Δευτέρα, Οκτωβρίου 14

Η μεγάλη επιστροφή στους Πρόννους

Αποτέλεσμα εικόνας για α.ο. προννοι

Επιστροφή στην ομάδα της περιοχής του, τους Πρόννους για τον Σταύρο Μοντεσάντο. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Ο Μόντε μετά από έναν χρόνο στην Εύγερο, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με στόχο να δώσει ότι χρειάζεται, προκειμένου τα «λιοντάρια» από τους Πρόννους, να διατηρήσουν τα σκήπτρα στο ποδόσφαιρο μας, αλλά και για μια ακόμη καλύτερη από την περυσινή πορεία.
Ο προπονητής Δημ. Ζησιμάτος, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για αυτή την τελευταία προσθήκη, μιας και πιστεύει πολύ στον Μοντεσάντο και στην πλούσια εμπειρία του.
Άλλωστε, ο Σταύρος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού το βιογραφικό που τον ακολουθεί είναι πολύ βαρύ.
Να αναφέρουμε ότι εκτός Κεφαλονιάς έχει αγωνιστεί σε Εθνικό επίπεδο, αλλά και σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από αυτά του τοπικού.
Οι ομάδες με τις οποίες έχει γράψει την ποδοσφαιρική ιστορία του, είναι οι παρακάτω:
Βύζας Μεγάρων, Εθνικός Πειραιώς, Ένωση Ερμιονίδας, Αίας Σαλαμίνας, Παναργειακός, Κόρινθος, Κυπάρισσο Αντίκυρας, ομάδες εκτός Κεφαλονιάς και Α.Ο.Κ.Ι., Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, Πρόννους, Εύγερο στο τοπικό!
Εμείς, να ευχηθούμε σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και φίλο, να έχει υγεία και επιτυχίες στην δεύτερη επιστροφή του, στην ομάδα της καρδιάς του!
Δείτε και την ανακοίνωση των 
«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Μοντεσάντου Σταύρου στο ρόστερ της.
Η εμπειρία και οι ικανότητες του θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα μας. Του ευχόμαστε μια καλή και παραγωγική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου