Σάββατο, Ιουλίου 5

Μουντιάλ 2014: Σοκ στη Βραζιλία, τέλος ο Νεϊμάρ


Πύρρειος αποδείχθηκε τελικά η νίκη της Βραζιλίας επί της Κολομβίας (2-1), με την οποία η Σελεσάο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το μεγαλύτερο αστέρι των «βερντεόρο» και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λουίς Φελίπε Σκολάριμε τέσσερα γκολ, ο Νεϊμάρ, τέθηκε εκτός μάχης για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο άσος της Μπαρτσελόνα υπέστη κάταγμα στον 3ο οσφυϊκό σπόνδυλο, τραυματισμός που προήλθε στο 88ο λεπτό όταν δέχτηκε γονατιά σε πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Κολομβιανού Καμίλο Ζούνιγκα.
Ο Νεϊμάρ μεταφέρθηκε σφαδάζοντας με φορείο εκτός γηπέδου και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, όμως είναι βέβαιο ότι χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.
Το πλήγμα είναι, σαφώς, πολύ μεγάλο για τη Βραζιλία και γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, αφού οι γηπεδούχοι στον ημιτελικό απέναντι στη Γερμανία του Γιόαχιμ Λεβ δεν μπορούν να ελπίζουν ούτε στη βοήθεια του αρχηγού τους, Τιάγκο Σίλβα.
Ο ηγέτης της βραζιλιάνικης άμυνας, που χθες άνοιξε το δρόμο προς την πρόκριση γράφοντας το 1-0 εναντίον των Κολομβιανών με το δεύτερο τέρμα του στο Μουντιάλ δέχθηκε κίτρινη κάρτα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους Γερμανούς. 

http://www.naftemporiki.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου