Κυριακή, Οκτωβρίου 6

2Χ2 ο Παλληξουριακός 1-0 την Εύγερο στον Άγιο Αντώνη


Επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση, ο Παλληξουριακός, κατάφερε να πετύχει, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, το 2Χ2 και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον Γ’ όμιλο.
Η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα επικρατήσει με σκορ 1-0 της Ευγέρου και θα αποσπαστεί στην κορυφή, φτάνοντας πια τη διαφορά στο +3 από τη σημερινή του αντίπαλο και τον συντοπίτη της Εθνικό Κεφαλονιάς.
Οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν την υπεροχή, πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους μια ακόμη δίκαιη νίκη και πλέον δύσκολα θα χάσουν το ένα από τα δύο εισιτήρια που θα τους ταξιδέψουν στον επόμενο γύρο και στους «8» της διοργάνωσης.
Από την άλλη οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, ανανεωμένοι φέτος, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα στη συνέχεια, αφού ο Εθνικός καραδοκεί, μετά τη νίκη του, επί της Ερύσσου.
Στο σημερινό παιχνίδι προσπάθησαν, κράτησαν τους γηπεδούχους στο ένα γκολ και έδειξαν ότι θα το παλέψουν στη συνέχεια, τόσο στη διοργάνωση του κυπέλλου, όσο και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Φάσεις και γκολ
Στο 10' οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν με ένα σουτ, με το αριστερό του Βαγγελάτου από τα 30 μέτρα, ύστερα από κλέψιμο. Η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τσέτσα.
Στο 17’ ένα σουτ του Λυκούδη με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, αποκρούεται από τον Λ. Καλαφάτη.
Στο 21’ μια μπαλιά του Κουκοβίνου στην πλάτη της άμυνας στον Λυκούδη, αυτός θα πλασάρει εύστοχα με το δεξί, ψηλά στην αριστερή γωνία του Καλαφάτη για το 1-0. Ένα γκολ που στη συνέχεια αποδείχθηκε «χρυσό», αφού ήταν το μοναδικό στο παιχνίδι και το νικητήριο των «ερυθρόλευκων».
Το σουτ στην κίνηση από τον Μπαλάσκα αριστερά έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 25’, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο.
Την ίδια τύχη θα έχει το νέο σουτ του Μαυροειδή κεντρικά από τον άξονα, έξω από την περιοχή στο 31’.
Ο Λυκούδης στο 35’, θα σουτάρει με το δεξί, μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά θα αποκρούσει ο Λ. Καλαφάτης.
Στο 37’ διαγώνια κίνηση του Μπαλάσκα στην πλάτη της άμυνας, υποδέχθηκε πάσα του Μουρελάτου, το πλασέ όμως που επιχείρησε ύστερα από προσποίηση με το αριστερό, μπλόκαρε ο Λ. Καλαφάτης.
Αυτό το 1-0 θα είναι και το σκορ για τα πρώτα 45’. Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κουκοβίνος στην περιοχή, μετά το κόρνερ του Λυκούδη, θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά και πάλι η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από την εστία του Τσέτσα άουτ.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 80’, με το σουτ του Λυκουδη με το δεξί, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Καλαφάτη, ψηλά στην αριστερή γωνία.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Σιμωτάς, Συριάτος (68’ Haxhiaj), Μαυροειδής Χ., Λούλουδας, Λυκούδης, Μαρούλης, Μαρκάτος Σωκ., Μουρελάτος Χρ., Κουκοβίνος, Μπαλάσκας (68’ Ρεμούντης).
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης Λ., Παπαναστασάτος Χρ. (78’ Ποιμενίδης), Κρούσσος, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν., Λάσκαρης, Papa (62’ Παππάς Χρ.), Παπαναστασάτος Κ., Κανάκης (57’ Στεφανιώτης), Βαγγελάτος, Παπαναστασάτος Α. (46’ Καραντινός).
** Οι φώτο είναι από παλαιότερο αγώνα των "ερυθρόλευκων".
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου