Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
"Φωτιά" παίρνει το πρωτάθλημα, μετά τη νέα ήττα της πρωτοπόρου Εικοσιμίας από την Α.Ε.Κ. στα Φαρακλάτα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διαφορά της με τους πρωταθλητές, αλλά και τον Παλληξουριακό, να μειωθεί μόλις στο 1 βαθμό. Βέβαια, έχοντας η ομάδα της Λειβαθούς το πιο δύσκολο πρόγραμμα, στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, όλα μπορούν να συμβούν. Ο ένας βαθμός της δίνει το δικαίωμα να κρατάει ακόμη στα χέρια της την τύχη της πρωτιάς, αλλά δεν της εξασφαλίζει τη σιγουριά που έδινε πριν από λίγες μέρες και το +4!
Παρά την 2η φετινή της γκέλα της παραμένει στην κορυφή της Α΄κατηγορίας η Εικοσιμία
Η Α.Ε.Κ. και κατά συνέπεια ο Παλληξουριακός ήταν οι τυχεροί της 15ης αγωνιστικής.
Η πρωτοπόρος Εικοσιμία μετά την σχετικά εύκολη ήττα της από την Α.Ε.Κ., βρίσκεται όπως προαναφέραμε σε δύσκολη θέση, σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Οι "κιτρινόμαυροι" με καρδιά πραγματικής πρωταθλήτριας, πήραν ένα παιχνίδι που ήθελαν πολύ και τους βάζει για τα καλά στο παιχνίδι της πρώτης και προνομοιούχου θέσης!
Ο μεγάλος κερδισμένος και αυτή την αγωνιστική, Παλληξουριακός (όλοι δουλεύουν για αυτόν), πέρασε από τις Κεραμειές και τα Διλινάτα με σκορ 2-0 κάτι που κάνει το όνειρο της πρωτιάς πιο εφικτό από ποτέ, έχοντας και το ευκολότερο πρόγραμμα από όλους μέχρι το τέλος. Σημειώνουμε ότι αν ισοβαθμήσουν, είτε στην 1η, είτε στην 2η θέση Α.Ε.Κ. - Παλληξουριακός οι ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ για αυτήν που θα πάρει την ανώτερη θέση. 
Η Σάμη πέρασε μόνη στην τέταρτη θέση και πλέον είναι πολύ κοντά στην είσοδο της στην τελική 4αδα μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με τον Παγκεφαλληνιακό με σκορ 2-1 στις Κεραμειές.
Ο Οδυσσέας με μια σημαντική νίκη 2-1 επί της Προόδου, στο τοπικό ντέρμπι στο Βαθύ, μόνο αν έρθουν τα πάνω - κάτω δεν θα βρίσκεται και την επόμενη περίοδο στην Α' κατηγορία, συμπληρώνοντας τρεις συνεχείς παρουσίες, κάτι που αποτελεί ιστορικό γεγονός για την ομάδα από τον Σταυρό.
Τέλος τα Φωκάτα φώναξαν παρόν στο ντέρμπι των ουραγών, επικράτησαν με το καταπληκτικό 5-0 του Πυλαριακού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και αυτοί θα είναι την επόμενη σεζόν στην Α' κατηγορία. Αντίθετα η ομάδα από την Πύλαρο, σε μια άσχημη αγωνιστικά ημέρα, μόνο με ένα θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό και την επιστροφή της, μετά από δυο συνεχείς σεζόν στην Α' κατηγορία!
Έτσι σιγά-σιγά φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, κατά πολύ, τα πράγματα τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
2 - 1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0 - 2
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5 - 0
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
0 - 1
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3 - 0
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  2-1
Η Ιθάκη έχει μόνο δυο ομάδες, έχει όμως και ένα από τα πιο «καυτά» ντέρμπι του Νομού! 
Οι πολυάριθμοι θεατές, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και από τις δυο ομάδες, σαν μια σωστά σκηνοθετημένη συνέχεια του ματς του πρώτου γύρου, όπου τότε η Πρόοδος είχε επικρατήσει με 1-0.
Χθες, ήταν η σειρά του Οδυσσέα να πάρει τη νίκη με διαφορετικό σκορ, 2-1. Παρά την βαθμολογική διαφορά, των δυο ομάδων, ήταν ένα σημαντικό ματς. Για την Πρόοδο να διώξει από πάνω της, την κακή εικόνα του τελευταίου ματς με τον Πυλαριακό και για τον Οδυσσέα, το παιχνίδι της χρονιάς, επειδή με νίκη θα εξασφάλιζε μια και καλής, την παραμονή στην κατηγορία, παράλληλα με τη ρεβάνς της ήττας 0-1, στο τελευταίο ματς ανάμεσα στης δυο ομάδες.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-2
Συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του, ο Παλληξουριακός στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, πέρασε από τις Kεραμειές και τα Διλινάτα με σκορ 0-2.
Έτσι, μετά από 15 αγωνιστικές, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε,  πέρασε μόνος πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ένα παιχνίδι παραπάνω και περιμένει τα νέα από το ντέρμπι των Φαρακλάτων προκειμένου να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει εκεί. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να τον φέρει στην δεύτερη θέση μόνο του ή ακόμη και να έχει μειώσει την διαφορά στον 1 βαθμό από την πρωτοπόρο.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται χωρίς αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πατούσαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την πρωτοβουλία και δημιουργούσαν κάποιους κινδύνους στην εστία του καταπληκτικού σήμερα Ντερβισάι, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι με τα πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι σε μια καλύτερη τους ομάδα, με αποτέλεσμα να δεχθούν μια ήττα ακόμη! Την 7η στο φετινό πρωτάθλημα και 3η συνεχόμενη!
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  5-0
Σε ένα παιχνίδι κάτι παραπάνω από μισή παραμονή, τα Φωκάτα στάθηκαν στο ύψος τους και πήραν τη μεγάλη νίκη, απέναντι στον ουραγό Πυλαριακό με σκορ 5-0, το πρωί της Κυριακής στις Κεραμειές.
Έτσι ξέφυγαν πλέον πέντε βαθμούς από την «κόκκινη» γραμμή του βαθμολογικού πίνακα από τον αντίπαλο τους, που πλέον θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να αλλάξει την τύχη του, στη συνέχεια και στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές έως την ολοκλήρωση και του φετινού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι, επιτέλους πλήρης σε μια σημαντική στιγμή της ιστορίας τους, φώναξαν παρόν στη συνέχεια της παραμονής τους, στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου και έκαναν, ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα να το πετύχουν.
Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, που τελικά δεν αποδείχτηκε ντέρμπι, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, με εξαίρεση ένα 20λεπτο μετά το 1-0 που οι φιλοξενούμενοι είχαν ισορροπήσει, πίστεψαν πολύ σε αυτό που ήθελαν και τα κατάφεραν. Επίσης πρέπει να τονιστεί το πόσο πολύ ουσιαστικοί ήταν, αφού από τις οκτώ καλές φάσεις που δημιούργησαν στο 90λεπτο, πέτυχαν πέντε τέρματα!!!!
 
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  0-1
Σε ένα μέτριο και δυνατό πολλές φορές παιχνίδι, με τις δυο ομάδες σε άσχημη ψυχολογία από τον πρόσφατο αποκλεισμό τους από τον τελικό του τοπικού κυπέλλου, το απόγευμα της Κυριακής στις Κεραμειές, η Σάμη νίκησε τον Παγκεφαλληνιακό με σκορ 1-0.
Μια νίκη που την φέρνει πολύ κοντά στην τελική 4αδα και τη συμμετοχή της στα playoffs του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Στο πρώτο ημίχρονο και για 20-25’ οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι πολύ νωρίς αφού έχασαν αρκετές και σπουδαίες ευκαιρίες. 
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν αλλά δυσκολευόταν να μπουν στην περιοχή του Δ. Καλιβωκά ώστε να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του
 
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Νικήτρια, στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, αναδείχθηκε η Α.Ε. Κεφαλονιάς, αφού επιβλήθηκε της Εικοσιμίας με σκορ 3-0 και βάζει πάλι «φωτιά» στο πρωτάθλημα μιας και η διαφορά της μειώθηκε στον 1 βαθμό, από την ίδια ομάδα και στη συνέχεια όλα μπορούν να συμβούν!
Παράλληλα, η νίκη αυτή των «κιτρινόμαυρων», δίνει καλή ψυχολογία ενόψει του μεγάλου τελικού του τοπικού κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη, σε έναν βέβαια διαφορετικό αγώνα που κρίνεται ο ένας εκ των δυο τίτλων της χρονιάς για τις δυο πλευρές.
Το παιχνίδι τώρα σε γενικές γραμμές ήταν καλό, με πολύ λίγες όμως φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, ενώ ζωήρεψε και έγινε συναρπαστικό στο δεύτερο, με τις πολλές που έγιναν σε αυτό το διάστημα.
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
15
29 - 12
35
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
15
26 - 04
34
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
15
38 - 08
34
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
15
25 - 10
27
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
14
34 - 15
24
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
15
21 - 24
15
7.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
15
14 - 20
14
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
14
17 - 45
12
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
15
18 - 44
10
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
15
08 - 48
05
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(16η  20-21/2/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
 
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρώτοι στις νίκες οι γηπεδούχοι
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Πρώτη παραμένει και πάλι η Εικοσιμία,  αν και έχασε στο ντέρμπι από την Α.Ε.Κ. 3-0 και η διαφορά μειώθηκε στο 1 βαθμό
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τρεις (3) και οι φιλοξενούμενοι δυο (2). Αυτή την αγωνιστική δεν είχαμε κάποια ισοπαλία.
Έντεκα (11), εφτά (7) λιγότεροι από την προηγούμενη, ήταν οι ποδοσφαιριστές που αυτή την αγωνιστική "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν αρκετά καλό, αφού είχαμε μόνο μια κόκκινη κάρτα στα 5 παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. 
Επίσης, αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, 24 κίτρινες κάρτες!!!! 9 περισσότερες από την προηγούμενη!! Οι περισσότερες, εφτά (7), στο παιχνίδι μεταξύ Φωκάτων-Πυλαριακού στις Κεραμειές με διαιτητή τον κ. Γ. Γασπαράτο. 
Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 5 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας για την 15η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
3 νίκες για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους πέντε αγώνες της, ήταν καλή.
Σημειώθηκαν συνολικά 14 τέρματα, 10 λιγότερα από την προηγούμενη. 
Σκορ είχαμε και στα 5 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Φωκάτων-Πυλαριακού (5-0) στις Κεραμειές, συνολικά 5.
Στα γκολ, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 10 έναντι 4 των φιλοξενούμενων. 
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,8 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα της Α.Ε.Κ. με 38 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα ο Παλληξουριακός με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα του Πυλαριακού με γκολ στο ενεργητικό του!
Χειρότερη άμυνα, του ουραγού Πυλαριακού με 48 τέρματα παθητικό.
Πολυνίκης ομάδα, ο Α.Ο. Εικοσιμίας που έχει πετύχει 11 νίκες , έναντι 10 των Α.Ε.Κ., Παλληξουριακού σε 15 αγώνες.
Περισσότερες ισοπαλίες, τα Διλινάτα με 5 στα 15 παιχνίδια.
Λιγότερες ήττες Α.Ε.Κ.-Παλληξουριακός με 1!
Λιγότερες ισοπαλίες Παγκεφαλληνιακός-Οδυσσέας 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 24!!! 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν καλό, αφού είχαμε μόνο μία κάρτα τέτοιου χρώματος.
Συνεχίζει επικεφαλής στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο Ι. Αμούργης της Σάμης με 10 γκολ Ακολουθεί Γ. Βουκελάτος με 9 και μετά ο Θανάσης Τούρλας του Παγκεφαλληνιακού με 8
Ακολουθούν με 7, ο Π. Κουτσουβέλης του Οδυσσέα Ιθάκης, Γ. Κανάκης των Φωκάτων και ο Ν. Μοσχόπουλος του Παγκεφαλληνιακού. 
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η μεγάλη νίκη της Α.Ε.Κ. 3-0 επί της πρωτοπόρου Εικοσιμίας στα Φαρακλάτα που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Το άνετο πέρασμα του Παλληξουριακού από τις Κεραμειές και η σημαντική του νίκη και σκορ 2-0 επί των Διλινάτων!!
Η μεγάλη νίκη των Φωκάτων στο ντέρμπι των ουραγών επί του Πυλαριακού με σκορ 5-0 που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του εξασφαλίζει θέση παραμονής στην Α΄κατηγορία και την επόμενη χρονιά!!
Το "καρέ" τερμάτων του Γ. Αραβαντινού της ίδιας ομάδας και στο ίδιο παιχνίδι.
Τέλος η..... σωτήρια νίκη του Οδυσσέα στο ντέρμπι της Ιθάκης 2-1 με την Πρόοδο.
ΑΝΔΡΕΣ

«Έσπασαν καρδιές» στο παιχνίδι Α.Σ.Κ.-Παναχαϊκής

Ήττα στην παράταση

«Έσπασαν καρδιές» την Κυριακή το μεσημέρι στο Αργοστόλι, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και ένα από τα καλύτερα φέτος στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, στο οποίο ο ΑΣΚ γνώρισε την ήττα στην παράταση (67-67 κ.α.) από την Παναχαϊκή με 79-78.
Η ομάδα μας, είχε τον έλεγχο σε ολόκληρο τον αγώνα και κατά την διάρκεια της παράτασης, ωστόσο «λύγισε» στις λεπτομέρειες στα τελευταία δευτερόλεπτα του έξτρα πεντάλεπτου.
Ο ΑΣΚ, είχε σε μεγάλη μέρα τόσο τον Μπαχό, όσο και τον Βαρβαρήγο, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της ομάδας της Κεφαλονιάς.
Παρά την «σκληρή» ήττα, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν κόντρα σε μία πολύ ισχυρή αντίπαλο.

Η βαθμολογία


Ομάδα




Β.




Ν-Η




Π.
1.
Ε.Α.Π. (2β.)

35

17-1

1301-1022
2.
Παναχαϊκή (1β.)

35

17-1

1276-1072
3.
Αχαγιά '82

32

14-4

1355-1186
4.
Αγυιά (4β.)

29

11-7

1292-1234
5.
Ήφαιστος Αιγίου (2β.)

29

11-7

1231-1203
6.
Αραχωβίτικα

28

10-8

1223-1225
7.
Νέοι Εσπέρου Α.Ο.Π.Α.

26

8-10

1149-1184
8.
Νέοι Προμηθέα (7β.)

24

6-12

1283-1359
9.
Κεφαλονιά (6β. +11)

24

6-12

1135-1208
10.
Ολυμπιονίκης (6β. -11)

24

6-12

1069-1151
11.
Σφήκα (5β.)

24

6-12

1176-1238
12.
Κρήνη '97 (+9)

23

5-13

1153-1264
13.
Ε.Α. Παραλίας (-9)

23

5-13

1060-1245
14.
Προφήτης Ηλίας

22

4-14

1092-1204
Η επόμενη αγωνιστική  (19η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
21/02/16
16:00
ΔΗΜ. ΑΛΕΞΙΩΤ
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
22/02/16
21:00
Π.Γ.Ε.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
22/02/16
20:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΦ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
22/02/16
20:00
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
22/02/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ
22/02/16
19:30
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ Α
22/02/16
21:00
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ. - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
ΠΑΙΔΕΣ
 Ήττα για τους παίδες από τα Αστέρια Αχαίας 72-56
Την ήττα από τα Αστέρια Αχαίας, γνώρισαν οι παίδες του ΑΣΚ, στο παιχνίδι της γ’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η το Σάββατο στο Αργοστόλι.
Αλεξανδρος Τραυλός και Γιάννης Μουίκης, τράβηξαν το σκοράρισμα του ΑΣΚ με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα.
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ

Νίκη στην παράταση ο Ν.Ε.Ο.Λ. τον Παναχαϊκό 56-55

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου πήρε σπουδαία νίκη από τον Παναχαϊκό με σκορ 56-55.
Η βαθμολογία

Ομάδα
Β.
Ν-Η
Π.
1.
Ολυμπιάδα (2β.)
32
15-2
1187-996
2.
Αίολος Αγυιάς (1β.)
32
15-2
1128-920
3.
Απολλωνιάδα
31
14-3
1166-916
4.
Δύμη
30
13-4
1096-980
5.
Αχαιός '47 (5β.)
28
10-8
1080-1057
6.
Ληξούρι (4β.)
28
10-8
1231-1186
7.
Παναχαϊκός (3β.)
27
9-9
1043-981
8.
Ζάκυνθος (1β.)

26

8-10

999-1043
9.
Ε.Φ.Α. Αιγίου (2β.)

25

8-9

987-1066
10.
Κρόνος Πατρών (2β.)
23
6-11
1012-1083
11.
Νίκη Προαστίου (1β.)
23
6-11
1063-1116
12.
Υπερίων Αμαλιάδας
21
4-13
913-1087
13.
Πύργος '99
18
3-12
865-975
14.
Πατρέας
17
0-17
705-1091
Η επόμενη αγωνιστική  (19η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
24/02/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
24/02/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΝΙΚΗ ΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
24/02/16
20:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
24/02/16
19:30
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
20:30
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
21/02/16
12:00
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
24/02/16
20:30
ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου