Σάββατο, Οκτωβρίου 13

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΑΓΚΕ"



ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Ο "ΠΑΓΚΕ" 2η ΝΙΚΗ  1-0 ΤΑ ΟΜΑΛΑ

  "Ζευγάρωσε" τις νίκες του ο Παγκεφαλληνιακός απέναντι στα Ομαλά σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Παγκεφαλληνιακός Α.Ο. 
   Το θέαμα σε γενικές γραμμές ήταν πολύ κακό ειδικά στο β΄ημίχρονο ενώ έλειπαν και οι σπουδαίες φάσεις με αποτέλεσμα να μην το χαρεί ο κόσμος που το παρακολούθησε.
Α.Σ. Ομαλά
   Ο Παγκεφαλληναικός πάντως ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και η νίκη- πρόκριση του μπορεί να χαρακτηρισθεί απόλυτα δίκαιη. Από την άλλη τα Ομαλά βελτίωσαν την εικόνα τους αρκετά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και προσπάθησαν για το καλύτερο κάτι που τελικά δε κατάφεραν μένοντας εκτός συνέχειας στην διοργάνωση.
   Φάσεις και γκολ
   Ο Παγκεφαλληνιακός προσπάθησε να απειλήσει τα Ομαλά με ένα μακρινό φάουλ στο 5' του Τούρλα να περνάει λίγο άουτ από την εστία του Αρτούρ.
   Στο 26' ένα νέο σουτ αυτή την φορά από τον Βουκελάτο λίγο μέσα από την περιοχή θα φύγει άουτ έξω από τα δοκάρια του Ιβάν χωρίς να τον ανησυχήσει ιδιαίτερα.
    Ένα φάουλ του Παπαθεοδωρόπουλου στο 30' θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και θα γίνει η αφετηρία για το 1-0 με τον Πλατανίτη με γυριστή κεφαλιά να τροφοδοτεί τον Βουκελάτο και τον τελευταίο μόνο με τον Αρτούρ να την στέλνει στα δίχτυα με έξυπνο πλασέ γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.
    Ένα γύρισμα στο 33' του Ζαίμη μέσα στην μικρή περιοχή για τον Πλατανίτη με τον τελευταίο να κάνει μια πολύ άσχημη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να περάσει παράλληλα από την εστία του Ιβαν και να καταλήγει πολύ πλάγια.
    Αυτό ήταν το σκορ και οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.
  Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και το παιχνίδι έχασε κάθε ενδιαφέρον.
   Πρώτη φάση στον αγώνα για τα Ομαλά στο 55' όταν το δυνατό διαγώνιο σουτ του Κατσιβέλη μέσα από την περιοχή θα καταλήξει άουτ.
  Στο 65' μια πολύ καλή ατομική ενέργεια του Τούρλα θα καταλήξει σε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ιβάν και στην επαναφορά της ο Μαγουλάς να μην πιάνει το σουτ χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
    Σε μια ξαφνική αντεπίθεση των παικτών των Ομαλών στο 80' ο Κ. Γκαζάρ θα βρει με κάθετη πάσα τον Κατσιβέλη, Αυτός θα προχωρήσει θα μπει στην περιοχή και μόνος απέναντι από τον Πολλάκη σουτάρει άουτ.
   Πολύ καλή για μια ακόμη φορά η διαιτησία του κ. Νικ. Βουτσινά και των βοηθών του κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Κιόσση Διον.
     Οι συνθέσεις:
Παγκεφαλληνιακός:(Ν. Βουτσινάς), Πολλάκης, Κουλουμπής Νικ., Κίριο Νικ., Παπαθεοδωρόπουλος, Μερολάι Ινγλ., Γιαννάτος (63' Μαγουλάς), Τούρλας (75' Αντωνίου), Κατσιγιώργης, Βουκελάτος, Ζαίμη, Πλατανίτης (75' Γασπαρινάτος).
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Ιβάν Ερτ., Τζάκης Πολ., Γκαζάρ διον., Τσακαρισιάνος Σπ. (46' λ.τ. Τσακαρισιάνος Χρ.), Ciko (60' Τζιβράς), Μπελτσώνιας Γερ., μεταξάς (75' Φραγκιάς), Ματάϊ, Γκαζάρ Κ., Γεωργόπουλος, Κατσιβέλης. 
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ SPORTSTHEA ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου