Κυριακή, Φεβρουαρίου 28

Ήρθε η μεγάλη πρόσκληση-πρόκληση......, Στα γαλανόλευκα της Εθνικής Κ-19 το μεγαλύτερο ταλέντο που ανέδειξε το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο

Μια μεγάλη έκπληξη (για όσους τον γνωρίζουμε και τον πιστεύουμε δεν ήταν) περίμενε ένα μεγάλο ταλέντο από το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο που τώρα αγωνίζεται στον ιστορικό Πανιώνιο.
Πρόκειται για τον Γεράσιμο Βουκελάτο και την πρόσκληση του από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Κ-19 Γιάννη Γκούμα, στο αντίστοιχο κλιμάκιο της Εθνικής μας ομάδας.
Μια μεγάλη είδηση που σκόρπισε χαμόγελα τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, την οικογένεια του, ιδιαίτερα τον πατέρα του Θόδωρο που τον στηρίζουν τόσο πολύ, όσο και στους Κεφαλονίτες φιλάθλους.
Ο Γεράσιμος έχει κληθεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα διεξαχθούν από 29/2 έως 2/3/2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα πρέπει να βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή την  Δευτέρα 29/2 και ώρα 12:30 στο Ξενοδοχείο «ΕΜΑΝΤΙΝΑ» στην Γλυφάδα.
Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για ένα ανερχόμενο ταλέντο που αν προσεχθεί μπορεί να αφήσει εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το Sportsthea επανειλημμένα έχει τονίσει την αξία και το ταλέντο του νεαρού Κεφαλονίτη, ποδοσφαιριστή και η χαρά μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη που μας επιβεβαιώνει μέσα από την σκληρή δουλειά την επιμονή και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.
Μάλιστα αυτή η επιβεβαίωση ήρθε πολύ σύντομα και ελπίζουμε ο Μάκης να μας εκπλήσσει κάθε φορά όλο και περισσότερο ευχάριστα.
Απλά να του ευχηθούμε να είναι υγιής και να συνεχίσει την προσπάθεια του ώστε με την ανάλογη υπομονή σε λίγο καιρό να τον καμαρώσουμε στον γαλαξία των «αστεριών» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το ταλέντο και η θέληση, που ανοίγουν τον δρόμο για την καταξίωση το έχει και θα αποδειχθεί στη συνέχεια που την περιμένουμε λαμπρή.
Καλή επιτυχία Μάκη.
Σε παρακολουθούμε και χαιρόμαστε για αυτά που έχεις πετύχει και θα χαρούμε περισσότερο στη συνέχεια από αυτά που έχεις να κάνεις….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου