Κυριακή, Ιανουαρίου 20

Πέρασε από Τζαννάτα και Ηρακλή 0-4 ο Πυλαριακός


Πέρασε από τα Τζαννάτα και τον τοπικό Ηρακλή Πρόννων, ο Πυλαριακός με με μια σημαντική νίκη και σκορ 4-0.
Μια νίκη που του φέρνει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, που ακολουθεί και αγωνίζεται σήμερα με τον Εθνοφρουρό στις Κεραμειές.
Μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί και αυτή την αγωνιστική, η συνεχόμενη αλλαγή συναισθημάτων του Σαββατοκύριακου στην κορυφή, μεταξύ των δυο ομάδων.
Συμπερασματικά η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν δίκαιη, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτεροι.
Τα  γκολ
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ και θα προηγηθούν 0-1 με ωραία απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από τα όρια της περιοχής, του Γονατά. Φάουλ που είχε κερδίσει ο ίδιος.
Στο 40’ οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν για το υπόλοιπο του αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Γ. Ρασσιάς θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Β. Θωμά.
Με αυτό το 0-1 οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη και με τον παίκτη παραπάνω οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα προηγηθούν 0-2. Συγκεκριμένα στο 52’ ο Γρηγοράτος θα κινηθεί κάθετα στην αντίπαλη περιοχή, θα αποφύγει τον Μηλιαρέση και θα πλασάρει στην κενή εστία, βάζοντας μπροστά την ομάδα του με δύο τέρματα.
Στο 76’ ο Γρηγοράτος, ύστερα από πολύ ωραία ατομική ενέργεια, θα ανατραπεί στην αντίπαλη περιοχή, όπου θα ανατραπεί και θα κερδίσει το πέναλτι.
Την παράβαση εκτελεί εύστοχα ο Π. Σταμούλης και επιτυγχάνει το 0-3 για τον Πυλαριακό. Ένα γκολ που ουσιαστικά «κλειδώνει» τη νίκη των φιλοξενούμενων.
Τέλος, στο 88’ ο Σ. Αλυσανδράτος, με μια καταπληκτική κάθετη πάσα θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Γρηγοράτο, αυτός θα κάνει το πλασέ με την μπάλα να κολλάει στο νερό, γεγονός που εκμεταλλεύεται ο επερχόμενος Σολδάτος και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-4 της ομάδας του Κ. Βιτωράτου.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Μηλιαρέσης (87’ Σταθάτος), Hhelaj, Σταθάτος, Καμπίτσης Δ., Τότολος (72’ Βαλσαμής), Ρασσιάς Γ., Πούλος, Rrapaj, Μανέντης, Ρασσιάς Σπ., Καχρίλας (70’ Θεοδωράτος).
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Γασπαρής (87’ Αλυσανδράτος Σ.), Γονατάς, Μιχαλίτσης, Ποταμιάνος, Σταμούλης Π., Φούκας, Saliaj, Φάντης (70’ Αλυσανδράτος Μ.), Γρηγοράτος, Γιαννάτος (82’ Σολδάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου