Τετάρτη, Ιανουαρίου 30

Επιστροφή στις νίκες για τους Πρόννους και 3η θέση


Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι και σε ένα λασπωμένο γήπεδο, οι Πρόννοι επανήλθαν στις επιτυχίες και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα επικρατώντας σήμερα το πρωί, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής, της Προόδου Ιθάκης με σκορ 2-1 στα Τζαννάτα.
Για τους φιλοξενούμενους, που το πάλεψαν αρκετά, ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα που τους αναγκάζει να παραμένουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και 3 μόλις βαθμούς από την τελευταία θέση και τον ουραγό Οδυσσέα.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα δυνατό και μέτριο παιχνίδι στα Τζανάτα, τους Πρόννους να προηγούνται 2-0 και την Πρόοδο να μειώνει στο τελευταίο λεπτό, ενώ είχε την ατυχία προς το τέλος του α’ ημιχρόνου να βρίσκει η μπάλα στο δοκάρι των αντιπάλων της.
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι θα πάρουν νωρίς το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 4’ ο Σπαθής εκτελεί το κόρνερ με την μπάλα να φτάνει στο Αποστολάτο και τον τελευταίο με ωραίο σουτ να στέλνει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Γ. Τσιντήλα για το προσπέρασμα και το 1-0 των Πρόννων.
Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, αφού ο Ηλιόπουλος μετά την ωραία ενέργεια από δεξιά θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Παπαβασιλείου.
Στο 40’ στην πρώτη τους καλή φάση οι φιλοξενούμενοι με τον Καρανίκα, αφού αποφεύγει από αριστερά τους αμυντικούς των Πρόννων, θα πιάσει το σουτ εκτός περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Αυτό το 1-0 θα παραμείνει με τη συμπλήρωση των πρώτων 45’.
Στο δεύτερο 45λεπτο και μέχρι την συμπλήρωση του μισάωρου δεν θα έχουμε κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι.
Έτσι στο 79’ ο Πολλάκης θα κερδίσει το πέναλτι στην περιοχή από τον Σύτι, το οποίο εκτελεί ο ίδιος και θα ευστοχήσει για το 2-0, βάζοντας για τα καλά την ομάδα του σε τροχιά νίκης.
Στη συνέχεια και στο 81’ σε μια στημένη φάση, ο Πολλάκης εκτελεί το φάουλ από τα όρια της περιοχής και ο Γ. Τσιντήλας θα πέσει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι, θα καταφέρουν να μειώσουν σε 2-1 στο 90’, με τον Κωστόπουλο να βγάζει την σέντρα από δεξιά, στο κέντρο της άμυνας των Πρόννων και τον Παπαδόπουλο με ωραία κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.
Φτάσαμε στις καθυστερήσεις με τους φιλοξενούμενους στο 90+1’ να βγάζουν την σέντρα, από αριστερά στην περιοχή για τον αμαρκάριστο Παπαδόπουλο, όμως ο τελευταίος καθυστερεί με αποτέλεσμα να πιεστεί και το σουτ που πραγματοποιεί να στέλνει την μπάλα άουτ.
Τέλος, στο 90+2’ Ο Γ. Τσιντήλας θα σώσει από το 3-1, όταν στο τετ α τετ του με τον Δάρα, μετά την παράλληλη πάσα του Κόμητα στην περιοχή, θα είναι νικητής και θα διώξει εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ, στο κοντινό πλασέ του νεαρού των γηπεδούχων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Σπαθής, Στάβερης Ν. (79’ Llalaj), Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Χρ., Πολλάκης (84’ Αναγνώστης), Ζαρνακούπης, Κόμητας, Στάβερης Κ. (85’ Walker), Δάρας, Δημητράτος (61’ Παπαδημητρόπουλος).
Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας Γ., Αρταβάνης, Σύτι, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Βρεττός (46’ Τσίγκος), Καρανίκας, Χύκα, Ηλιόπουλος (86’ Κωστόπουλος), Γρίβας Α., Κασσιανός (46’ Γρίβας Ι.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου