Σάββατο, Οκτωβρίου 13

Για τον «Κάρα» ρε γαμώτο......


ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3Χ3 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ
Για τον «Κάρα» ρε γαμώτο...
Δεν στέφθηκε με επιτυχία το παιχνίδι στο οποίο ο Γιώργος Καραγκούνης συμπλήρωσε 121 συμμετοχές και πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας, καθώς η Εθνική παραχώρησε λευκή ισοπαλία στους Βόσνιους.
Δύο δοκάρια και η κούραση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στέρησαν από την Εθνική μας ομάδα τη νίκη στο παιχνίδι με τη Βοσνία, για την τρίτη αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2014.

Οι διεθνείς προσπάθησαν να ευχαριστήσουν τους θεατές, οι οποίοι κατέκλυσαν το γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του εβδόμου ομίλου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...
Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις στο 5' δημιούργησαν την καλύτερη ευκαιρία, αλλά η τύχη γύρισε την πλάτη στον Φάνη Γκέκα, ο οποίος ανενόχλητος, μετά από πάσα «πάρε-βάλε» του Σαμαρά, κατάφερε να στείλει την 
μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπέγκοβιτς.
Στη συνέχεια οι Βόσνιοι ανέβασαν αισθητά ρυθμό και προσπάθησαν ν' απειλήσουν την εστία του Ορέστη Καρνέζη, με μεγαλύτερη 
ευκαιρία αυτή του 24', όταν ο Γιάννης Μανιάτης έδιωξε με το κεφάλι, πάνω στη γραμμή, το σουτ του Ζαχίροβιτς.
Οι Έλληνες απάντησαν με άλλο ένα δοκάρι, αυτή τη φορά του Τοροσίδη (33'), ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν άλλη μια φορά στο γκολ με τον Λούλιτς (41'), αλλά ο Καρνέζης είπε «όχι».
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε 
αρκετά νωθρά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο σε εκείνο ακριβώς το λεπτό (65') ο Στέλιος Μαλεζάς τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος συμπλήρωσε 121 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη θέση του, στο κέντρο της άμυνας να πάρει ο Κώστας Κατσουράνης, κάτι το οποίο είχε δοκιμάσει πρόσφατα στις προπονήσεις ο Φερνάντο Σάντος.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ο οποίος είχε περάσει προηγουμένως στη θέση του Φάνη Γκέκα) και ο αρχηγός έδωσαν ανάσες στο παιχνίδι της Εθνικής, με τον πρώτο να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 79' να «καθαρίσει» το ματς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φερνάντο Σάντος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Κώστας Μήτρογλου (στη θέση του Μανιάτη), προκειμένου να... κλέψει το ματς στα τελευταία λεπτά, κάτι το οποίο, όμως, δεν έγινε.ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς (66' Καραγκούνης), Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης (80' Μήτρογλου), Φορτούνης, Σαμαράς, Γκέκας (57' Σαλπιγγίδης).ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούιντζα, Σαλίχοβιτς, Λούλιτς (74' Στεβάνοβιτς), Ζαχίροβιτς, Μεντούνιανιν (74' Ίμπρισιτς), Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου