Δευτέρα, Ιανουαρίου 28

Όμορφη γιορτή και κόψιμο της πίτας του ο Α.Σ.Κ. (Εικόνες)

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή του, με αγιασμό και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», ο Α.Σ. Κεφαλονιά παρουσία αρκετών επισήμων, αθλητών από όλα τα τμήματα του Συλλόγου και πλήθος φίλων του.
Ο πρόεδρος του Α.Σ.Κ. κ. Α. Μεσσάρης στη σύντομη ομιλία – χαιρετισμό του, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε και ευχήθηκε σε όλους, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Σύντομο επίσης χαιρετισμό, έκαναν ο αντιπρόεδρος οικονομικών της Π.Ι.Ν. κ. Ν. Βαλλιανάτος, η περιφερειακή σύμβουλος κα Σουζ. Πεφάνη και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Στη συνέχεια έγινε αγιασμός και η κοπή της πίτας από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημήτριο και τον πρόεδρο του Α.Σ.Κ..
Παρόντες στην γιορτή η υποψήφια Περιφερειάρχης με την Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της και πρώην υπουργό Απόστολο Κράτσα, ο Δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος, οι πολιτευτές της Ν.Δ., Παύλος Παπαδάτος και Γιώργος Κοκκόλης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρας Ρουχωτάς και άλλοι.
Την ίδια ώρα, παραδόθηκαν τιμητικοί έπαινοι στους παρακάτω αθλητές-τριες, από τα διάφορα τμήματα του Συλλόγου οι οποίοι αρίστευσαν στα μαθήματα τους και ήταν οι:
Νικόλαος Ματράγκος, Διονύσης Φραγκισκάτος, Γιώργος Δαναλάτος και Αντζέλικα Κοσμάτου.
Εμείς να ευχηθούμε στο Δ.Σ. και τους αθλητές – τριες του Α.Σ.Κ. υγεία και επιτυχίες τη νέα χρονιά!
Εικόνες














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου