Κυριακή, Φεβρουαρίου 7

ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "CORFU MOUNTAIN TRAIL"


"CORFU MOUNTAIN TRAIL"
5oς ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
...................................................................................................................
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "CORFU MOUNTAIN TRAIL 2016
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 5ος Διεθνής Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος, που έγινε στην πανέμορφη Κέρκυρα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Συμμετείχαν συνολικά 480 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές και αυτό συνετέλεσε ιδιαίτερα την επιτυχία της διοργάνωσης. Φέτος, μάλιστα, για πρώτη φορά συμμετείχε στους αγώνες και ομάδα Special Olympics της Κέρκυρας.
      ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Στα 80 χιλιόμετρα πρώτευσε ο Φάνης Αρκουμάνης που κάλυψε την απόσταση σε 09.48.52. Ακολούθησε ο Αλεξάντερ Σπασόφ,με τρίτο τον Παύλο Μαυρογιάννη.
Στα 40 χιλιόμετρα νικητές ήταν οι Πλακετάς & Ανδρούτσος με 04.01.55.
Στα 17 χιλιόμετρα επικράτησε ο Σπύρος Κουρούτης με 01.46.13, δεύτερος ο Μιχάλης Φωτεινός και τρίτος ο Δημήτρης Μπόικος.
Τέλος, στα 8 χιλιόμετρα κέρδισε η Εφη Φλώρου σε 50.41, με δεύτερο τον Γιάννη Πατρίκιο και τρίτο τον Σπύρο Απέργη.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ    
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Βασίλης Αλαμάνος τόνισε:"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμμετέχοντες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός ότι όλοι ευχαριστήθηκαν τις διαδρομές και έμειναν ικανοποιημένοι από την Κερκυραϊκή φιλοξενία. Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους ιδιώτες που βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Πολύτιμη, επίσης, ήταν η βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου της Κέρκυρας. Τους ευχαριστώ όλους".
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 
Οι αθλητές και οι αθλήτριες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο Ιούνιο, που θα γίνει στην Κέρκυρα το "Old Town Trail". Αναμένονται και πάλι εκατοντάδες  κορυφαίοι αθλητές από την Ελλαδα και το εξωτερικό στο "νησί των Φαιάκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου