Κυριακή, Ιουλίου 13

"Μάγεψε" ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο κλειστό γυμναστήριο και στο σεμινάριο Kick Boxing


Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία αλλά και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης", το προγραμματισμένο σεμινάριο Kick Boxing στο οποίο ο κορυφαίος του είδους παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης δίδαξε μαζί με τον δάσκαλο του «Genesis Health Club» Νίκο Σπυράτο την τεχνική και τα μυστικά του αθλήματος σε ντόπιους αθλητές που έδειχναν εντυπωσιασμένοι από την συμμετοχή τους αλλά και τις γνώσεις του Μιχάλη.
Ο κόσμος στις κερκίδες παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που γινόταν στο παρκέ.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού – αθλητισμού του Δήμου Αργοστολίου κ. Ευάγγελος Κεκκάτος που έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές δεν ξέχασαν την Άννα Πολλάτου που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας και πριν την έναρξη του σεμιναρίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της.
Την παρουσίαση έκανε η γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του «Genesis Health Club» κ. Ευαγγελία Θεοτοκάτου.
Στο τέλος οι αθλητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους από τα χέρια του παγκόσμιου πρωταθλητή μας και φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά και ομαδικά μαζί του!
Μάλιστα ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του αρκετή ώρα μετά την λήξη του σεμιναρίου.
Εμείς να συγχαρούμε τους διοργανωτές  και συγκεκριμένα την Ευαγγελία Θεοτοκάτου και τον Νίκο Σπυράτο αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια τους για το μεγάλο γεγονός που πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλονιά διαφημίζοντας παράλληλα το νησί μας.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου