Παρασκευή, Οκτωβρίου 11

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου


Το Σαββατοκύριακο η 3η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου
Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 12-13/10 το τοπικό κύπελλο με αγωνιστική δράση και στους τέσσερις ομίλους και συνολικά με 8 παιχνίδια!
Δημοτικό Τζαννάτων, Ε.Α.Κ/Ε.Π.Σ.Κ.Ι., Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, φιλοξενούν τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια που θα διεξαχθούν Σάββατο πρωί και απόγευμα.
Τα υπόλοιπα επίσης τέσσερα, με τα οποία πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθούν Κυριακή, πρωί απόγευμα, στα Δημοτικά Ιθάκης, Καραβόμυλου, Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και Βασιλικάδων.
Να πούμε ότι, μετά από την συγκεκριμένη αγωνιστική, το τοπικό κύπελλο διακόπτεται και στη συνέχεια τα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης φάσης, θα ορισθούν από την Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Να θυμίσουμε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο 19-20/10 θα έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με τους 5 αγώνες του προγράμματος.
         
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων όλων των ομίλων:
Α’  Όμιλος
1.
Σάββατο   12-10-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Ηρακλής Προν. - Α.Ο. Διλινάτα
Βουτσινάς
Άγγελος
Δαμιανού Α.
Μενεγάτος Ε.
2.
Κυριακή    13-10-2019   ώρα:  12:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Κομητόπουλος
Παναγής
Καρλής Α. Δαμιανού Α.
         
Β’ Όμιλος
1.
Κυριακή    13-10-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Μενεγάτος
Λευτέρης
Ρηγοπούλου Δ.
Μάστορα Μ.
2.
Κυριακή  13-10-2019   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Ο. Εικοσιμίας
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Μιχαλιτσιάνου Χ.
----------------------
         
Γ’ Όμιλος
1.
Σάββατο   12-10-2019   ώρα:  11:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Ο. Εθνικός
Χρηστάτος
Σπύρος
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Μάστορα Μ.
2.
Κυριακή    13-10-2019   ώρα:  16:00
Δημοτικό Βασιλικάδων
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Παλληξουριακός
Χρηστάτος Σπύρος
Καναλλάτος Ν.
Μπακάκη Ε..
         
Δ’ Όμιλος
1.
Σάββατο   12-10-2019   ώρα:  11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Φωκάτα - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκ.
Βουτσινάς
Άγγελος
Καναλλάτος Ν.
Μενεγάτος Ε.
2.
Σάββατο   12-10-2019   ώρα:  16:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α. Ε. Κ. - Α.Ο. Πρόννοι
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Καραΐσκος Απ.
Μπακάκη Ε

         
Αναλυτικά η 3η αγωνιστική
Σάββατο  12/10
Το παιχνίδι Γ' ομίλου Ευγέρου – Εθνικού Κεφαλονιάς, το Σάββατο το πρωί στις 11:00 στο Ε.Α.Κ. Φαρακλάτων, ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, με ένα σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, αφού όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να πάρει τη νίκη, θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για τους «8»!
Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από ήττα στο Ληξούρι, αλλά και πολύ καλή παρουσία, με σκορ 1-0 από τον Παλληξουριακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στην έδρα τους με σκορ 3-1 της Ερύσσου.
Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αφού όποιος χάσει δυσκολεύει την παρουσία του στην επόμενη κλήρωση της διοργανώτριας.
Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, και αγωνιστικά μια μεγάλη «μάχη» στο "χορτάρι" για το τρίποντο της νίκης.
Ο Σ. Αναλυτής δεν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Α. Γαβαλά, λόγω τιμωρίας.
              
Σχετική εικόναΛίγο αργότερα και συγκεκριμένα 30’ μετά, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι του Δ’ ομίλου, τα Φωκάτα θα φιλοξενήσουν τον Οδυσσέα Ιθάκης, και θέλουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, ώστε να ανασάνουν βαθμολογικά και παράλληλα να γίνει καλύτερη η συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από δυο συνεχόμενες ήττες, στα Τζαννάτα από τους Πρόννους 2-1, και στο εξ' αναβολής της περασμένης Τετάρτης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 1-0 από την Α.Ε.Κ..
Έτσι οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για να μην πουν αντίο, από τη συνέχεια πολύ νωρίς.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα τους επί της Α.Ε.Κ., θέλουν να φύγουν από το Δ.Α.Κ., με ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο να τους δίνει ελπίδες πρόκρισης.
Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, μια κατηγορία παραπάνω, αλλά και πιο ποιοτικοί σαν ομάδα. Μένει όμως να το αποδείξουν και στο «χορτάρι», μιας και η ομάδα του Σταυρού δεν θα έχει άγχος, αφού έρχεται στο νησί σαν αουτσάιντερ και φυσικά δεν έχει να χάσει κάτι. Για αυτό τον λόγο χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή!
              
Το απόγευμα της ίδια ημέρας και ώρα 4, σε παιχνίδι του Α’ ομίλου, στα Τζαννάτα, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Σαββάτου και της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου, με το παιχνίδι Ηρακλή Πρόννων – Διλινάτων.
Σίγουρα, φαβορί στον συγκεκριμένα αγώνα, δεν μπορεί να είναι άλλη, από την ομάδα του "μεγάλου χωριού", έστω και αν αγωνίζεται εκτός έδρας, αφού βρίσκεται μια κατηγορία παραπάνω από τον αντίπαλο της, πιο ποιοτική και με πολλές λύσεις στο ρόστερ της.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εξασφαλίζει και το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους «8» της διοργάνωσης.
Όσον αφορά τους γηπεδούχους, είναι δεδομένο ότι θα παλέψουν, για να διεκδικήσουν το καλύτερο, από έναν ανώτερο αντίπαλο και να συλλέξουν εμπειρίες, κυρίως τα νέα παιδιά, για τη συνέχεια και τη συμμετοχή τους, σε λίγο καιρό στην Β’ κατηγορία.
Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και αυτό πιθανόν να μας χαρίσει και κάποια γκολ παραπάνω!
                         
Την ίδια ώρα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι του Δ’ ομίλου, η Α.Ε.Κ., φιλοξενεί τους δυνατούς και με το απόλυτο μέχρι στιγμής 2-2 στο θεσμό, Πρόννους.
Οι γηπεδούχοι, μετά τη μεγάλη τους νίκη, στον εξ' αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής, απέναντι στα Φωκάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την περασμένη Τετάρτη, θέλουν μια ακόμη για να ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν στη συνέχεια για την διεκδίκηση της μιας θέσης στους «8» της διοργάνωσης.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι των Πρόννων, περυσινοί πρωταθλητές Α’ κατηγορίας και φέτος έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης, ώστε να πετύχουν το απόλυτο 3Χ3. 
Κάτι που αν τελικά συμβεί, θα τους εξασφαλίζει και το ένα από τα δύο εισιτήρια εισόδου τους στη 8αδα.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με αρκετό ενδιαφέρον, γιατί όχι και ποιοτικό!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Δ. Ζησιμάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Σπ. Κουρκουμέλη, αφού είναι τιμωρημένος.
              
Κυριακή  13/10
Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή 13/10, όπου στις 12:00 το πρωί, στο Βαθύ της Ιθάκης, η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί σε ένα σπουδαίο, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι, χωρίς βαθμό μέχρι σήμερα στον Α’ όμιλο και με ισάριθμες ήττες τις δυο πρώτες αγωνιστικές, σίγουρα παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί», σε ότι αφορά στην διεκδίκηση της μιας, από τις δυο θέσεις πρόκρισης από τον όμιλο. 
Έτσι, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Χ. Μανωλόπουλου, αφού με διαφορετικό αποτέλεσμα θα βάλει πρόωρο τέλος στη φετινή της διαδρομή στον θεσμό.
Όμως και ο Π.Α.Ο., μόνο αδιάφορος δεν θα ταξιδέψει στην Ιθάκη, αφού με μια 2η συνεχόμενη και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα νίκη, θα έχει σχεδόν αγκαλιάσει τη συμμετοχή του στους «8» της διοργάνωσης.
Η «κοκκινόμαυροι», την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα από τα Διλινάτα στο Δ.Α.Κ. με σκορ 4-0.
Οι «πράσινοι» πήραν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση με νίκη 4-2 επί του Ηρακλή Πρόννων, επίσης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στο Βαθύ, στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα!
              
Το απόγευμα της ίδια ημέρας και ώρα 4, στον Καραβόμυλο, στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής και σε παιχνίδι του Β’ ομίλου, η Σάμη φιλοξενεί τον Πυλαριακό, σε μια «μάχη» επιβίωσης, μεταξύ δυο ομάδων που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση, έχοντας από μια νίκη στο ενεργητικό τους.
Οι τυπικά γηπεδούχοι της Σάμης, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Εικοσιμία, θέλουν μόνο νίκη, ώστε να παραμείνουν στο στόχο τους και παράλληλα να κάνουν το επόμενο βήμα για τη συμμετοχή τους στους «8»!
Ο Πυλαριακός, μετά τον περίπατο της περασμένης Κυριακής στο ίδιο γήπεδο και το 9-1 επί του Εθνοφρουρού, θα δώσει τη δική του "μάχη" για ένα αποτέλεσμα που θα τον κρατάει «ζωντανό» στη διεκδίκηση, της μιας από τις δυο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Πολύ σημαντικό λοιπόν παιχνίδι και για τους δύο και το αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον. Ένα ντέρμπι από τα παλιά που μπορεί να προσφέρει θέαμα, έξτρα συγκινήσεις και γκολ.
Άλλωστε, σε τέτοια παιχνίδια, εκτός της ποιότητας και τα θέλω των ποδοσφαιριστών, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και άλλοι παράγοντες, μεταξύ των οποίων το γόητρο και η φανέλα!
                         
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι για τον ίδιο όμιλο, ο αδύναμος Εθνοφρουρός φιλοξενεί την πρωτοπόρο Εικοσιμία, σε έναν αγώνα που οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς, είναι το μεγάλο και αδιαμφισβήτητο φαβορί για ένα ακόμη τρίποντο και το 3Χ3 στη σειρά.
Οι γηπεδούχοι, με πολλά προβλήματα και κυρίως το ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν πλήρη ομάδα, μετρούν ισάριθμες βαριές ήττες, στις δυο αγωνιστικές που διανύσαμε και πλέον πρέπει να θεωρείται τυπική η παρουσία τους στον όμιλο, μιας και δεν δείχνουν ικανοί να ανατρέψουν την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και τις ισάριθμες υπέρ τους νίκες, βρίσκονται επικεφαλής στον όμιλο με τη διαφορά από τους δεύτερους Πυλαριακό – Σάμη στους τρεις βαθμούς.
Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο και να φτάσουν στο απόλυτο 3Χ3, που θα τους δίνει, εκτός απροόπτου, το ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης, στον επόμενο γύρο.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα, χωρίς όμως ιδιαίτερο αγωνιστικό κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και ενδιαφέρον.
              
Αποτέλεσμα εικόνας για αο ερυσσου SportstheaΤέλος, η αυλαία της 3ης αγωνιστικής, θα πέσει την ίδια ώρα στις Βασιλικάδες, όπου σε παιχνίδι του Γ’ ομίλου, η γηπεδούχος Έρυσσος θα κυνηγήσει μια μεγάλη έκπληξη, απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο (2Χ2) Παλληξουριακό.
Σίγουρα κάτι δύσκολο, το οποίο αν συμβεί, όπως προαναφέραμε θα έχει να κάνει με μια μεγάλη έκπληξη, αφού η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη.
Το βέβαιο είναι, ότι οι παίκτες των αδελφών Καππάτου θα παλέψουν για το καλύτερο, αφού μέσα από τέτοια παιχνίδια τα οφέλη και οι εμπειρίες είναι σημαντικά στοιχεία, για τη συνέχεια της φετινής τους πορείας και τα όνειρα τους.
Άλλωστε, σε έναν τόσο πολύ δύσκολο όμιλο, ο στόχος τους, ποτέ δεν ήταν το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και η ομάδα να πάρει παιχνίδια.
Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για μια πολύ ποιοτική και καλά οργανωμένη ομάδα, που σε κάθε περίοδο οι στόχοι της είναι συγκεκριμένοι, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.
Στις Βασιλικάδες θα παραταχθούν, με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που ουσιαστικά θα τους δίνει και την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.
Περιμένουμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι, που μπορεί να δώσει και αρκετά τέρματα.
Οι αδελφοί Καππάτου, οι κόουτς των γηπεδούχων, δεν θα έχουν στη διάθεση τους, λόγω τιμωρίας τον Γιάννη Βασιλάτο.
         
Οι βαθμολογίες
Α’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
2
2
0
0
6 - 1
6
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
1
0
1
5 - 4
3
3.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
2
1
0
1
3 - 4
3
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
2
0
0
2
0 - 5
0
                    
Β’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Εικοσιμίας
2
2
0
0
5 - 1
6
2.
Α.Ο. Σάμης
2
1
0
1
9 - 2
3
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2
1
0
1
9 - 4
3
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2
0
0
2
1 - 17
0
                   
Γ’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
2
2
0
0
9 - 0
6
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
2
1
0
1
3 - 2
3
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
2
1
0
1
3 - 9
3
4.
Α.Ο. Ερύσσου
2
0
0
2
2 - 6
0
                    
Δ’ Όμιλος

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Πρόννοι
2
2
0
0
4 - 2
6
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
2
1
0
1
3 - 3
3
3.
Α.Ε.Κ.
2
1
0
1
2 - 2
3
4.
Α.Ο. Φωκάτα
2
0
0
2
1 - 3
0
                    
Η επόμενη 4η αγωνιστική 
 (Δεν έχουν ορισθεί ημερομηνίες
Α’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκ. - Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτα
                          
Β’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας
                           
Γ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Ερύσσου
2.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς - Παλληξουριακός
                           
Δ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Πρόννοι
2.
Α.Ο. Φωκάτα - Α .Ε. Κ.
              
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου