Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Περιφερειακή ομάδα..... Αντίπαλος της η 9η


Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων και αφορά πλέον αγώνες μεταξύ των 16 περιφερειών από όλη την Ελλάδα.
Η 10η μικτή περιφερειακή ομάδα στην οποία ανήκει και η δική μας Ε.Π.Σ., συμμετέχουν επίσης και οι ποδοσφαιριστές των Ενώσεων Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου.
Στη δεύτερη φάση η κληρωτίδα μας έφερε αντιπάλους, με την 9η περιφέρεια που αποτελείται από τις Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας.
Οι αγώνες είναι διπλοί. Ο πρώτος θα διεξαχθεί τις 16 Μαρτίου στην Πάτρα και στο «Ανδρέας Κάνιστρας», ενώ ο επαναληπτικός στις 30 Μαρτίου, πιθανότατα στο Μεσολόγγι.
Να αναφέρουμε εδώ, ότι στην Γ’ φάση θα περάσουν οι οκτώ νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από την Β’.
Αφού οι νικήτριες ομάδες της Β΄ φάσης θα πάρουν μέρος στο τουρνουά της τελικής  που θα διεξαχθεί κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, ύστερα από κλήρωση και σε τόπο που θα επιλεγεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων.
Οι οκτώ (8) ομάδες θα σχηματίσουν τέσσερα (4) ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες. Οι νικήτριες θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου και πάλι θα αγωνιστούν σε ζευγάρια σε μονούς αγώνες.
Στη συνέχεια, οι  νικήτριες ομάδες αυτής της φάσης, θα αγωνιστούν στον τελικό Αγώνα για την πρώτη και δεύτερη θέση. Οι ηττημένες της δεύτερης φάσης θα αγωνιστούν για την τρίτη θέση.
Προπονητής θα είναι η παλιά δόξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννης Ψαράς ως τροπαιούχος προπονητής της Α’  φάσης με την Αχαΐα και βοηθός του ο δευτεραθλητής με τις μικτές Ζακύνθου Απόστολος Τζαμαλής.
Οι προσκλήσεις από τους περιφερειακούς δεν έχουν φύγει ακόμη και περιμένουμε να δούμε τα ονόματα των Κεφαλονιτών ποδοσφαιριστών που θα μας εκπροσωπήσουν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.
Σε κάθε Ομάδα Νέων Περιφέρειας μετέχουν υποχρεωτικώς δύο (2) κατ΄ ελάχιστο, ποδοσφαιριστές από κάθε Ε.Π.Σ. της περιφέρειας οχτώ (8), κατ΄ ανώτερο, ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου