Πέμπτη, Ιουλίου 10

Νίκος Σπυράτος: "θέλουμε να βγει κερδισμένο το νησί μέσω του σεμιναρίου Kick Boxing......"

Μετά την γυμνάστρια Ευαγγελία Θεοτοκάτου εκ των διοργανωτών του Σεμιναρίου Kick Boxing που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το απόγευμα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», σειρά παίρνει ο εξαιρετικός και ανερχόμενος προπονητής μας κ. Νίκος Σπυράτος.
Ένα παιδί γέννημα θρέμμα του Αργοστολιού που άρχισε να δραστηριοποιείτε στον χώρο κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Αθήνα και στον Σύλλογο «Καλλίμαχο».
Πρώτος του δάσκαλος, στον οποίο όπως μας λέει παρακάτω χρωστάει τα πάντα, ήταν ο μεγάλος προπονητής του αθλήματος κ. Βίκτωρας Ρέντης.
Η αγάπη του για το νησί και το άθλημα τον έφερε ξανά στην Κεφαλονιά και στην συνεργασία του με την κ. Ευαγγελία Θεοτοκάτου και το γυμναστήριο "Genesis Health club”  δημιούργησε τμήμα kick boxing για όλες τις ηλικίες.
Επιστέγασμα όλων αυτών η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη στο νησί μας.
Το sportsthea συνάντησε τον ανερχόμενο προπονητή του "Genesis Health club”  Νικόλα Σπυράτο με τον οποίο είχαμε την παρακάτω ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Ας δούμε τι μας είπε:
Νίκο πότε πρωτοασχολήθηκες με το kick boxing; Έπαιξε ρόλο κάποιος άνθρωπος του συγκεκριμένου αθλήματος για αυτό;
kick boxing ξεκίνησα στα φοιτητικά μου χρόνια στο Σύλλογο Καλλίμαχο, με δάσκαλο τον κ. Βίκτωρα Ρέντη και ότι έχω κάνει μέχρι τώρα τα χρωστάω σε αυτόν.
Η συνεργασία σου με το "Genesis Health Club" βοήθησε να γίνει γνωστό το άθλημα και να κάνει φίλους στο νησί;
Με την επιστροφή μου στο νησί, πέρυσι ξεκινήσαμε μια συνεργασία με τη κ. Θεοτοκάτου και το γυμναστήριο της "Genesis Health Club" για να διδάξω το άθλημα.
Ήταν μια πετυχημένη σεζόν που έκανε πολλούς φίλους να ασχοληθούν με το άθλημα και το επισφράγισμα σε όλη αυτή την προσπάθεια μας ήταν η πρόσκληση στην Κεφαλονιά του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη.
Βοήθησε κάποιος για να έρθει στο νησί ο Μιχάλης Ζαμπίδης;
Σε αυτό με βοήθησε ο δάσκαλος μου Βίκτωρας Ρέντης ο οποίος, να αναφέρω επανήλθε στα μαχητικά δρώμενα μετά από ένα διάστημα αποχής.
Είναι από τα άτομα που ξέρουν τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο και η δυναμική του επιστροφή στον χώρο είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πολλά στο άθλημα από κάθε πλευρά.
Ποιος είναι ο σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου;
Όσον αφορά το γεγονός αυτό, είναι πολύ σπουδαίο και ο σκοπός του είναι αυτός που αναφέραμε και στο δελτίο τύπου δηλαδή να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι τον Μιχάλη Ζαμπίδη από κοντά, να μπορέσουν έστω και μέσα σε 3 ώρες που διαρκεί το σεμινάριο να πάρουν όσα περισσότερα μπορούν από ένα μεγάλο αθλητή σε ήθος και αγωνιστικότητα.
Τι προσδοκάτε από το συγκεκριμένο γεγονός Νίκο;
θέλουμε από αυτό το γεγονός να βγει κερδισμένο το νησί μας, η Κεφαλονιά. Σαν νέος άνθρωπος επέστρεψα στο τόπο που αγαπώ. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ να διαφημιστεί το νησί μας μέσα από τέτοια event, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε Κεφαλλονίτες και μη αθλητές, να δουν ένα αθλητή τέτοιου βεληνεκούς.
Θέλει να πεις κάτι στον κόσμο του νησιού σχετικά με το σεμινάριο;
Ναι. Καλούμε τον κόσμο της Κεφαλονιάς να αγκαλιάσει το γεγονός αυτό, να γεμίσει με την παρουσία του το Κλειστό Γυμναστήριο τιμώντας έτσι τον Μιχάλη Ζαμπίδη και φυσικά όπως αξίζει σε έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή. 
Επίσης οι αθλητές από κάθε σύλλογο του νησιού μας να βρεθούν κοντά μας και να συμμετάσχουν στο σεμινάριο λαμβάνοντας το τέλος το δελτίο συμμετοχής τους υπογεγραμμένο από τον ίδιο το Μιχάλη!
Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Και εγώ ευχαριστώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου