Δευτέρα, Ιουλίου 28

Ήταν να μην πάρει "φόρα"....... Σημαντική ενίσχυση για την Α.Ε.Κ. με δυο πολύ δυνατές μεταγραφές


Σε δυο πολύ ηχηρές μεταγραφές προχώρησε σήμερα το βράδυ η διοίκηση της Α.Ε. Κεφαλληνίας ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του «ισχυρού» άντρα της ομάδας Δημήτρη Κουμαριώτη και την εισήγηση του νέου προπονητή της Γιώργου Τόγια.
Οι «κιτρινόμαυροι», επιβεβαιώνοντας πλήρως το εδώ και πολύ καιρό ρεπορτάζ του sportsthea, ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Εικοσιμία αλλά και με τους αξιόλογους ποδοσφαιριστές Χρήστο Φωκά και Ντετάρ Ντουκάι (αύριο θα πέσουν και οι υπογραφές) οι οποίοι οριστικά πλέον από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα της ομάδας του Αργοστολίου. Είναι η τρίτη στη σειρά μεταγραφή από την Εικοσιμία για την Α.Ε.Κ. μετά την απόκτηση του Αποστόλη Καραίσκου.
Αντικειμενικά πρόκειται για δυο σπουδαίες μεταγραφές οι οποίες θα δώσουν δύναμη αλλά και πολλές λύσεις τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα της ομάδας του Γ. Τόγια.
Ο Χρήστος Φωκάς είναι 30 ετών με μεγάλη εμπειρία σε ανώτερα πρωταθλήματα (έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας στον Απόλλωνα Αθηνών) αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά και του αμυντικού μέσου. Εκτός της Εικοσιμίας έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες του νησιού μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Α.Ο.Κ.Ι., Λειβαθώ κ.α.
Όσον αφορά τον 23χρονο Ντετάρ Ντουκάι, είναι η πρώτη φορά που παίρνει μεταγραφή σε άλλη ομάδα εκτός της Εικοσιμίας. Αγωνίζεται πλάγια στο χώρο του κέντρου, μπορεί όμως να αγωνιστεί τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, ενώ έχει μια ιδιαίτερη «σχέση» με το σκοράρισμα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ανταλλάγματα για τις δυο παραπάνω μεταγραφές υπάρχει συμφωνία για την παραχώρηση στην ομάδα του Δημήτρη Ζησιμάτου των Νίκου Ψάλτη και του νεαρού Νίκου Παυλάτου. Ο πρώτος αγωνίζεται σε θέση στόπερ ενώ ο δεύτερος σε αυτή του τερματοφύλακα.
Οι μεταγραφές όπως λένε οι παράγοντες της ομάδας θα συνεχιστούν και με άλλους αξιόλογους ποδοσφαιριστές προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους και γιατί όχι και την υπέρβαση με την άνοδο της στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα αναφέρουν ότι είναι μόνο η αρχή και μια καλή απάντηση στους αμφισβητίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου