Παρασκευή, Ιανουαρίου 18

Η pregame της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο 19-20/1 στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με την 6η του αγωνιστική, 1η του Β' γύρου και τη διεξαγωγή δύο αγώνων, σε Τζαννάτα και Κεραμειές.
Το Σάββατο, στις 3 το απόγευμα αρχικά στα Τζαννάτα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Ηρακλής Πρόννων, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακό και θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες και στους βαθμούς στη φετινή περίοδο.
Ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Σίγουρα μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα των Πρόννων, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Η συνέχεια την Κυριακή, την ίδια ώρα στο Δημοτικό των Κεραμειών, όπου ο πρωτοπόρος και αήττητος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τον Εθνοφρουρό, μοναδική ομάδα που του έχει κόψει βαθμούς στην φετινή του προέλαση.
Πολλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρίνει η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο των φιλοξενούμενων και αν ακόμη μια αγωνιστική παρουσιαστούν με ελλειπή ενδεκάδα!
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Ερύσσου.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 19-1-2019   ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Ηρακλής - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Θωμάς
Βασίλης
Μαγουλάς Σπ. Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή  20-1-2018   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Εθνοφρουρός
Παναγιωτόπουλος
Βασίλης
Αντωνιάδης Ν.
Μπακάκη Ε.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 6ης αγωνιστικής, 1η για τον δεύτερο γύρο του "μικρού" πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 19-20/1/2019, με την παρακάτω σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο 19-1-2019
Και οι δυο "καίγονται" για το τρίποντο
Με το παιχνίδι στα Τζαννάτα, το Σάββατο το απόγευμα στις 3 μ.μ., ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, τον Ηρακλή να υποδέχεται τον Πυλαριακό και τις δυο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι, με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου δεν έχουν πανηγυρίσει μέχρι τώρα την κατάκτηση κάποιου βαθμού και όπως είναι φυσικό βρίσκονται στην τελευταία θέση του Βαθμολογικού πίνακα.
Σίγουρα, σε ότι έχει να κάνει με την 4αδα, όλα είναι ρευστά και όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί η ομάδα των Πρόννων να αρχίζει να μαζεύει βαθμούς.
Αρκεί, με την επιστροφή της στο δικό της γήπεδο να πανηγυρίσει κάποιον – ους βαθμούς.
Δύσκολο βέβαια το εγχείρημα τους, αφού απέναντι τους θα έχουν τη δεύτερη ομάδα της κατηγορίας και μία από τις ποιοτικότερες του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι, μέχρι τώρα και στα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει έχουν 3 νίκες και 1 ήττα.
Έτσι, βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν μόνο νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Νίκη που ακόμη και αν περάσει ο Π.Α.Ο. το εμπόδιο του Εθνοφρουρού, τότε στο μέλλον θα μπορούν να ονειρεύονται την επάνοδο τους στην κορυφή, μιας και οι «πράσινοι» την επόμενη αγωνιστική έχουν το ρεπό τους.
Σίγουρα στα Τζαννάτα, μπορούμε να περιμένουμε ένα δυνατό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, μιας και όπως αναφέρουμε παραπάνω, οι τρεις βαθμοί είναι κομβικοί και για τις δυο ομάδες.
    
Κυριακή  20-1-2019
Για το αήττητο και τους τρεις βαθμούς το "Τριφύλλι".....
Για μια νέα "ζημιά" ο Εθνοφρουρός στις Κεραμειές
Η ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής αναμένεται την Κυριακή το απόγευμα, όπου στις 3 μ.μ στο Δημοτικό Κεραμειών, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τον Εθνοφρουρό.
Τον Εθνοφρουρό τη μοναδική ομάδα που έχει κόψει βαθμούς από τους "πράσινους" με εκείνη την «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο.
Έτσι, εκτός από το τρίποντο, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν και τη ρεβάνς της μοναδικής μέχρι τώρα απώλειας βαθμών τους.
Όπως προαναφέραμε, το «τριφύλλι» οδηγεί αήττητο την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας σαν απολογισμό μετά από 4 αγώνες 3 νίκες 1 ισοπαλία και 10 βαθμούς.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι του Εθνοφρουρού, με τα γνωστά προβλήματα αδυναμίας συγκρότησης ενδεκάδας στα τελευταία παιχνίδια, χάνουν βαθμούς που δύσκολα θα μπορέσουν να αναπληρώσουν στη συνέχεια.
Έτσι με 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 2 ήττες και 4 βαθμούς στα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, βρίσκονται μια θέση πριν την τελευταία και όπως φαίνεται θα δώσουν «μάχη» με το Ηρακλή Πρόννων για την ιστορική τους είσοδο στην τελική 4αδα.
Σίγουρα, πολλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθούν από την παρουσία των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο και αν θα καταφέρουν να αγωνισθούν με «έντεκα»!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, οι πρωτοπόροι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, όμως οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με τη «συνταγή» του πρώτου γύρου, ώστε και αυτή την φορά να φύγουν με γεμάτα χέρια, από τις Κεραμειές.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με το «τριφύλλι» πιο ποιοτικό να είναι το φαβορί.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
4
3
1
0
8 - 3
10
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
4
3
0
1
15 - 5
9
3.
Α.Ο. Ερύσσου
4
2
0
2
9 - 9
6
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
4
1
1
2
2 - 7
4
5.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
4
0
0
4
2 - 12
0
    
Η επόμενη (7η) αγωνιστική 
3/2/2019
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Ο. Ηρακλής Πρόν.
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ερύσσου
3.
Ρεπό:Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου