Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:Ευχαριστίες για ετήσια εορτή της


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚΙ θα ήθελε να απευθύνει δημόσια ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια εορτή του ποδοσφαίρου μας που έγινε το Σάββατο 3/2/2018 στην αίθουσα δεξιώσεων Mythos + estiasis.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, την Βουλευτή Κεφαλληνίας κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τους Αντιπεριφερειάρχες, τον Δήμαρχο Κεφαλληνίας κ. Αλέξανδρο Παρίση, τους Αντιδήμαρχους, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ κ. Άρη Κουλούρη, τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας,  τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, τους χορηγούς μας, τα σωματεία μας, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους  ποδοσφαιριστές, τους εκπροσώπους άλλων αθλημάτων και συλλόγων και γενικά την κοινωνία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης που τίμησαν την εκδήλωσή μας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που όπως πάντα έτσι και φέτος κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση μεταφέροντας  με  εικόνα και ήχο μέχρι και την ομογένεια  την αθλητική μας γιορτή.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους ιδιοκτήτες της όμορφης αίθουσας Mythos + estiasis για την ευγενική  παραχώρησή της  κ.κ. Παντελιό Ανδρέα, Φραγκισκάτο Βασίλη και Κουρκουμέλη Γεώργιο, το Ζαχαροπλαστείο ΝΤΙΝΑ του κ. Γεράσιμου Καγκάδη καθώς και το COFFE MILL του κ. Δημήτρη Κουμαριώτη για τα κεράσματα που προσφέρθηκαν τη βραδιά αυτή.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ευχόμαστε το 2018 να είναι μια ξεχωριστή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου