Σάββατο, Απριλίου 1

Ισόπαλο το ντέρμπι στις Κεραμειές... Π.Α.Ο. - Ηρακλής 1-1


Σε ένα μέτριο ποιοτικά και δυνατό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και Ηρακλής Πρόννων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ήταν φλύαροι οργανωτικά με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ μέχρι το 86’, σημείο στο οποίο «έσωσαν» την κατάσταση κατά το ήμισυ.
Οι φιλοξενούμενοι σωστά στημένοι στη άμυνα χτύπησαν στις αντεπιθέσεις και παραλίγο να φύγουν από τις Κεραμειές με ένα «μεγάλο» τρίποντο.
Σίγουρα κανέναν δεν βόλεψε αυτή η ισοπαλία, αφού πλέον η άνοδος είναι ικανή για τις τρεις ομάδες που παλεύουν να την πετύχουν, μιας και η πρώτη φαίνεται καπαρωμένη από του Πρόννους.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ο Μακρίδης, μετά την πάσα του Γ. Μπάμπη θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα αποκρούεται από τον Κρητικό στη δεξιά του γωνία.
Μια πολύ ωραία ενέργεια από αριστερά του Κ. Στάβερη, ο οποίος πιεζόμενος από τον Γ. Μπάμπη, θα βγάλει την σέντρα στην αντίπαλη περιοχή και εκεί ο Λυμπεράτος εντελώς αμαρκάριστος με μια καλοζυγισμένη κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 37', μετά από λάθος του Γ. Μπάμπη, ο Πούλος έτοιμος για το 0-2, κόβεται σωτήρια σε κόρνερ από τον Καλογηράτο που διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Καλή ευκαιρία θα χαθεί για τους «πράσινους» στο 41’, όταν στην σέντρα από αριστερά του Βοροκλινιώτη, ο Περαματζής δεν πιάνει καλά την κεφαλιά με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ μακριά από την εστία του Κατερέλου.
Ένα σουτ του Μακρίδη στο 42’ από τα όρια της περιοχής θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κρητικού, που ήλεγχε όμως τη φάση.
Με τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη η εικόνα στο παιχνίδι ήταν η ίδια.
Στο 51’ σε ένα γέμισμα του Ραπάι στην περιοχή, ο Λυμπεράτος δεν μπορεί να κάνει καλό κοντρόλ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
Ένα πολύ μακρινό σουτ του Βοροκλινιώτη στο 59’ θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κρητικός.
Στο 77’ ο Π.Α.Ο., που πίεζε για την ισοφάριση, θα χάσει νέα καλή ευκαιρία όταν στο κόρνερ από δεξιά του Λουλάι, ο Βοροκλινιώτης δεν βρίσκει καλά μπάλα που τελικά καταλήγει άουτ.
Μια σέντρα-σουτ από δεξιά του Απέργη, θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κρητικού.
Τελικά η πίεση των γηπεδούχων θα αποφέρει καρπούς στο 86', όταν στο φάουλ του Βοροκλινιώτη, ο Κρητικός δεν μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα και στην επαναφορά ο Λουλάι με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 90+2, ο Κ. Στάβερης λίγο έξω από την περιοχή θα κοντρολάρει στον αέρα, θα πιάσει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία του Κατερέλου.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 90+4’ με τον Γ. Καμπίτση να διώχνει την μπάλα κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι της εστίας της ομάδας του, μετά το κόρνερ του Λουλάι από δεξιά και λίγο πριν την σπρώξει στα δίχτυα ο Περαματζής.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Απ. Καραίσκο.
Οι συνθέσεις:
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Μπάμπης Γ., Κλωνής (62’ Λουλάι), Απέργης, καλογηράτος, Σπαθής, Περαματζής, Βοροκλινιώτης, Μακρίδης (58’ Λυμπερόπουλος), Μπάμπης Σ. Κώστογλου.
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Κρητικός, Μηλιαρέσης, Καμπίτσης Δ. (57’ Καμπίτσης Γ.), Γκαζάρ, Στάβερης Ν., Δημητράτος, Ραπάι, Πούλος, Σπαθής, Στάβερης Κ., Λυμπεράτος (74’ Καχρίλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου