Σάββατο, Οκτωβρίου 5

Νίκη με ανατροπή για τον Εθνικό 3-1 την Έρυσσο σε ένα ματς με αρκετές διαμαρτυρίες



Την πρώτη του νίκη στη σειρά και σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του Γ’ ομίλου, πέτυχε σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Εθνικός.
Η ομάδα του Σάκη Αναλυτή, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο το πολύ βαρύ 8-0 της πρεμιέρας, από τον Παλληξουριακό στο ίδιο γήπεδο, πήρε σημαντική νίκη με ανατροπή και σκορ 3-1 απέναντι στον αξιόλογο, Α.Ο. Ερύσσου.
Μια νίκη, που επαναφέρει τα χαμόγελα στους «κυανόλευκους» και παράλληλα τους διατηρεί σε θέση διεκδίκησης, μιας θέσης από τις δύο του ομίλου, που οδηγούν στους «8» της διοργάνωσης.
Η ομάδα της Ερύσσου, που είχε πολύ καλή παρουσία, αν και προηγήθηκε στο σκορ 0-1, εν τούτοις δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιον-ους βαθμό–ους, από το συγκεκριμένο παιχνίδι και πλέον τα πράγματα γίνονται δύσκολα, σε ότι αφορά τη δική της υπέρβαση στη διοργάνωση.
Σε γενικές γραμμές στον Άγιο Αντώνη είχαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με αρκετά νεύρα και διαμαρτυρίες γεγονός που έφερε δυο κόκκινες κάρτες μια για κάθε ομάδα και προς το τέλος κακό θέαμα.
Tα γκολ
Μετά την κόντρα από δεξιά για την ομάδα της Ερύσσου, θα βγει η μπάλα στη μικρή περιοχή για τον αμαρκάριστο Kamperi, που δεν δυσκολεύθηκε με κοντινό πλασέ να την στείλει στα δίχτυα του Κατσιγιάννη για το 0-1.
Αυτό το 0-1 θα είναι το σκορ του πρώτου μισού του αγώνα.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 55’ σε μια αναταραχή στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο διαιτητής κ. Χατζηγεωργίου θα δει χέρι του Βαλσαμή και θα υποδείξει πέναλτι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.
Τελικά, εκτελεί ο Γ. Αναλυτής και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα βρει στο δοκάρι του Καββαδία, ανοίγοντας λογαριασμό στους σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, πετυχαίνοντας το 1-1 και την ισοφάριση.
Στο 60’ ο Γιακουμάτος, με εξαιρετική κάθετη πάσα, θα βρει τον Δημ. Παπαδάτο, έξω από την περιοχή και δεξιά, αυτός θα προχωρήσει, θα μπεί εντός και με ένα καταπληκτικό διαγώνιο σουτ, θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Καββαδία και στα δίχτυα, για την ανατροπή και το 2-1.
Στο 66’ οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Γαβαλάς θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ. Χατζηγεωργίου και θα πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Την ίδια τύχη θα έχει, στο 67' και ο Βασιλάτος των φιλοξενούμενων, μόνο που αυτός ευρίσκετο στο πάγκο σαν αναπληρωματικός, για διαμαρτυρία στον βοηθό.
Τελικά στο 78’, μετά από εξαιρετική συνεργασία από αριστερά των Δημ. Αναλυτή – Γ. Αναλυτή, ο πρώτος θα του περάσει την μπάλα ψηλοκρεμαστά στην περιοχή, εκεί θα πιάσει ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, για να αποκρούσει δύσκολα ο Καββαδίας.
Στη συνέχεια όμως η μπάλα θα φτάσει στον αμαρκάριστο Μαρούλη, ο οποίος από πολύ κοντά θα την στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά και την 1η νίκη της ομάδας του, μιας και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Α. Καρλή και την κα Δ. Ρηγοπούλου.
Εθνικός:(Σ. Αναλυτής), Κατσιγιάννης, Διονυσάτος (73’ Αραβαντινός), Μπόνγκο (46’ Λιάτος), Κούτσης, Σινάι, Κατερέλος (46’ Μαρούλης), Αναλυτής Δ., Παπαδάτος Δ., Γαβαλάς, Αναλυτής Γ..
Έρυσσος:(Α.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Ντόντα, Ρεπούσης, Βαλσαμής, Κακίας, Καψογιώργης (74’ Rexha R.), Πάπα Α. (55’ Τζωρτζάτος Χ.), Πετρόπουλος, Kamperi (55’ Παπάς Γρ.), Λουκάτος, Πάπα Ρ..









Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου