Τετάρτη, Δεκεμβρίου 4

Νίκη γοήτρου στο τοπικό.... Πυλαριακός - Σάμη 1-0


Στο τοπικό του Καραβόμυλου, σήμερα το απόγευμα στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων και συγκεκριμένα του Β’, ο Πυλαριακός θα πάρει μια νίκη γοήτρου με σκορ 1-0, απέναντι στη Σάμη και θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σειρά των αγώνων, τερματίζοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μπορεί βαθμολογικά το παιχνίδι να ήταν αδιάφορο, ωστόσο αγωνιστικά, είχε πολύ ενδιαφέρον και παρακολουθήσαμε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Να αναφέρουμε ότι και οι δύο προπονητές κατέβασαν με πολλές αλλαγές και κυρίως με νέα παιδιά τις ομάδες τους.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6’, οι τυπικά γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν στη σέντρα από δεξιά του Γιαννάτου ο Φάντης στο β’ δοκάρι, δεν καταφέρνει να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα θα περάσει άουτ.
Με τη συμπλήρωση 15’ στο παιχνίδι, ο Πυλαριακός και πάλι θα χάσει σπουδαία ευκαιρία να πετύχει το 1-0.
Ο Rexha με πολύ ωραία κάθετη πάσα, θα βρει τον Γιαννάτο σε πλεονεκτική θέση, ο τελευταίος θα προχωρήσει θα μπει στην περιοχή, όμως το διαγώνιο σουτ που πραγματοποιεί αποκρούεται εντυπωσιακά με τα πόδια σε κόρνερ από τον Κ. Μωραΐτη.
Οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, θα χάσουν ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία για το προσπέρασμα στο 21’.
Ο Π. Σταμούλης, εκτελεί το φάουλ από το χώρο περίπου του κέντρου, ο Κ. Μωραΐτης πραγματοποιεί έξοδο, αλλά δεν απομακρύνει σωστά, η μπάλα φτάνει στον Γιαννάτο που θα κάνει το σουτ, όμως ο Κ. Βιτωράτος θα σώσει την ομάδα του, διώχνοντας την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του!
Νέα ευκαιρία και πάλι για τους γηπεδούχους στο 28’, ο Νταούτ βρίσκει τον Rexha, ο οποίος κινείται από αριστερά και απέναντι από τον Κ. Μωραΐτη, θα κάνει το πλασέ, αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ!
Στο επόμενο λεπτό, σε φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, με αλλαγή όμως ρόλου, ο Rexha θα πασάρει στον Νταούτ που μόνος με τον Κ. Μωραΐτη, θα πλασάρει και θα σταθεί άτυχος, αφού η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.
Στην πρώτη καλή τους στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 45’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Σάμης, παραλίγο να τιμωρήσουν τους αντιπάλους τους, όμως ο Φλαμιάτος θα διώξει την μπάλα, πολύ δύσκολα στην απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καψογιώργου.
Έτσι, το ημίχρονο στο τοπικ,ό θα ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη και στο 57’, ο Μετάι ύστερα από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο από δεξιά και θα κάνει παράλληλη πάσα στον Δρακουλόγκωνα, ο οποίος βρισκόταν αμαρκάριστος στην αντίπαλη περιοχή, όμως το πλασέ του νεαρού θα στείλει την μπάλα να περάσει σύριζα άουτ, από το δεξί δοκάρι του Φλαμιάτου.
Στο 58’ η ομάδα του Κ. Βιτωράτου θα πάρει το προβάδισμα στο σκορ 1-0, με ένα εντυπωσιακό, όσο και έξυπνο σε εκτέλεση τέρμα του Γιαννάτου, ο οποίος θα κερδίσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και από μακριά, βλέποντας εκτός εστίας τον Μωραΐτη, θα σουτάρει ψηλοκρεμαστά και θα περάσει την μπάλα από πάνω του, ενώ στη συνέχεια θα καταλήξει στα δίχτυα.
Μετά την ωραία κάθετη πάσα του Νταούτ στον Γιαννάτο στο 66’, ο τελευταίος πλασάρει από καλή θέση, αλλά η μπάλα καταλήγει, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων, άουτ.
Με τη συμπλήρωση 77’ στο παιχνίδι, ο Γιαννάτος θα μπει από αριστερά και θα «σπάσει» την μπάλα στον αμαρκάριστο Φάντη που κάνει το σουτ, ο Βρεττός, που ωστόσο είχε αντικαταστήσει νωρίτερα τον Κ. Μωραΐτη, θα κάνει μεγάλη απόκρουση και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ δίνοντας ακόμη ελπίδες στην ομάδα του!
Ο Κλειτογιάννης στο 86’ θα σώσει την ομάδα του από την ισοφάριση, όταν θα απομακρύνει την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του, στην κεφαλιά του Κ. Βιτωράτου, μετά από το κόρνερ από δεξιά του Καψογιώργου.
Με τη νίκη του αυτή ο Πυλαριακός, εκτός της πρόκρισης, που είχε καπαρώσει από πολύ πριν, κατέλαβε και την 1η θέση στον όμιλο.
Αντίθετα, η Σάμη αποχαιρέτησε τη σειρά, με μια νέα ήττα την 3η στη διοργάνωση και πλέον μετά τον αποκλεισμό από την διοργάνωση, το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Ε. Κατερέλο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Μιχαλάτος, Καβαλλιεράτος, Rexha (67’ Κλειτογιάννης), Γιαννάτος, Σταμούλης, Αλυσανδράτος Μεν., Μπερδεμπές (74’ Αλυσανδράτος Σπ.), Φάντης (80’ Καψιώχας), Daut, Saliaj (83’ Κόκκαλης).
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ. (77’ Βρεττός), Παπαδημάτος, Πολυχρονάτος, Βιτωράτος Κ., Μετάι (65’ Βαλλάτος), Καψογιώργης, Βιτωράτος Δ. (65’ Μωραΐτης Ν.), Τρίφι, Γκρέμος, Δρακουλόγκωνας, Σοφιανός.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου