Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Το πρόγραμμα της Α.Ε.Κ. στο κύπελλο... πως διαμορφώνονται στη συνέχεια τα ζευγάρια.... Ημερομηνίες αγώνων... Δηλώσεις

Μετά το ρεπορτάζ για την κλήρωση και τους αντιπάλους στον 7ο όμιλο, που συμμετέχει η Α.Ε. Κεφαλονιάς, ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα, τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων αλλά και τι θα συμβεί στη συνέχεια.
Η κλήρωση για την εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου μπορεί να φαίνεται δύσκολη, όμως μπορούσε να ήταν ακόμη χειρότερη. Άλλωστε ένας αγώνας είναι και όλα μπορούν να συμβούν.
Το καλό είναι ότι, αν προκριθεί σε βάρος της ομάδας από την Κόρινθο του Α.Ο. Ζευγολατιού, τότε στον επόμενο γύρο περνάει χωρίς αγώνα.
Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2015-2016, θα διεξαχθούν σε εφτά (7) αγωνιστικές, όπως παρακάτω:
1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 09-03-2016 
2η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 16-03-2016
3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 30-03-2016
4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 06-04-2016
5η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 13-04-2016   
6η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 20-04-2016
7η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 07-05-2016 Τελικός Αγώνας
Την πρώτη αγωνιστική στις 9/3 το πρόγραμμα είναι το εξής:
Α.Ο. Ζευγολατιού – Α.Ε. Κεφαλονιάς
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου – Δόξα Νέας Μανωλάδας
Α.Ο. Πύλου "Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας" – Α.Ο. Κατασταρίου
2η αγωνιστική 16/3
Αντιμέτωποι οι νικητές των δυο παραπάνω αγώνων
3η αγωνιστική 30/3
Ο νικητής του τελευταίου ζευγαριού με την Α.Ε. Κεφαλονιάς ή τον Α.Ο. Ζευγολατιού. Η ομάδα που θα προκριθεί θα συνεχίσει στους «16» του θεσμού!
Να ευχηθούμε στην εκπρόσωπο μας κατ’ αρχήν να έχει μια καλή εκπροσώπηση για το τοπικό ποδόσφαιρο και με λίγη τύχη να την δούμε να φτάνει όσο πιο μακριά γίνεται!
Δήλωσεις:
Γιάννης Βουκελάτος
«Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο μιας άγνωστης ομάδας για εμάς, από έναν πολύ δυνατό νόμο όμως, όπως είναι αυτός της Κορίνθου.
Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ, εκτός έδρας και εμείς θα πάμε να το ευχαριστηθούμε, αλλά και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε.
Θέλω να πιστεύω πως με το κατάλληλο σκάουτινγκ που θα γίνει, έχουμε την ομάδα και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου...»
Χρήστος Φωκάς
«Κατ’ αρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλλου στον πρόεδρο και στον προπονητή.
Πολύ σημαντικός τίτλος για την ομάδα μας γιατί είναι και η πρώτη φορά που το κατακτά. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ!
Η κλήρωση μας έφερε να παίξουμε εκτός έδρας με το Ζευγολατιό, που απ' ότι μάθαμε είναι μια πολύ καλή ομάδα. Κατέκτησε το κύπελλο Κορινθίας και βρίσκεται να διεκδικεί και το πρωτάθλημα!
Το κύπελλο για εμάς είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε και να διακριθούμε. Δεν μας φοβίζει το εκτός έδρας παιχνίδι, έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα, πολύ καλό υλικό και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε!
Σίγουρα θα σεβαστούμε τον αντίπαλο μας,  αλλά δεν θα τον φοβηθούμε μάλιστα αν και αυτοί δεν κάνουν το ίδιο, σίγουρα θα βρεθούν προ εκπλήξεως!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου