Παρασκευή, Οκτωβρίου 4

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής των 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου


Συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και  αυτό το 
Σαββατοκύριακο το τοπικό κύπελλο
Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 5-6/10 το τοπικό κύπελλο με αγωνιστική δράση και στους τέσσερις ομίλους και συνολικά 8 παιχνίδια!
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Δημοτικό Αγίου Αντωνίου και Δημοτικό Σταυρού, φιλοξενούν τα τρία πρώτα παιχνίδια του προγράμματος, που θα διεξαχθούν Σάββατο πρωί και απόγευμα.
Τα υπόλοιπα πέντε, με τα οποία πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθούν Κυριακή, πρωί απόγευμα, σε Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Δημοτικό Καραβόμυλου, Δημοτικό Αγίου Αντωνίου και Δημοτικό Τζαννάτων.
          
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων όλων των ομίλων: 
Α’  Όμιλος
1.
Σάββατο   5-10-2019   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Ηρακλής Προν.
Βουτσινάς
Άγγελος
Μπακάκη Ε.
Μάστορα Μ.
2.
Κυριακή    6-10-2019   ώρα:  10:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Χρηστάτος
Σπύρος
Καρλής Α. Μπακάκη Ε.
Β’ Όμιλος
1.
Κυριακή    6-10-2019   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης
Χρηστάτος
Σπύρος
Μπακάκη Ε.
Καρλής Α.
2.
Κυριακή  6-10-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Εθνοφρουρός
Μενεγάτος
Λευτέρης
Δαμιανού Α.
Μάστορα Μ.
Γ’ Όμιλος
1.
Σάββατο   5-9-2019   ώρα:  17:15
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Εθνικός Κεφ. – Α.Ο. Ερύσσου
Χατζηγεωργίου Νίκος
Καρλής Α.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή    6-10-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Παλληξουριακός – Π.Α.Ο. Εύγερος
Κομητόπουλος Παναγής
Αντωνιάδης Ν.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Δ’ Όμιλος
1.
Σάββατο   5-10-2019   ώρα:  11:00
Δημοτικό Σταυρού
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκ. – Α.Ε. Κράνης
Καραΐσκος
Απόστολος
Μενεγάτος Ε.
Δαμιανού Α.
2.
Κυριακή    6-10-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Φωκάτα
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Καναλλάτος Ν.
Κουμαριώτη Μ.
         
Σάββατο  5/10
Το παιχνίδι Οδυσσέα Ιθάκης με την Α.Ε. Κράνης, για τον Δ’ όμιλο, το Σάββατο το πρωί στις 11:00, στο Δημοτικό Σταυρού, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.
Και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη, που για μεν τους γηπεδούχους θα δώσει νέα κίνητρα στην προσπάθεια τους στη συνέχεια, για δε τους φιλοξενούμενους θα είναι μια ονειρεμένη "παρθενική" εκκίνηση, που παράλληλα θα χαρίσει τους τρεις πρώτους βαθμούς με το "καλημέρα".
Ένα αποτέλεσμα, που αν επιτευχθεί θα δώσει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης. 
Την 1η αγωνιστική η ομάδα της Ιθάκης γνώρισε, την ήττα στα Τζαννάτα από τον τοπικό Α.Ο. Πρόννων, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν αγωνίστηκαν, αφού είχε αναβληθεί το παιχνίδι τους, με αντίπαλο τα Φωκάτα.
          
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, για τον Α’ όμιλο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί στις 4 τον Ηρακλή Πρόννων, σε ένα σημαντικό, από πλευράς βαθμολογίας παιχνίδι, αφού μια 2η ήττα ή ακόμη και ισοπαλία, κάνει ακόμη πιο δύσκολο το δρόμο των γηπεδούχων για τη συνέχεια.
Το "τριφύλλι" προέρχεται από ήττα στο ίδιο γήπεδο, παρά την πολύ καλή του παρουσία, απέναντι στα Διλινάτα με σκορ 1-2, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στην έδρα τους με σπουδαία νίκη και σκορ 1-0 επί της Προόδου Ιθάκης.
Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά μεγάλο βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον και για τους δύο.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με τους «πράσινους», μια κατηγορία παραπάνω, να έχουν τον πρώτο λόγο.
Απώλεια για τους γηπεδούχους και το Τ. Φωή, η απουσία του φυσικού τους σκόρερ Δ. Μακρίδη που είναι τραυματίας. 
          
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:15, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, σε παιχνίδι του Γ’ ομίλου, οι χαμένοι της πρεμιέρας, Εθνικός Κεφαλονιάς – Α.Ο. Ερύσσου, θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη.
Μια νίκη που θα δώσει καλή ψυχολογία και ελπίδες πρόκρισης στους «8»!
Αποτέλεσμα εικόνας για αο ερυσσου SportstheaΟι δυο αντίπαλοι δεν έκαναν καλή πρεμιέρα, αφού οι μεν γηπεδούχοι στο τοπικό και στο ίδιο γήπεδο, γνώρισαν πολύ βαριά ήττα από τον Παλληξουριακό με σκορ 0-8, ενώ και οι γηπεδούχοι στην έδρα τους ανάλογη από την Εύγερο με σκορ 1-3!
Έτσι, θα λέγαμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια νέας απώλειας, αφού τότε φυσιολογικά, χάνεται πολύ νωρίς το όνειρο για κάτι καλό στην διοργάνωση.
Το περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον!
          
Κυριακή  6/10
Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή 6/10, όπου στις 10 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι του Α’ ομίλου, τα Διλινάτα φιλοξενούν την Πρόοδο Ιθάκης.
Ένα παιχνίδι που διεξάγεται σε μια πολύ ακατάλληλη ώρα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή.
Τα Διλινάτα, που στην πρεμιέρα στο ίδιο γήπεδο, πήραν τη νίκη με αρκετή δυσκολία από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο το 2Χ2, που αυτόματα τους χρήζει πρώτο φαβορί για το ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου, που οδηγούν στους «8» της διοργάνωσης.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, μετά την ήττα 1-0, επίσης της πρεμιέρας στα Τζαννάτα από τον Ηρακλή της Β’ κατηγορίας, θέλουν να επανακάμψουν και να παλέψουν για το καλύτερο απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Άλλωστε οι συναντήσεις των δύο παραπάνω ομάδων, κυρίως στο Αργοστόλι κρύβουν μια αγωνιώδη ομορφιά και το αποτέλεσμα τους κρίνεται δύσκολα. 
          

Το απόγευμα στις 4 της ίδια μέρας, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου,στο ένα από τα δυο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, αυτή την φορά για τον Β’ όμιλο,  η Εικοσιμία φιλοξενεί σε ένα μεγάλο παιχνίδι, την Σάμη.
Και οι δύο ομάδες πέρασαν νικηφόρα την πρεμιέρα, με την Εικοσιμία να επικρατεί την περασμένη Τετάρτη, του Πυλαριακού 3-0 και τη Σάμη στο ίδιο γήπεδο, του αδύναμου Εθνοφρουρού με το εντυπωσιακό 8-0!
Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να πετύχουν το 2Χ2, που θα τους δώσει πολλές ελπίδες στο να ολοκληρώσουν τους ομίλους, με το ένα εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στους «8» του θεσμού.
Στο Αργοστόλι, την Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα δυνατό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού τόσο η ομάδα του Α. Τσιμάρα, όσο και αυτή του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, έχουν την ποιότητα να προσφέρουν θέαμα και γκολ.
          
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, σε παιχνίδι του ίδιου ομίλου, ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον αδύναμο Εθνοφρουρό και αναμένεται να μην συναντήσει, ιδιαίτερη δυσκολία για την επικράτηση του, και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι «κυανέρυθροι» από την Πύλαρο, μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης, από την Εικοσιμία, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ιδιαίτερα με έναν αντίπαλο που έδειξε πολύ αδύναμος στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του, δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης.
Όπως τονίσαμε παραπάνω, η ομάδα του Αργοστολιού φαίνεται αρκετά αδύναμη και στον Καραβόμυλο την Κυριακή δύσκολα θα μπορεί να περιμένει κάτι καλό βαθμολογικά, ιδιαίτερα αν παραταχθεί και πάλι με "10".
Με αδιαμφισβήτητο λοιπόν φαβορί τους γηπεδούχους, περιμένουμε ένα παιχνίδι πλούσιο τουλάχιστον σε γκολ. 
          
Στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, σε παιχνίδι του Γ’ ομίλου, επίσης στις 4 μ.μ., ο Παλληξουριακός συναντάει την Εύγερο, σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί και θέλει να το αποδείξει.
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα.
Οι γηπεδούχοι, με μεγάλη ευκολία απέναντι στον συντοπίτη τους Εθνικό, στο τοπικό με σκορ 8-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι με μια σημαντική νίκη 3-1 στις Βασιλικάδες, επί της Ερύσσου της Β' κατηγορίας.
Έτσι και οι δυο αντίπαλοι θέλουν νίκη για να ξεφύγουν βαθμολογικά, αλλά και να συνεχίσουν κορυφή, φαβορί για μια θέση στους «8» της διοργάνωσης.
Περιμένουμε ένα καλό, επιθετικό παιχνίδι, με γκολ και όπως προαναφέραμε τους «ερυθρόλευκους» φαβορί για το 2Χ2 και τους τρεις βαθμούς.
Η Εύγερος, είναι σίγουρο ότι θα παλέψει για την έκπληξη και έστω κάποιον «χρυσό» βαθμό!
          

Τέλος η αυλαία της 2ης αγωνιστικής, θα πέσει την ίδια ώρα στα Τζαννάτα, σε παιχνίδι του Δ’ ομίλου, στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου οι γηπεδούχοι Πρόννοι, θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους, μετά τη νίκη τους 2-1 στην πρεμιέρα επί της Προόδου Ιθάκης, με μία νέα επί των Φωκάτων.
Από την άλλη, οι "κυανόλευκοι" της Λακήθρας, που κάνουν τη δική τους πρεμιέρα στον θεσμό, με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα φέτος, θέλουν να κάνουν καλό ποδαρικό στις επίσημες υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση και να πάρουν με το "καλημέρα" το πάνω χέρι στον όμιλο, για το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους «8»!
Σχετική εικόναΣίγουρα, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με τις δυο ομάδες ενισχυμένες και από τα μεγάλα φαβορί, τόσο για την συγκεκριμένη διοργάνωση και συγκεκριμένα στους ομίλους, όσο και για τις θέσεις της 4αδας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και τη συμμετοχή τους στα playoffs!
Περιμένουμε ένα ποιοτικό ντέρμπι στα Τζαννάτα, τους περυσινούς πρωταθλητές να ψάχνουν το 2Χ2. Όμως και τα Φωκάτα, στη δική τους πρεμιέρα, θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα ή τουλάχιστον να μη φύγουν με άδεια χέρια, από τα τζαννάτα.
          
Την Τετάρτη 13/10 το εξ αναβολής της 1ης αγωνιστικής 
Α.Ε. Κράνης – Α.Ο. Φωκάτα
Στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, για τον Β’ όμιλο, μεταξύ Α.Ε. Κράνης – Α.Ο. Φωκάτων, θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 9/10 και ώρα 16:00, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
         
Οι βαθμολογίες
Α’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
1
1
0
0
2 - 1
3
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
1
1
0
0
1 - 0
3
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
1
0
0
1
1 - 2
0
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
1
0
0
1
0 - 1
0
                    
Β’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Σάμης
1
1
0
0
8 - 0
3
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
1
1
0
0
3 - 0
3
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
1
0
0
1
0 - 3
0
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
1
0
0
1
0 - 8
0
                    
Γ’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
1
1
0
0
8 - 0
3
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
1
1
0
0
3 - 1
3
3.
Α.Ο. Ερύσσου
1
0
0
0
1 - 3
0
4.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
1
0
0
1
0 - 8
0
                   
Δ’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Πρόννοι
1
1
0
0
2 - 1
3
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκ.
1
0
0
1
1 - 2
0
3.
Α.Ο. Φωκάτα
---
---
---
---
---
---
4.
Α.Ε. Κράνης
---
---
---
---
---
---
                    
Η επόμενη (3η) αγωνιστική
Α’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων – Α.Ο. Διλινάτων
2.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
                    
Β’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Σάμης – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός – Α.Ο. Εικοσιμίας
                   
Γ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Παλληξουριακός
                    
Δ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Φωκάτα – Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Ε. Κράνης – Α.Ο. Πρόννοι
              
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου