Τετάρτη, Ιανουαρίου 23

Διακόπηκε στο 56' με το σκορ στο 1-1 το ντέρμπι στις Κεραμειές... Αύριο η συνέχεια

Δεν ολοκληρώθηκε τελικά το μεγάλο σημερινό ντέρμπι των Κεραμειών, για τα προημιτελικά τους τοπικού κυπέλλου ανάμεσα στα Διλινάτα και τον Παλληξουριακό με το σκορ εκείνη την στιγμή να είναι ισόπαλο 1-1.
Στο 56’ της συνάντησης ο διαιτητής κ. Σπ. Μαγουλάς έκρινε ότι το γήπεδο, που είχε μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη, ήταν ακατάλληλο για τη συνέχεια του αγώνα και το διέκοψε οριστικά.
Έτσι βάσει του κανονισμού το παιχνίδι θα συνεχιστεί αύριο στις 3 μ.μ., στο ίδιο γήπεδο και για τα υπόλοιπα 34’ του.
Σε γενικές γραμμές τα 56’ που παρακολουθήσαμε αγώνα, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν με το μέρος των παικτών, με αποτέλεσμα να μην παίζεται καλό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο, παρά την προσπάθεια των δύο ομάδων.
Οι φιλοξενούμενοι μάλλον καλύτεροι, ενώ οι γηπεδούχοι χτυπούσαν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.
Τα υπόλοιπα αύριο στις Κεραμειές.
Φάσεις και γκολ
Ας δούμε τις φάσεις και τα γκολ μέχρι την διακοπή του αγώνα.
Μόλις στο 8’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0.
Ο Διον. Τζωρτζάτος με ωραία πάσα θα βγάλει τον Χασάι στην πλάτη της άμυνας του Παλληξουριακού, αυτός θα ξεφύγει στο σπριντ, από τον Σωκ. Μαρκάτο και απέναντι από τον Λουκέρη θα κάνει το πλασέ, την μπάλα να γκελάρει στο χόρτο και να καταλήγει στα δίχτυα του.
Μεγάλη ευκαιρία και πάλι για να πετύχουν το 2-0 οι γηπεδούχοι, θα χαθεί στο 23’ από τον Διον. Τζωρτζάτο, όταν μέσα από την περιοχή και αριστερά, ύστερα από την πάσα του Αλεξάτου, θα πλασάρει τον Λουκέρη που πραγματοποιούσε έξοδο και θα αστοχήσει προ κενής εστίας.
Στο 32’ ο Ηλ. Αντωνάτος, μετά από ωραία ενέργεια, θα μπει στην περιοχή στο σημείο αυτό θα δεχθεί ένα τράβηγμα από τον Δημ. Τζωρτζάτο και τον διαιτητή κ. Μαγουλά να υποδεικνύει την παράβαση.
Εκτελεί εύστοχα ο Μπράτι και ισοφαρίζει σε 1-1 για την ομάδα του.
Το πρώτο μισό του αγώνα θα ολοκληρωθεί με ένα έξυπνα εκτελεσμένο φάουλ του Λυκούδη να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ντερβισάι.
Αυτές θα είναι και οι ευκαιρίες για το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’, οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, μιας και το φάουλ του Μπράτι, έξω από την περιοχή και δεξιά, θα στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ντερβισάι.
Τέλος, στο 54’ ο Αλεξάτος θα βρει στην περιοχή τον Ε. Καλαφάτη, αυτός θα πιάσει ένα πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση με την μπάλα όμως, να φεύγει πάνω από την εστία του Λουκέρη.
Μένουν 36’ ακόμη λεπτά για αύριο και τις δυο ομάδες μέσα σε αυτά να παλεύουν για κάτι καλύτερο από αυτό το 1-1 που διαμορφώθηκε μέχρι εκείνη την στιγμή.
Αύριο λοιπόν στις Κεραμειές στις 3 μ.μ. για τη συνέχεια!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Καλαφάτης Ε., Τζωρτζάτος Κ., Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Μούκα, Λουκάτος, Χασάι, Τζωρτζάτος Διον., Αλεξάτος.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Λουκέρης, Μπερναλής, Αρμάντο, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ., Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι, Μουρελάτος Χρ., Σινάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου