα του Γ. Αναλυτή στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Γ. Κοκκόση λίγο πριν φτάσει στον Μηλιώνη και να καταλήγει κόρνερ.
   Με την έναρξη του  β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46' ο Γ. Αναλυτής με νέα κάθετη πάσα θα προσπαθήσει να βρει τον Τσάκο μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων αλλά την τελευταία στιγμή θα προλάβουν οι αμυντικοί και θα διώξουν σε κόρνερ.
   Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους στο 55' για πέναλτι όταν ο Μηλιώνης φαίνεται να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των Διλινάτων για "θέατρο".
    Τα Διλινάτα στο 64' θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Θ. Τσάκος θα κερδίσει τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Α. Μενεγάτου πετυχαίνοντας το 2-0 και συγχρόνως το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
   Στο 67' σε νέα ανατροπή του Μηλιώνη από τον Απέργη ο Δ. Ματιάτος αυτή τη φορά θα δείξει την άσπρη "βούλα" και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Παπυργιακού. Το πέναλτι θα εκτελέσει ο "παθών" που θα ευστοχήσει πετυχαίνοντας με ωραία εκτέλεση το 3-0.
   Τέλος ο Παπυργιακός θα πετύχει ένα τέρμα που υπό άλλες συνθήκες θα του ήταν πολύ χρήσιμο όταν ο Mucaj θα εκμεταλλευθεί στιγμιαία αδράνεια των αμυντικών των Διλινάτων θα μπει στην περιοχή από πλάγια αριστερά αποφεύγοντας τον τερματοφύλακα Aliaj  και με διαγώνιο σουτ θα πετύχει το τελικό 3-1.
   Το υπόλοιπο του αγώνα πέρασε χωρίς να έχουμε κάποια μεγάλη φάση για τις δυο ομάδες.
   Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Aliaj, Αναλυτής Θ. (58' Τζωρτζάτος Δημ.), Μανώλης, Myrto, Χαραλαμπόγλου, Αναλυτής Γ. (73' Παππάς), Φιοράτος, Τσάκος Κ., Μηλιώνης, Τζωρτζάτος Χρ., Τσάκος Θ. 73' Κύριος Στ.).
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Μενεγάτος Α., Βαγγελάτος, Παγουλάτος, Σπηλιώτης (85' Κοκκόσης Νικ.), Στρακάτος, Μενεγάτος Β., Τούρλας, Κοκκόσης Γερ., Απέργης, Μucaj, Στεφανάτος (51' Τρίτσης).
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου