Τετάρτη, Ιουλίου 9

Ευαγγελία Θεοτοκάτου: "Θέλουμε να δούμε γεμάτο το κλειστό το Σάββατο...."


Ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός, το μεγαλύτερο και πιο δυναμικό του καλοκαιριού είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Κεφαλονιά με τους διοργανωτές του πανέτοιμους, να χαρίσουν ένα υπέροχο και ανεπανάληπτο θέαμα. Όλα αυτά το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης" και στο σεμινάριο Kick Boxing που θα λάβει χώρα εκεί.
Μαζί μας θα είναι ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής του συγκεκριμένου αθλήματος, Μιχάλης Ζαμπίδης προσκεκλημένος του Γυμναστηρίου "Genesis Health Club" της κ. Ευαγγελίας Θεοτοκάτου και του προπονητή Νίκου Σπυράτου αφού με τον τελευταίο διατηρεί μια πολύ καλή φιλία.
Έτσι λοιπόν το "Genesis Health Club" σε μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη (τα συνηθίζει αυτά η πολύ καλή μας γυμνάστρια) θα δώσει την δυνατότητα στους νέους και όχι μόνο της Κεφαλονιάς να δουν και να θαυμάσουν από κοντά το ίνδαλμα τους.
Με την ευκαιρία το sportsthea μίλησε με την γυμνάστρια κ. Ευαγγελία Θεοτοκάτου για το πολύ μεγάλο γεγονός. Ας δούμε παρακάτω τι μας είπε:
Ευαγγελία σε ποιόν ανήκει η ιδέα να προσκληθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας στο νησί καθώς και τον λόγο που διοργανώνεται αυτό το σπουδαίο γεγονός στην Κεφαλονιά.
Ο προπονητής του γυμναστηρίου μας Νίκος Σπυράτος γνωρίζει τον Μιχάλη Ζαμπίδη και έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτό το σεμινάριο.
Στόχος είναι η προώθηση του αθλήματος και η γνωριμία του με το κοινό της Κεφαλλονιάς.
Αν και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις θα ήθελα λίγα λόγια για τον αθλητή Ζαμπίδη, σε ποιους απευθύνεται το Kick Boxing και τι απαιτείται από κάποιον για να ξεκινήσει να ασχολείται με αυτό.
Στην καριέρα του Μιχάλη Ζαμπίδη καταγράφονται 176 αγώνες, 15 παγκόσμιοι τίτλοι και από το 2003 αγωνίζεται στους καλύτερους παγκοσμίως αθλητές στην κορυφαία διοργάνωση του Κ-1. Στο τέλος του 2010 κατέκτησε τη 3η θέση στο Κ-1 ΜΑΧ στην Ιαπωνία. Σε παγκόσμια ψηφοφορία ανακηρύχθηκε ως ο ''MVP'' της διοργάνωσης με το εντυπωσιακό ποσοστό 42,6% ενώ ο δεύτερος κατά σειρά με ποσοστό 12,4%.
Από το 2010 έχει δημιουργήσει το δικό του χώρο το ZAMBIDIS CLUB.
Το kick boxing είναι ένα μαχητικό άθλημα και απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά. 
Συνδυάζει την πυγμαχία με τα λακτίσματα και είναι απολύτως ασφαλές γιατί γίνεται υπό την αυστηρή επίβλεψη του προπονητή μας και χρησιμοποιούμε προστατευτικά. Δεν απαιτείται καμιά γνώση ή κάποια ιδιαίτερη επιδεξιότητα για να ξεκινήσει κάποιος αυτό το άθλημα. 
Αντίθετα είναι ένας πολύ καλός τρόπος άσκησης γιατί συνδυάζει την αεροβίωση με την προπόνηση δύναμης.
Στο Genesis Health Club υπάρχει ανάλογο τμήμα και ποιος είναι ο «δάσκαλος»;
Ήδη στο χώρο μας στο Genesis Health Club υπάρχει από φέτος τμήμα ενηλίκων αλλά και παιδικό τμήμα και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία.
Προπονητής μας είναι ο Νίκος Σπυράτος, ο οποίος είναι πολύ μεθοδικός και προσεκτικός στην προπόνηση του και χαίρομαι γι αυτή τη συνεργασία γιατί έχουμε την ίδια ακριβώς φιλοσοφία... δηλαδή να γυμναστεί ο κόσμος με ασφάλεια και να περνάει καλά.
Τέλος τι περιμένετε από τον κόσμο του νησιού για να έχει μια επιτυχή κατάληξη το συγκεκριμένο σεμινάριο;
Αυτό που θα θέλαμε εμείς είναι να δούμε γεμάτο το Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να τιμήσουμε και εμείς αυτόν τον σπουδαίο αθλητή που με τόσες θυσίες, μας έχει κάνει τόσο υπερήφανους.
Όσο γι αυτούς που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο, νομίζω ότι τους δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν κάτι περισσότερο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή μας και κυρίως να γνωρίσουν έναν αθλητή με το ήθος του ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ.
Επίσης, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι δίνουμε τη δυνατότητα σε κάποια παιδιά να δουν από κοντά το είδωλο τους.
Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για αυτή την συνέντευξη και ευχόμαστε το σπουδαίο αυτό γεγονός να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Ευχαριστώ πολύ και να προσθέσω με την ευκαιρία ότι τόσο εγώ όσο και ο Νίκος Σπυράτος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους χορηγούς μας για τη στήριξη τους και ελπίζουμε να στηρίξετε και εσείς αυτή μας την προσπάθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου