Δευτέρα, Ιανουαρίου 21

Πέρασε από τα Τζαννάτα κερδίζοντας στο ντέρμπι τους Πρόννους 3-1 ο Παλληξουριακός


Με νίκη 3-1 επί των Πρόννων, συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Παλληξουριακός χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Τζαννάτων και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Το παιχνίδι διεξήχθη υπό συνεχή βροχή, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος γεμάτος νερά να μην επιτρέπει τις δυο ομάδες να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο.
Ωστόσο, καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και πολύ ουσιαστικοί οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην κορυφή.
Το θέαμα ήταν μέτριο, και το παιχνίδι δυνατό με αρκετό πάθος, πολλές κάρτες μεταξύ των οποίων και δυο κόκκινου χρώματος. Η νίκη της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου ήταν δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Στο 6’ ο Παπαβασιλείου θα αποκρούσει την μπάλα σε κόρνερ στο τετ α τετ του με τον Ηλ. Αντωνάτο.
Ο Μπράτι στο 13’ με κεφαλιά από καλή θέση, μετά την σέντρα από δεξιά του Μπερναλή θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 18’ ο Παλληξουριακός θα κερδίσει πέναλτι στην ανατροπή του Ηλ. Αντωνάτου μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Εκτελεί ο Αρμάντο και ο Παπαβασιλείου διώχνει με τα πόδια διατηρώντας το «0» στην εστία του.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο 21’ θα προηγηθούν 0-1 με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερναλή, που θα στείλει την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Παπαβασιλείου.
Νέο πέναλτι στο 26’ για τον Παλληξουριακό, στο μαρκάρισμα του Χρ. Κουρκουμέλη πάνω στον Ηλ. Αντωνάτο. Αυτή την φορά εκτελεί εύστοχα ο Μπράτι για το 0-2.
Έτσι με το σκορ 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, όμως οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα πετύχουν στο 48’ το 0-3 και κάπου εκεί το ντέρμπι έχει κριθεί.
Ο Μουρελάτος από δεξιά, θα βγάλει τη σέντρα στη μικρή περιοχή, ο Μπράτι με ωραία προσποίηση και σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαβασιλείου, για τρίτη φορά και παράλληλα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι!
Στο 57’ η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη θα καταφέρει να μειώσει σε 1-3, μετά την ωραία συνεργασία Ζαρνακούπη – Πολλάκη, τον δεύτερο να ξεφεύγει από τους αμυντικούς της ομάδας του Ληξουριού και με σουτ, μέσα από την περιοχή και δεξιά, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με «δέκα» στον αγωνιστικό χώρο αφού ο Γ. Σκαματζούρας θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Απ. Καραΐσκου γιατί έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.
Ο Κ. Στάβερης στο 75’ εκτελεί το φάουλ, εκτός περιοχής και αριστερά, η μπάλα στον Πολλάκη και ο τελευταίος από καλή θέση θα αστοχήσει στο σουτ που επιχειρεί στέλνοντας την άουτ.
Στο 79’ θα επανέλθει η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, αφού θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) για επικίνδυνο παιχνίδι, ο Κ. Κουρκουμέλης και θα αποβληθεί.
Στο 80’ ο Παπαβασιλείου με εντυπωσιακή απόκρουση στη δεξιά του γωνία, μετά το φάουλ του Σινάι, θα κρατήσει το 1-3, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, τον Παλληξουριακό να παίρνει μια σπουδαία από βαθμολογικής άποψης νίκη και να συνεχίζει το «κυνήγι» των Διλινάτων 2 βαθμούς πίσω και τους γηπεδούχους να δέχονται την 3η φετινή τους ήττα και μάλιστα 2η στην έδρα τους. Μια ήττα που τους απομακρύνει από τον στόχο για ένα καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα στην κορυφή.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής (57’ Περματζής – λ.τ. 68’ Hhelaj), Στάβερης Ν., Αποστολάτος (λ.τ. 38’ Κουρκουμέλης Κ.), Κουρκουμέλης Χρ., Κατσιλίδης (80’ Δημητράτος), Πολλάκης, Ζαρνακούπης, Κόμητας, Στάβερης Κ..
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Αρμάντο, Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρκάτος Σωκ., Μαρκάτος Σπ. (61’ Λουκέρης), Αντωνάτος Ηλ. (60’ Lalaj), Μπράτι (85’ Καμινάρης), Μουρελάτος Χρ., Σινάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου