Τετάρτη, Ιουλίου 9

Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή


Μετά τον διασυρμό της Βραζιλίας από την Γερμανία (1-7) και την πρόκριση των «πάντσερ» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αργεντινή και Ολλανδία διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης θέλοντας την πρόκριση, ώστε να βρεθούν στον τελικό του κορυφαίου ποδοσφαιρικού θεσμού.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 23:00 στο γήπεδο «Αρένα Κορίνθιανς». Οι δύο ομάδες αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με τους Λατινοαμερικάνους να έχουν κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο, ενώ ισάριθμες φορές έχασαν στον τελικό.
Από την άλλη, οι «οράνιε» δεν έχουν γευτεί ακόμη αυτήν την χαρά της κατάκτησης του παγκόσμιου τίτλου, παρά το γεγονός ότι έχουν φτάσει τρεις φορές σε τελικό Μουντιάλ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής της «αλμπισελέστε» αντιμετωπίζει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ο Άνχελ Ντι Μαρία θα είναι ο μεγάλος απών από τον ημιτελικό, ενώ από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χάαλ πονοκεφαλιάζει με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος ήταν αμφίβολος μέχρι το βράδυ της Τρίτης.
Τέλος, διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Τούρκος Κιουνέιτ Τσακίρ, ο οποίος έχει διευθύνει δύο αγώνες μέχρι στιγμής, αυτόν μεταξύ της Βραζιλίας με το Μεξικό και της Αλγερίας με την Ρωσία. Σημειώνεται ότι το ματς θα μεταδοθεί από την ΝΕΡΙΤ.
http://www.karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου