Σάββατο, Οκτωβρίου 6

Η ΣΥΝΕΝΕΤΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

  
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ Ν.Ο.Α. ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
  Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες το μεσημέρι στα γραφεία του ο Ν.Ο.Α. ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου για το πόλο.
  Εκτός του προέδρου Λ. Νιφοράτου το παρόν έδωσαν και τα μέλη της επιτροπής του τμήματος Μ. Κοσμάτος, Α. Τραυλός και Α. Πανταζάτος καθώς και δυο Κεφαλονίτες αθλητές της ομάδας, ο αρχηγός Γ. Κατσιγιάννης με τον Π. Τραυλό.
  Το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του Ομίλου Λ. Νιφοράτος όπου αφού ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής για τον αγώνα που κάνουν με την ανάδειξη του πόλο και τους ανθρώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. για την στήριξη του Ομίλου, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν γενικότερα τον Όμιλο, ενώ στάθηκε περισσότερο στην κατάσταση του Κολυμβητηρίου το οποίο όπως ανέφερε αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα κυρίως υποδομής που όπως είπε είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Μάλιστα έχει σταλεί και έγγραφο από τον Όμιλο στους υπευθύνους για όλα τα παραπάνω.
  Είπε ακόμη ότι περιμένει από τον Δήμο να είναι συνεπής στο λόγο που έδωσε για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος, καθώς επίσης και την ανάγκη αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και αντί του πανάκριβου πετρελαίου να λειτουργεί με εναλλακτική μορφή θέρμανσης του νερού όπως έγινε και στο Κολυμβητήριο Χίου.
  Ήταν πολύ αυστηρός σε περιπτώσεις που χρησιμοποιούν κάποιοι άνθρωποι του Δήμου τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας κυκλοφορώντας όπως είπε άσκοπα. Επίσης ότι κυκλοφορούν κατά καιρούς κάποια παπαγαλάκια που στόχο έχουν να κάνουν κακό στον Όμιλο διαδίδοντας ότι η ομάδα θα έχει έδρα φέτος την Αθήνα.  Κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας ότι η έδρα μας θα είναι το Κολυμβητήριο Αργοστολίου. Ένα άλλο επίσης που ανέφερε ήταν ότι στο final four του κυπέλλου ο Όμιλος μπήκε μέσα και στο μέλλον θα γίνει μια συνέντευξη ειδικά για αυτό το θέμα.
  Εξέφρασε ένα μεγάλο παράπονο όταν στην επιτυχία της Λουίζας Παπαντωνάτου με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας ο Όμιλος δεν δέχθηκε ένα τηλέφωνο, κάποιο έγγραφο από του τοπικούς φορείς να συγχαρεί τον όμιλο για την επιτυχία αυτή.
    Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς του Ομίλου και κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί και φέτος στην ομάδα γεμίζοντας και πάλι το Κολυμβητήριο, ενώ σε μια στιγμή ειλικρίνειας και αυτοκριτικής είπε ότι και ο Όμιλος έχει κάνει κάποια λάθη σε ορισμένα Δ.Τ. που κατά καιρούς έχει εκδώσει πάνω στην ένταση της χαράς είτε της λύπης χωρίς όμως να θέλει στην ουσία να προσβάλει κάποιον.
  Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος της Επιτροπής Μάκης Κοσμάτος ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την ομάδα δίνοντας μάλιστα την είδηση ότι το πρωτάθλημα πάει για έναρξη τον Γενάρη, ότι η επιτροπή είναι παρούσα για να διαφυλάξει την ομάδα και να έχουν τα παιδιά ότι χρειάζονται. Ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τους χορηγούς και τον κόσμο αφού χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν όπως χαρακτηριστικά είπε.
  Δυστυχώς στην Κεφαλονιά κάποιοι δεν βοηθάνε τα αυτονόητα και στο τέλος εισπράττουμε αυτό που μας αξίζει.
  Το άλλο μέλος της επιτροπής ο Α. Πανταζάτος στάθηκε στο κομμάτι  που λέγεται αθλοτουρισμός όπου ο Όμιλος έχει συμβάλλει πολύ σε αυτό αντίθετα με τους φορείς που δεν βοηθάνε καθόλου ειδικά σε μια εποχή δύσκολη για τη νεολαία και δεν πρέπει να χρησιμοποιούν σαν άλλοθι την οικονομική κρίση αλλά να προσπαθήσουν να βρουν τρόπους να φέρουν τα παιδιά στον αθλητισμό γιατί διαφορετικά θα καταλήξουν στις καφετέριες.
    Οι εκπρόσωποι της ομάδας στην συνέχεια πήραν το λόγο με το Γ. Κατσιγιάννη να αναφέρει ότι φέτος η ομάδα θα είναι πιο δυνατή, δίνονται κίνητρα μέσα από τις προπονήσεις, τα παιδιά τα καινούρια είναι καλοί αθλητές και καλά παιδιά και είναι σίγουρο ότι θα πάμε καλύτερα από πέρυσι ελπίζοντας ότι θα κερδίσουμε μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ενώ έκλεισε με την ευχή το κολυμβητήριο να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.
   Τελευταίος μίλησε ο Π. Τραυλός ο οποίος τόνισε ότι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από την περυσινή, ήρθε νέος προπονητής στην ομάδα και αισιοδοξεί για την πορεία της και την τελική της κατάταξη στην βαθμολογία. 
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου