Δευτέρα, Ιουλίου 7

Άλλος ένας επιτυχημένος αγώνας (ο 3ος) δρόμου στα Φωκάτα

Πραγματοπoιήθηκε σήμερα Κυριακή το απόγευμα στα Φωκάτα ο 3ος δρόμος "Φωκάτα 2013" με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς συμμετεχόντων όσο και οργάνωσης. 

Οι διοργανωτές όπως κάθε χρονιά και ιδιαίτερα ο Νίκος Φωκάς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η διοργάνωση και στο τέλος όλοι ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους.
Η εκκίνηση για τους ενήλικες δόθηκε από το προαύλιο της εκκλησίας του Αη Γιάννη και οι συμμετέχοντες αθλητές αφού διάνυσαν μια απόσταση περ. 5 Km (ακριβώς 5.250 m), τερμάτισαν στον ίδιο χώρο.
Για τους μικρούς μέχρι 6 ετών έγινε συμβολικά ένας δρόμος 50 μ. εντός του προαυλίου της εκκλησίας.
Τέλος για τα παιδιά μέχρι 12 ετών αφού έτρεξαν μια απόσταση 550 μ. τερμάτισαν και αυτοί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
Μετά τον τερματισμό υπήρχε πλούσιος μπουφές με γλυκίσματα από τα χέρια των νοικοκυρών-μελών του Συλλόγου του Α.Ο. Φωκάτων καθώς και νερά αναψυκτικά.
Στη σύντομη ομιλία του ο δραστήριος πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Φωκάς ευχαρίστησε τους αθλητές που συμμετείχαν, τις νοικοκυρές μέλη του Συλλόγου και τους χορηγούς.
Τέλος έγινε απονομή κυπέλλου στον πρώτο αθλητή κάθε κατηγορίας και μετάλλια στο 2ο και δεύτερο και τρίτο, ενώ σε όλους όσους συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Δηλώσεις προέδρου Φωκάτων κ. Νίκου Φωκά
"Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Α.Ο. Φωκάτων διοργανώνει μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς και την ΚΕΔΗΚΕ έναν ακόμη δρόμο. Τον "3ο δρόμο Φωκάτων 2014".
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί πραγματικά διασκεδάζουμε με ότι κάνουμε στα Φωκάτα, υπάρχει παλμός, μεγάλη συμμετοχή παιδιών και για αυτό ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τους εθελοντές μας, τους εθελοντές στους δρόμους, τους γιατρούς μας και όλους όσους βοήθησαν στη σημερινή εκδήλωση ώστε να ανταποκριθούμε στον σκοπό μας.
Κάθε χρόνο η συμμετοχή γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Φέτος συμμετείχαν 142 αθλητές και θεωρούμε ένας τέτοιος αριθμός ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Δεν θέλουμε παραπάνω αφού ο σκοπός μας είναι να διασκεδάζουμε και πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι υγεία, και έτσι με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να φέρουμε τον συνάνθρωπο μας κοντά.
Όλες οι εκδηλώσεις του Α.Ο. Φωκάτων όπως γνωρίζετε είναι δωρεάν, όπως στην γιορτή του Άη Γιάννη και της σαρδέλας. Ακόμη στις Ακαδημίες μας και εκεί δεν υπάρχει συνδρομή σε μια προσπάθεια εθελοντισμού και αγάπης να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.
Η αμοιβή αλλά και η δύναμη μας είναι η ανταπόκριση του κόσμου και προσωπικά τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που σε όλες τις εκδηλώσεις του Σωματείου μας βρίσκεστε κοντά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου