Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Οι δηλώσεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του τοπικού κυπέλλου... Όλοι δηλώνουν ότι δεν υπάρχει φαβορί!!

Ε. Μαζαράκης πρόεδρος Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
«Ο φετινός Τελικός αγώνας του Κυπέλλου της Ένωσής μας διεξάγεται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της αδιαφορίας της Πολιτείας γενικά για τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο.
Δύο ισχυρές ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο στο γήπεδο της ΕΠΣΚΙ που άρχισε ήδη και αυτό να καταστρέφεται ακολουθώντας τα γήπεδα του Αργοστολίου και των Κεραμειών».
Ελπίζω και εύχομαι να γίνει ένας τελικός αντάξιος του πολιτισμού και της Κεφαλλονίτικης κουλτούρας μας.
Η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. παρά τον δεκαετή οικονομικό αποκλεισμό της στέκεται δίπλα στα σωματεία της με όποιον τρόπο μπορεί. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να παρακολουθήσουμε όλοι μας έναν όμορφο αγώνα.
Γεράσιμος Καραντινός πρόεδρος Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
«Η μεγάλη γιορτή για το Κεφαλονίτικο και Θιακό ποδόσφαιρο με τον τελικό του τοπικού κυπέλλου, θα διεξαχθεί αύριο στο Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων.
Εμείς σαν Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κάναμε τα πάντα ώστε όντως να είναι γιορτή και αυτό οφείλουν όλοι να κάνουν. Είτε λέγονται ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες ή φίλαθλοι.
Εύχομαι ο κόσμος που αναμένουμε να κατακλύσει το Ενωσιακό να χαρεί το θέαμα που θα του προσφέρουν οι δυο φιναλίστ, αφού και τον τρόπο έχουν αλλά και την θέληση μιας και είναι οι δυο από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου.
Επίσης η διαιτησία, στην οποία περιβάλλω με απόλυτη εμπιστοσύνη, να περάσει απαρατήρητη και όλοι στο τέλος να χειροκροτήσουμε νικητές και ηττημένους. Καλή επιτυχία στις ομάδες με τον καλύτερο ή τυχερότερο να είναι ο νικητής, αλλά και στην διαιτησία που καλείται να απονείμει δικαιοσύνη σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή την φορά θα τα καταφέρει».
Θανάσης Μιχαλάτος πρόεδρος Εικοσιμίας 
«Ο τελικός του κυπέλλου είναι μια μεγάλη γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο και όλοι πρέπει έτσι να το δούμε. Σίγουρα είναι ένας τίτλος που κάθε ομάδα θέλει να τον κατακτήσει.
Κατά την άποψη μου θα συναντηθούν οι δυο κορυφαίες, φέτος ομάδες και θεωρώ ότι δεν υπάρχει φαβορί. Από την πλευρά μας θέλουμε αυτόν το τίτλο και μέσα στο γήπεδο είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα βγάλουν πάθος και ψυχή για αυτό.
Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευθεί από το θέαμα που θα προσφέρουν Α.Ε.Κ. και Εικοσιμία.

Καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει. Στο τέλος όλοι να φύγουμε ευχαριστημένοι χειροκροτώντας τις προσπάθειες των παικτών είτε είναι νικητές, είτε ηττημένοι. Δυστυχώς το κύπελλο είναι ένα  και πρέπει να δοθεί στην νικήτρια εκ των δυο ομάδων».
Δημήτρης Κουμαριώτης παράγοντας Α.Ε.Κ.
«Είναι ένας τελικός ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του νησιού.
Και οι δυο επιθυμούμε την κατάκτηση του.
Δεν υπάρχουν προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια, αλλά το πάθος και ποιος το θέλει πιο πολύ. Όμως σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο πιστεύω να είναι ο νικητής η ομάδα μας.
Από την πλευρά μας είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για την κατάκτηση ενός τίτλου που τον θέλουμε πάρα πολύ.
Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες για έναν καλό και θεαματικό αγώνα».
Κώστας Κουμαριώτης αρχηγός Εικοσιμίας
«Ένα παιχνίδι μεταξύ Εικοσιμίας και Α.Ε.Κ. πάντα είναι ντέρμπι και κρίνεται στην λεπτομέρεια και στο πάθος των παιχτών. Είμαστε μια πολύ έμπειρη ομάδα που δουλεύουμε σωστά μαζί πολλά χρόνια. Έχουμε πλέον την εμπειρία από τελικούς και τέτοιους σημαντικούς αγώνες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο.
Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένας πολύ όμορφος τελικός, γιατί είναι δυο ομάδες που παίζουν σωστό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και στο τέλος μακάρι να είναι η ομάδα μου αυτή που θα σηκώσει το τρόπαιο».
Χρήστος Φωκάς αρχηγός Α.Ε.Κ.
«Τελικός κυπέλλου η γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου! Δύο από τις καλύτερες ομάδες φέτος, έφτασαν στον τελικό και σίγουρα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος.
Το πάθος και η καρδιά μετράει σε αυτά τα παιχνίδια, όποιος δείξει ότι το θέλει πιο πολύ σίγουρα θα έχει τις πιθανότητες με το μέρος του!
Από μεριά μου να ευχηθώ ένα καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει! 
Καλή επιτυχία»!
Αντώνης Κορσιάνος ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας
«Σε έναν τελικό και οι δυο ομάδες έχουν σαν όνειρο να κατακτήσουν το τρόπαιο, αν και θεωρώ ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν νικητές  και χαμένοι. Όλοι πρέπει να το δούμε σαν μια μεγάλη γιορτή και να αγωνιστούμε προσφέροντας θέαμα και ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε και οι δυο ομάδες τέτοιες που μπορούν να το καταφέρουν.
Εύχομαι να γίνει ένας τελικός αντάξιος του ονόματος και της ιστορίας των δυο ομάδων και φυσικά θα ήθελα να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε τον έναν από τους δυο φετινούς μας στόχους.
Νικητές και ηττημένοι πρέπει να φύγουμε χαρούμενοι και αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας καταθέσει ο καθένας από την πλευρά του τα πάντα στο «χορτάρι».

Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η μεγάλη νίκη των δυο ομάδων και παράλληλα με το χειροκρότημα του κόσμου να έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Άλλωστε όλοι φίλοι είμαστε μεταξύ μας και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αντίπαλοι θα είμαστε όση ώρα θα παιχτεί ο τελικός».
Γιάννης Βουκελάτος ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.
«Ο τελικός του κυπέλλου είναι μια γιορτή που όλοι θέλουν να δίνουν το παρόν. Κατά την γνώμη μου φέτος, σε αυτόν βρίσκονται οι δυο καλύτερες ομάδες.
Είναι ένας τίτλος που τον θέλουν όλες οι ομάδες του νομού γιατί το κύπελλο είναι μια διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις και όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο.
Ο τελικός είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και πιστεύω θα το πάρει όποιος έχει πιο πολύ πάθος, δίψα και αυτοσυγκέντρωση.
Εμείς, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο γιατί είναι ένας τίτλος που λείπει πολύ από την ομάδα μας και θα δώσουμε και την ψυχή μας για να τον κατακτήσουμε.

Εύχομαι να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο γιατί είναι μια γιορτή και παράλληλα να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι που να το ευχαριστηθούν όλοι και περισσότερο εμείς οι ποδοσφαιριστές».
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου