Τετάρτη, Ιουλίου 23

Τα παιδιά του 'ΚΕΦΑΛΟΥ' έφεραν 8 μετάλλια !!!


Από τα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ,              τα παιδιά του  'ΚΕΦΑΛΟΥ'    ΕΦΕΡΑΝ ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΙΑ.
Ο Δήμος της Φλώρινας και η ΔΕΗ, βόηθησαν με την χορηγία τους την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, να διοργανώσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2014 Κορασίδων, Νεανίδων, Νέων Γυναικών, Γυναικών καθώς και τα αντίστοιχα Παίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών και Ανδρών.

Τα παιδιά  μας με την πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, επέστρεψαν με πάρα πολλές επιτυχίες στις αποσκευές τους, συγκεκριμένα:
Η 14/χρονη Αναστασία Μεταξά στην ηλικιακή κατηγορία των κορασίδων και σωματική των 48 κιλών, με Σύνολο 85κιλών (39 κ. στην Απόσπαση + 46 κ. στην Επώμιση-Εκτίναξη), έγινε Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στις Κορασίδες, παίρνοντας το Κύπελλο της Πρωταθλήτριας και τρία Χρυσά μετάλλια, ενώ πήρε δύο ακόμη Χάλκινα μετάλλια στις Νεανίδες και στις Νέες Γυναίκες.
Ο 13/χρονος Γεράσιμος Γαλιατσάτος στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων και στην σωματική των 77 κιλών, με Σύνολο 153 κιλών (68 κ. στην Απόσπαση + 85 κ. στην Επώμιση-Εκτίναξη), κατέλαβε την 8η θέση στους παίδες και στους εφήβους.
Ο 14/χρονος Ευάγγελος Γαλιατσάτος στην ηλικιακή κατηγορία των παίδων και στην σωματική των 85 κιλών, με Σύνολο 216 κιλών (100 κ. στην Απόσπαση + 116 κ. στην Επώμιση-Εκτίναξη), κατέκτησε ένα Αργυρό μετάλλιο στην Απόσπαση και δύο Χάλκινα στην Εκτίναξη και στο Σύνολο στους παίδες, ενώ κατέλαβε την 6η θέση στους εφήβους.
Ο Γεράσιμος Μελάς στην ηλικιακή κατηγορία των ανδρών και την σωματική των 77 κιλών, κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη, με 251 κιλά στο Σύνολο, δηλαδή 105 κιλά στην Απόσπαση (αρασέ) και 146 κιλά στην Επώμιση-Εκτίναξη (επολέ-ζετέ).
Οι προοπτικές για τους αθλητές μας είναι πολύ μεγαλύτερες, αν υπολογίσουμε ότι δεν μπόρεσαν να έχουν σωστή προετοιμασία και χάθηκαν τρία ακόμη μετάλλια, λόγω των μικροεπισκευών που έχουν καθυστερήσει και απαιτούνται να γίνουν σύντομα, λόγω των πρόσφατων σεισμών, στο Γυμναστήριο του "Κέφαλου" στην Λακήθρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου