Σάββατο, Ιουλίου 19

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί - απόγευμα το σεμινάριο προπονητικής του Α.Σ.Κ.


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε με διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) η δεύτερη ημέρα του προπονητικού σεμιναρίου του Α.Σ.Κ. που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και διδάσκει ο θαυμάσιος προπονητής ο κ. Σάκης Δέλιος, (Μέλος του ΣΕΠΚ Υπεύθυνος του Total Basketball Development).
Η προπόνηση και οι νέες εμπειρίες των νεαρών παικτών ήταν σημαντικές, όπως και ο τρόπος που τις δίδασκε ο συγκεκριμένος δάσκαλος και παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα έδειχναν και πάλι να το χαίρονται.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε το πρωί: διδασκαλία για την βελτίωση της αθλητικής ικανότητας του καλαθοσφαιριστή στην μεταβατική περίοδο conditioning practice – Μηχανική του σουτ και το απόγευμα: Προπόνηση Επαγγελματικής Ομάδας – Αρχές Παιχνιδιού (Παιδικό Εφηβικό),
Παρόντες και οι προπονητές του Α.Σ.Κ. Πάνος Ματιάτος, Λεωνίδας Παπαδάτος και Γιάννης Βουργίδης καθώς και ο γενικός Διευθυντής της ομάδας κ. Θανάσης Μουίκης.
Αύριο το πρωί 09:00-11:00 θα ολοκληρωθεί το σεμινάριο με την παρουσίαση της τρίτης ημέρας και αφορά 9.00-10.00: Συζήτηση με προπονητές και Προπόνηση Παμπαίδων – μίνι.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου