Τρίτη, Φεβρουαρίου 6

Κοπή πίτας του Κεφαλληνιακού... Ήττα στο Αίγιο


Την ήττα γνώρισε ο ΚΑΟ την Κυριακή στο Αίγιο από την Φιλαθλητική Λέσχη στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β ΕΣΚΑ-Η. 
Η ομάδα μας «πλήρωσε» το μουδιασμένο ξεκίνημα της στο 1ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς. 
Στο 2ο & 3ο δεκάλεπτο έδειξε σημάδια βελτίωσης και κατάφερε σιγά σιγά να ροκανίσει την διαφορά, μειώνοντας σε 51-46. 
Στο 4ο δεκάλεπτο κάνοντας την τελική αντεπίθεση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στον πόντο 53-52. 
Στο σημείο αυτό οι παίκτες της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου ευστόχησαν σε δυο συνεχόμενα τρίποντα στην λήξη της επίθεσης τους και με την ψυχολογία υπέρ τους έφτασαν στη νίκη με 65-54.
Διαιτητές:Δημόπουλος - Κωνσταντινίδου
Δεκάλεπτα:24-10, 11-20, 16-16, 14-8
Τελικό σκορ: 65-54
Φ.Λ.Α.(Γιούπης):Ξυλιάς 24 (6), Τρίγκας, Καρκαγιάννης, Γκιώνης 6, Δαβίλας 2, Λεβεντέλης, Μαλτζώης, Δημόπουλος 19 (3), Παληοθόδωρος 2, Ντούρος 12 (1).
ΚΑΟ (Αντωνάτος):Κουγιανός 15 (1), Κρητικός 4, Δρακάτος, Χατζηχρήστος, Κουμαριώτης 2, Ρεμούντος 12 (3), Μουρελάτος, Μαγουλάς 4, Βαγγελάτος 11, Δαμκαλής 6, Δαναλάτος.
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Κεφαλληνιακού Α.Ο.
Τους προσκεκλημένους χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Κουταβάς, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο για τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη του συλλόγου τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους φίλους αλλά και χορηγούς του συλλόγου που στηρίζουν την προσπάθεια του Κ.Α.Ο. όλα αυτά τα χρόνια και δίνουν δύναμη στην προσπάθεια μας!  
Η χρονιά που πέρασε ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ-Η. Ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος στην σύγχρονη ιστορία μας!
Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο με τις ευλογίες για καλή μπασκετική χρονιά.
Οι τυχεροί ήταν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών, Καμηλάτος Θ., Ραυτόπουλος Δ. και Μαντέλης Γ., μιας και μαζί με το τυχερό φλουρί πήραν και δωράκια.
Να αναφέρουμε ότι πριν από την κοπή της πίτας τα τμήματα των υποδομών συμμετείχαν σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια.
Ευχόμαστε σε όλους σας μια χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές!
Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου