Κυριακή, Φεβρουαρίου 7

Παλληξουριακός-Παγκέ 1-0... Πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό του και παρέμεινε στην 2η θέση (Φώτο)


ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1-0
                                     
Συνέχισε με νίκη ο Παλληξουριακός που σταμάτησε το σερί του Παγκέ
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο και αρκετά δυνατό στο δεύτερο, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός επικράτησε του Παγκέ με σκορ 1-0, παίρνοντας κατά κάποιον τρόπο την ρεβάνς της ήττας – αποκλεισμού του πριν από λίγες ημέρες στις Κεραμειές.
Παράλληλα η ομάδα του Ληξουριού παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη της Α.Ε.Κ. και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, δυο δοκάρια και κάποιες καλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά με το μυαλό στο μεγάλο ημιτελικό της Τετάρτης, δεν κατάφεραν να «κλέψουν» κάτι από τον δυνατό αντίπαλο τους.
Ρόλο έπαιξε και η χρονική στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το μοναδικό τους γκολ στον αγώνα.
Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι από το 77’ αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα αφού αποβλήθηκε από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κόμητας.
Σε γενικές γραμμές η νίκη των γηπεδούχων είναι δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Οι «ερυθρόλευκοι στο 5’ δεν θα εκμεταλλευτούν το αμυντικό λάθος του Κλειτογιάννη, αφού το σουτ του Κόμητα από καλή θέση αποκρούεται εντυπωσιακά από τον νεαρό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ανδρ. Μαγδαληνό σε κόρνερ. 
Στο 7’ ο Μαρινάκης με κάθετη πάσα θα βρει τον Χασάι στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, αυτός θα πιάσει το σουτ αλλά και πάλι ο Μαγδαληνός αποκρούει.
Πρώτη απειλητική επίσκεψη στα καρέ του Καραίσκου, από τους φιλοξενούμενους, στο 17’ με τον Σπανό να κερδίζει την μπάλα στη λάθος κεφαλιά του Βολνίσκι αλλά το σουτ που επιχειρεί θα φύγει λίγο άουτ.
Ο Μαγδαληνός στο 19’ "καθαρίζει" με σίγουρη και έγκαιρη έξοδο την μπάλα λίγο πριν αυτή φτάσει στο κεφάλι του επερχόμενου Βολνίσκι μετά το κόρνερ του Ζάβαλη.
Δυο σουτ των γηπεδούχων στο 26’ και 31’ με Ζερβό και Ζάβαλη αντίστοιχα, αποκρούονται από τον Μαγδαληνό.
Ένα φάουλ του Κλειτογιάννη από δεξιά θα αναγκάσει τον Καραίσκο σε μερικά βήματα προς τα πίσω, για να μπλοκάρει την μπάλα που είχε πάρει μια περίεργη και επικίνδυνη τροχιά.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι πηγαίναμε σε ένα «λευκό» α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, για αυτό το διάστημα και θα πετύχουν ακριβώς με την λήξη του το 1-0, που στη συνέχεια θα αποδειχθεί «χρυσό».
Ο Χασάι θα φύγει από δεξιά και θα βγάλει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Λούλουδα με τον τελευταίο να σουτάρει με δύναμη και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή της, ο Αντωνίου δεν μπορεί να διώξει και ο Μαρινάκης με πλασέ, απλά θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 51’, ο Ζάβαλης σχεδόν σε άδεια εστία, μετά το γύρισμα του Χασάι θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από την εστία του Μαγδαληνού, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 της ομάδας του.
Ο Ζάβαλης στο 57’ εκτελεί ένα φάουλ στην περιοχή, ο Βολνίσκι θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.
Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να φέρουν το ματς στα ίσια, όταν ο Ν. Παπαναστασάτος, μετά το κόρνερ του Κλειτογιάννη, αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή θα κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα θα αποκρουστεί από τους αμυντικούς του Παλληξουριακού, πάνω στην γραμμή του τέρματος του Καραίσκου.
Η σειρά του Μαυροειδή θα είναι στο 75’ να κάνει ένα δυνατό σουτ που θα στείλει την μπάλα σύριζα άουτ από την εστία του Μαγδαληνού.
Μια καταπληκτική ενέργεια από δεξιά του Μπράτι στο 80’ θα φέρει τον Ζερβό απέναντι από την εστία των φιλοξενούμενων, αυτός θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Στο 85’ ο Τριανταφυλλίδης θα κάνει το σουτ αλλά θα αστοχήσει.
Τελευταία ευκαιρία να πάρουν κάτι από το παιχνίδι θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι στο 90’, αφού η εκτέλεση φάουλ του Τούρλα δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του, μιας και η μπάλα αποκρούεται από τον Καραίσκο.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Δ. Βασιλόπουλο.
Παλληξουριακός: (Γερ. Θωμάς), Καραΐσκος, Αντωνάτος, Μαρκάτος Σωκ., Βολνίσκι, Μαυροειδής, Λούλουδας, Ζερβός, Κόμητας, Ζάβαλης (82’ Μαρκάτος Σπ.), Χασάι, Μαρινάκης (65’ Μπράτι).
Παγκεφαλληνιακός:(Θόδ. Βουκελάτος), Μαγδαληνός, Βασιλάκης, Κλειτογιάννης, Αντωνίου (60’ Τριανταφυλλίδης), Παπαναστασάτος Κ., Μοσχόπουλος (75’ Γιαννάτος), Παπαναστασάτος Ν., Σπανός (65’ Κοψίνης), Ντεντλάλα, Τούρλας, Κατσιγιώργης. 
Φώτο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου