Παρασκευή, Οκτωβρίου 12

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012-2013.... ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ


ΤΟΠΙΚΟ   ΚΥΠΕΛΛΟ
Πράξη 2η στο τοπικό κύπελλο Ερασιτεχνών με τους επαναληπτικούς αγώνες της Α΄φάσης, Α' Σειράς
Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι πολύ ενδιαφέροντες αγώνες μεταξύ 
Α.Ε.Κ.-Σάμης και Παγκεφαλληνιακού-Ομαλών στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου,  
ενώ την Κυριακή συνεχίζεται η αγωνιστική δράση με τους άλλους δυο αγώνες του προγράμματος μεταξύ Παλληξουριακού -Α.Ο.Κ.Ι. στο ίδιο γήπεδο και Εικοσιμίας-Ανωγής στις Κεραμειές
   Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στους αγώνες Παγκεφαλληνιακού-Ομαλών το Σάββατο το το απόγευμα 17:15 και Παλληξουριακού-Α.Ο.Κ.Ι. την Κυριακή το απόγευμα 16:30. Και τα δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
   Οι αγώνες Α.Ε.Κ.-Σάμης που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο το μεσημέρι 15:00 και Εικοσιμίας-Ανωγής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16:30 στις Κεραμειές αναμένεται να είναι τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους και απλά να "σφραγίσουν το εισιτήριο" της πρόκρισης στον επόμενο γύρο αφού το σκορ του πρώτου αγώνα φαντάζει απαγορευτικό για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Σίγουρα αν προκύψει κάτι διαφορετικό θα πρόκειται περί μεγάλης έκπληξης.
    Ας δούμε όμως αναλυτικά όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου:



ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟ 1-3 ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η Α.Ε.Κ.
Α.Ε.Κ.
Α.Ο. Σάμης
     Με παρακαταθήκη το 1-3 του πρώτου αγώνα και την ανωτερότητα της από την άλλη απέναντι στην ομάδα της Σάμης η Α.Ε.Κ. αυτόματα γίνεται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στο επόμενο γύρο και στον επαναληπτικό του Σαββάτου για το τοπικό κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 15:00. 

    Από την άλλη στο "στρατόπεδο" των Σαμικών άπαντες γνώριζαν από την αρχή τον βαθμό δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα και ποτέ δε το έκρυψαν. Ο στόχος του Β. Μιχαλάτου αλλά και των ποδοσφαιριστών του ήταν η καλή εμφάνιση και η ικανοποίηση μέσα από το παιχνίδι αποκτώντας συγχρόνως η ομάδα του εμπειρίες. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που θα τις χρειασθούν στο άμεσο μέλλον και στους αγώνες τους για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Κάτι που κατά την προσωπική μας άποψη το έχουν καταφέρει κατά το ήμισυ. Απομένει να δούμε και το υπόλοιπο.
   Έτσι υπό αυτές τις προϋποθέσεις αναμένουμε ένα ποιοτικά καλό και ανοικτό παιχνίδι που εμείς θα διακινδυνεύσουμε να πούμε ότι θα έχει αρκετά τέρματα. Ο Σπ. Παπαδάτος εκτός του τιμωρημένου Χρίστο Σ. δεν έχει άλλο πρόβλημα αφού επέστρεψαν στην ομάδα και οι Λούλουδας, Κρούτη, Γαλανός που δεν είχαν συμμετοχή για διάφορους λόγους στο πρώτο παιχνίδι.    
     Και ο Β. Μιχαλάτος όμως θα έχει μια απώλεια, αυτή του τιμωρημένου Αυγερινού.
    Διαιτητής: ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπανόπουλο Αντ. και Λογοθέτη Βασ.
  Φαβορί πρόκρισης:Οτιδήποτε άλλο συμβεί εκτός την πρόκριση της Α.Ε.Κ. πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει πολύ μεγάλη έκπληξη, όσο και να συμπαθούμε την ομάδα της Σάμης για το απλό, σοβαρό και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι της αυτή είναι όμως η πραγματικότητα.
ΤΟ ΠΑΝΩ "ΧΕΡΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο "ΠΑΓΚΕ"
.........ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΜΑΛΑ
Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός
Α.Σ. Ομαλά


    Αμέσως μετά το παραπάνω παιχνίδι και ώρα 17:15 στο ίδιο γήπεδο ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί τα Ομαλά στην ρεβάνς του 2-5 του πρώτου αγώνα και όλοι στο "στρατόπεδο" της Αργοστολιώτικης ομάδας πιστεύουν στην πρόκριση για τον επόμενο γύρο. 

    Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι σαφέστατα πολύ μεγάλες αφού αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα το σκορ του πρώτου αγώνα. 
   Ο Ν. Βουτσινάς θα κατεβάσει την ομάδα με στόχο την νίκη και όχι το αποτέλεσμα που δίνει πρόκριση. 
  Από την άλλη ο Δ. Λιονάτος δεν έχει να χάσει τίποτε και παρότι ευρίσκεται σε δυσχερέστατη θέση είναι σίγουρο ότι θα παρατάξει την ομάδα foul  επιθετικά αφού πιστεύει και προσπαθεί να πείσει για αυτό τους ποδοσφαιριστές του ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Ο προπονητής των γηπεδούχων δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για την συγκρότηση της ομάδας του, ενώ ο Δ. Λιονάτος βλέπει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα πολύτιμο "εργαλείο" του, τον έμπειρο αμυντικό Κ. Τζωρτζάτο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.
   Διαιτητής: Ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Λυμπερόπουλο Θοδ. 
     Φαβορί πρόκρισης: Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν δίνει και πολλές ελπίδες στα Ομαλά για αυτό θεωρούμε τον "Πάγκε" φαβορί.

ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ Δ.Α.Κ..... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ


   Την Κυριακή το απόγευμα στις 16:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Παλληξουριακός και Α.Ο.Κ.Ι. αναμένεται να μας προσφέρουν ευχάριστες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις όπως έγινε και στο πρώτο μεταξύ τους  παιχνίδι όπου ως γνωστόν Ληξουριώτες έκαναν την μεγάλη έκπληξη επικρατώντας με σκορ 1-0.
  Έτσι μετά από αυτήν τους την επιτυχία θέλουν να έχουν συνέχεια και να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή, παίρνοντας το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θα τους δώσει και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Τόγια, ο Α.Ο.Κ.Ι., με πάρα πολλά προβλήματα απουσιών θέλει να ανατρέψει την κατάσταση ώστε να μην αποχαιρετήσει νωρίς νωρίς μια διοργάνωση που ήταν από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Όλα κρέμονται πάντως από μια κλωστή για τους γηπεδούχους, ενώ οι Ληξουριώτες θα κατέβουν με την ίδια λογική αλλά και τακτική πρώτα για το αποτέλεσμα της πρόκρισης και μετά για την νίκη. Έτσι ελπίζουμε να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στο οποίο αναμένεται να γίνει μεγάλη "μάχη" για την εξασφάλιση του εισιτηρίου της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.
   Διαιτητής: Ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κων. και Αβάζαρο Χρ.
   Φαβορί πρόκρισης:Όλα είναι ανοικτά για κάθε αποτέλεσμα. Το Ληξούρι έχει την διαχείριση του εύθραυστου 0-1 να δούμε όμως τι θα καταφέρει. 








ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ 0-3 ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ  ΤΟ "ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ" ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ
Α.Ο. Ανωγής
Α.Ο. Εικοσιμίας
    Την ίδια ώρα ( 16:30 ) στις Kεραμειές η Eικοσιμία μετά το εκτός έδρας 0-3 του πρώτου αγώνα επί της Ανωγής έχει τον πρώτο και πολύ σημαντικό λόγο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ληξουρίου, η οποία είναι αλήθεια ό,τι στον πρώτο αγώνα του Δ.Α.Κ προβλημάτισε αρκετά την ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου ειδικά στο 2ο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο.
     Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση.
    Η Εικοσιμία με το υπέρ της 0-3 στον πρώτο αγώνα, την διαφορά ποιότητας από τον αντίπαλό της, αλλά και το γεγονός ότι αγωνίζεται αυτή την φορά στο γήπεδό της, δικαιωματικά της ανήκει ο παραπάνω τίτλος. 
    Άλλωστε και φέτος οι στόχοι της είναι υψηλοί και δεν θέλει με το "καλημέρα" να δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης από τους αντιπάλους της. 
   Αντίθετα, θα θελήσει να βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.
   Από την άλλη η Ανωγή θα προσπαθήσει για το καλύτερο και πολύ περισσότερο ενώ για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της το μεγάλο κέρδος θα είναι η απόκτηση εμπειριών για την συνέχεια.
   Τα προβλήματα για την Εικοσιμία είναι τα γνωστά (απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). 
    Στα ευχάριστα η επιστροφή του Αρντίτ Μπούσι, ενώ για τον Γ. Μαλλιώρη δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα ενώ είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Γ. Μπενάτου που φαίνεται να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.
    Διαιτητής: Ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Βασιλόπουλο Δημ. 
    Φαβορί πρόκρισης:Θεωρούμε πιο ποιοτική την ομάδα της Εικοσιμίας και σε συνάρτηση με το 0-3 του πρώτου αγώνα, απλά περιμένουμε την επιβεβαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου