Πέμπτη, Ιανουαρίου 24

Ένα βήμα από τα ημιτελικά ο Παλληξουριακός.... 2-1 στις Κεραμειές σήμερα τα Διλινάτα


Με τη συνέχεια και των υπόλοιπων 34’, συν τις όποιες καθυστερήσεις, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στις Κεραμειές, ο πρώτος προημιτελικός αγώνας του τοπικού κυπέλλου, ανάμεσα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Διλινάτα - Παλληξουριακό.
Να θυμίσουμε ότι, ο συγκεκριμένος αγώνας είχε διακοπή χθες Τετάρτη στο 56’, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε στην περιοχή και έκανε λίμνη το γήπεδο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Σπ. Μαγουλάς να το διακόψει.
Έτσι, οι δυο παραπάνω ομάδες έδωσαν το παρόν στο ίδιο γήπεδο, σήμερα Πέμπτη 24/1 για την ολοκλήρωση του και ενώ το σκορ είχε μείνει στο ισόπαλο 1-1.
Στον αγωνιστικό χώρο ο Γ. Τόγιας παρέταξε την ομάδα του με μια αλλαγή σε σχέση με χθες, ενώ ο Σπ. Παπαδάτος χωρίς κάποιο νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του.
Το υπόλοιπο του αγώνα, τελικά ανέδειξε του «ερυθρόλευκους» του Ληξουριού νικητές με 1-2 και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά.
Οι περυσινοί τροπαιούχοι του θεσμού, παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και με καλύτερη κυκλοφορία πήραν αυτό που ήθελαν, πετυχαίνοντας ένα ακόμη τέρμα και πάλι με πέναλτι, ενώ θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και άλλη φορά.
Οι γηπεδούχοι, στην αρχή μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όμως τους έλειπε η φρεσκάδα και η ηρεμία που είχαν οι αντίπαλοι τους, δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους και να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους και έτσι αναπόφευκτα ήρθε το γκολ και η ήττα που κάνει πολύ δύσκολη τη ρεβάνς του Αγίου Αντωνίου και την πρόκριση τους στα ημιτελικά.
Φάσεις και γκολ
Στο 66’ στη φάση που έκρινε και το αποτέλεσμα, ο Ηλ. Αντωνάτος θα μπει στην περιοχή, διεκδικώντας την μπάλα με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, εκεί ο επιθετικός του Παλληξουριακού θα συγκρουστεί με τον Ντερβισάι, θα βρεθεί στο χόρτο και ο διαιτητής κ. Μαγουλά υποδεικνύει πέναλτι.
Απόφαση που θα φέρει διαμαρτυρίες και από τις δυο πλευρές!, ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους για τον καταλογισμό, αλλά και τους φιλοξενούμενους για κόκκινη στον τερματοφύλακα των Διλινάτων.
Τελικά, το πέναλτι θα εκτελεστεί με τον Ντερβισάι κάτω από την εστία του και τον Αρμάντο να εκτελεί εύστοχα για το 1-2 της ομάδας του.
Η απάντηση των γηπεδούχων στο 73’, με τον Κ. Τζωρτζάτο να εκτελεί το φάουλ από αριστερά στην περιοχή του Παλληξουριακού, εκεί ο Βουκελάτος δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε, η μπάλα στρώνεται στον Λουκάτο μπροστά από τον Λουκέρη, όμως ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» θα τον προλάβει και θα την μπλοκάρει.
Ο Μπράτι στο 81’, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, θα "κόψει" την μπάλα στην περιοχή και δεξιά στον Ηλ. Αντωνάτο, με τον τελευταίο να σουτάρει, εντελώς αμαρκάριστος και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, σπαταλώντας ίσως την καλύτερη φάση του αγώνα.
Τέλος, οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι και δεν θα πετύχουν το 1-3 που θα τους έκανε απόλυτο φαβορί για τη ρεβάνς, αφού το μακρινό φάουλ (από 35 μ.) του Λυκούδη θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ντερβισάι.
Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο υπόλοιπο παιχνίδι που παίχτηκε σήμερα, τον Παλληξουριακό να παίρνει μια νίκη παραπάνω από μισή πρόκριση και τα Διλινάτα να θέλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια στη ρεβάνς του Αγίου Αντώνη, για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αφού δεν τους φτάνει ένα γκολ για να τα καταφέρουν!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Καλαφάτης Ε., Τζωρτζάτος Κ., Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Δημ. (70’ Βουκελάτος), Χαραλαμπόγλου, Μούκα, Λουκάτος, Χασάι (90’ τζωρτζάτος Γερ.), Τζωρτζάτος Διον., Αλεξάτος (56’ Τζωρτζάτος Χρ.).
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Λουκέρης, Μπερναλής, Αρμάντο, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ., Μαρκάτος Σωκ., Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι, Μουρελάτος Χρ., Σινάι.

Δείτε εδώ τι προηγήθηκε χθες πριν την διακοπή:
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου