Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Με μια πολύ όμορφη δεξίωση άνοιξε σήμερα η αυλαία του τουρνουά τένις "Kefalonian open" του K.O.A.


Λίγο πριν από το κυρίως «πιάτο» του πανελλαδικού, βαθμολογούμενου τουρνουά τένις «Kefalonian open», το οποίο ανοίγει αγωνιστικά την αυλαία του, αύριο Πέμπτη 7/9 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10/9, σήμερα το απόγευμα στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο οικοδεσπότης Κ.Ο.Α. πραγματοποίησε μια λιτή, πλην όμως πανέμορφη δεξίωση, προς τιμή των φιλοξενούμενων του αθλητών, τους οποίους παρουσίασε στο κοινό που ήταν εκεί.
Τους αθλητές, στον σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γ. Βινιέρης, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο νησί, καλή επιτυχία στους αγώνες και υποσχέθηκε ότι στο διάστημα της παραμονής τους εδώ, θα είναι κοντά τους σε ότι ήθελε χρειαστεί.
Στους αγώνες μετέχουν πολλά γνωστά ονόματα από διάφορα σημεία της Ελλάδας και είναι διοργάνωση του δραστήριου ομίλου μας που τελείται μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.
Σίγουρα το υψηλό επίπεδο των αθλητών που συμμετέχουν και το πλούσιο θέαμα που αναμένουμε θα είναι η αιτία που θα γεμίσουν οι κερκίδες των γηπέδων τένις.
Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή δεξίωση του Κ.Ο.Α.





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου