Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 4

Σοβαρή ενίσχυση με πέντε μεταγραφές η Εικοσιμία (Ανανεωμένο)

Αποτέλεσμα εικόνας για αο εικοσιμιασ

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Α.Ο. Εικοσιμίας.

Πρόκειται για τον Χρήστο Φωκά, Διονύση Πολλάτο, Σάββα Ζαμπαύτη, Άγγελο Τσέτσα και Μάριο Βασιλάκη.
Τα κουμπαράκια ξανασμίγουν
στην Εικοσιμία

Ο πρώτος πέρυσι ανήκε στα Φωκάτα, χωρίς ωστόσο να προσφέρει τις υπηρεσίας του, λόγω ενός προβλήματος υγείας, ο δεύτερος στα Διλινάτα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις έρχονται από τον Παγκεφαλληνιακό, ο οποίος φέτος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται οι Χρ. Φωκάς που επιστρέφει στην Εικοσιμία, Σάββας Ζαμπαύτης και Διονύσης Πολλάτος, οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, μιας και έχουν αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό.

 Ιδιαίτερα ο Χρήστος Φωκάς που έχει περάσει και από τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Β’ Εθνική παλαιότερα.

Και οι τρεις αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου και τους φετινούς στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή της στην κορυφή του τοπικού ποδοσφαίρου.

Όμως και οι άλλοι δυο νεοαποκτηθέντες, νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές ο αμυντικός Μάριος Βασιλάκης και ο τερματοφύλακας Άγγελος Τσέτσα, αναμένεται να είναι σημαντικές λύσεις στα χέρια του κόουτς των «κυανόλευκων» της Λειβαθούς.

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο των Κεραμειών.

Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η ανακοίνωση της Εικοσιμίας:

«Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ανακοινώνει τις μεταγραφές των: Μάριου Βασιλάκη, Σάββα Ζαμπαύτη, Διονύση Πολλάτου, Άγγελου Τσέτσα, Χρήστου Φωκά. Επίσης ενημερώνει ότι η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο των Κεραμειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου