Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

Της αφαίρεσε το αήττητο και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα... Οδυσσέας – Εύγερος 2-1


Τη ρεβάνς της ήττας του στα Φαρακλάτα πήρε σήμερα το πρωί στο Βαθύ ο τοπικός Οδυσσέας, από την Εύγερο με σκορ 2-1 και πλησίασε στην κορυφή.
Μια νίκη που συγχρόνως... έσπασε το αήττητο σερί των φιλοξενούμενων και πολύ πιθανό θα τους απομακρύνει από την πρώτη θέση και την μέχρι τώρα συγκατοίκηση τους με τον Πυλαριακό.
Το ντέρμπι ήταν αρκετά καλό, ιδιαίτερα στο τελευταίο 15λεπτο, όπου και τα είδαμε όλα. Η Εύγερος προηγήθηκε στο σκορ 0-1, όμως ο Οδυσσέας με κεντρικό πρόσωπο τον Λαμπρόπουλο και μια μεγάλη ανατροπή πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια και την τύχη του στην τελική 4αδα.
Φάσεις και γκολ
Επικίνδυνη σέντρα του Cela στο 5’, διώχνει ο Πετεινάτος.
Σέντρα από δεξιά στο 10’, γυριστό σουτ του Κανάκη, άουτ πάνω από την εστία του Καϊπάνου.
13' - Σουτ του Ποιμενίδη, σε ετοιμότητα αποκρούει ο Καιπάνος.
Ένα σουτ εκτός περιοχής του Cela στο 19’ διώχνει δύσκολα ο τερματοφύλακας της Ευγέρου, Πετεινάτος.
Μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι στο 26’, όταν  στο πλασέ του Δήμου, η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ από τα δοκάρια του Καιπάνου
Σουτ του Ρενάτο στο 32’ κανένα πρόβλημα για τον Πετεινάτο, που μπλοκάρει εύκολα.
Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει το σουτ του Cela στο 35’
Στο 42’ μετά από φάση διάρκειας, η μπάλα στρώνεται στον Ρενάτο έκτος περιοχής, το δυνατό σουτ του οποίου αποκρούεται ωραία από τον Πετεινάτο.
Χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και ιδιαίτερα στο τελευταίο 15λεπτο θα τα δούμε όλα, γκολ και ανατροπές!
Το φάουλ του Κουτσουβέλη στο 52’, θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Όμως ο βοηθός έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Ο Κουτσουβελης το παρακάνει με τις διαμαρτυρίες (όπως στο πρώτο ημίχρονο) και βλέπει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, του διαιτητή Γ. Κώτση με αποτέλεσμα, η ομάδα του να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα το υπόλοιπο του αγώνα.
Μεγάλη επέμβαση στο 65’ από τον Πετεινάτο που με υπερένταση θα πετάξει την μπάλα κόρνερ στην κεφαλιά του Ν. Προσαλέντη, μετά το κόρνερ από δεξιά.
Μια σέντρα από τα δεξιά του Πολλάκη στο 78’ βρίσκει εντελώς αμαρκάριστο στην περιοχή τον Κανάκη που πιάνει την κεφάλια και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καϊπάνου για το 0-1 των φιλοξενούμενων σε μια στιγμή που Οδυσσέας στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Οδυσσέας παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα θα βγει στην επίθεση με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα και τελικά κατάφερε μια μεγάλη  νίκη με ανατροπή.
Ο Πετεινάτος στο 70’ θα διώξει σε κόρνερ το δυνατό διαγώνιο σουτ του Σέλα.
Και στο 82’ θα έρθει κατ’ αρχήν η ισοφάριση. Ο Λαμπρόπουλος θα επωφεληθεί το αμυντικό λάθος, θα κερδίσει την μπάλα, την «τσιμπάει» και με μια πολύ καλή σέντρα θα δώσει την ευκαιρία στον Ν. Προσαλέντη να πετύχει το 1-1.
Και στη συνέχεια το 2-1 στο 89’. Ο Ρενάτο εκτελεί το κόρνερ στην περιοχή, εκεί ο Λαμπρόπουλος θα πιάσει ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ, κάτι σαν «ψαλίδι» και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πετεινάτου και τους συμπαίκτες του για... πανηγύρια!
Με αυτό το πανέμορφο γκολ του υψηλόσωμου αμυντικού των φιλοξενούμενων, ο Οδυσσέας θα πάρει μια σημαντική νίκη που τον φέρνει στους διεκδικητές της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν για ακόμη μια αγωνιστική το αήττητο με αποτέλεσμα, αν ο Πυλαριακός δεν χάσει από την  Έρυσσο, να βρεθούν πίσω από του αντιπάλους τους με -3 βαθμούς!
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ν. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Καϊπάνος, Βλασσόπουλος, Κώτσης, Φατούρος, Ρενάτο, Κοσμάς (88’ Παξινός), Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν., Σέλα, Λαμπρόπουλος, Μετσάνι (73’ Προσαλέντης Γ.).
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παππάς, Στρακάτος (63’ Πολλάκης), Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Νικ., Ψάλτης, Τσάκος, Δήμου, Κανάκης,  Παπαναστασάτος Ε., Ποιμενίδης.
Εικόνες






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου