Σάββατο, Φεβρουαρίου 27

Η Εθνική και στη Μελβούρνη!


Την Τρίτη 7 Ιουνίου στο «Etihad Stadium» της Μελβούρνης θα διεξαχθεί ο δεύτερος φιλικός αγώνας της Εθνικής Ομάδα με την αντίστοιχη της Αυστραλίας, ύστερα από την προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου αναμέτρηση στο «ANZ Stadium» του Σίνδεϊ.
Αναφορικά με τους συγκεκριμένους φιλικούς αγώνες, ο αρχηγός της Εθνικής Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τους αγώνες στην Αυστραλία. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είμαι μεγάλη χαρά να αγωνιζόμαστε μπροστά σε συμπατριώτες μας στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια είχαμε το προνόμιο και τη χαρά να ζήσουμε και να εισπράξουμε την υποστήριξή τους στη Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στην Βραζιλία, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ξεχωριστές αυτές οι στιγμές για εμάς!».
«Μας αρέσει που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά και στους εγκατεστημένους στην Μελβούρνη Έλληνες, που είναι παθιασμένοι με την πατρίδα τους και το ποδόσφαιρό της. Θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας Άγγελος Ποστέκογλου.
Για εισιτήρια του αγώνα Αυστραλία-Ελλάδα στην Μελβούρνη, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση (www.socceroos.com.au/tickets).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου