Κυριακή, Δεκεμβρίου 8

Μεγάλο "2" στον Καραβόμυλο ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.... 1-2 τον Πυλαριακό


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο και στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, καλύτερος θα πάρει μια σημαντική και δίκαιη νίκη, την 3η στη φετινή περίοδο, απέναντι στον γηπεδούχο Πυλαριακό με σκορ 2-1.
Να αναφέρουμε ότι, από το 83’ οι φιλοξενούμενοι, θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του Μακρίδη.
Τα  γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 25’ με τον Γιαννάτο να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο πλασέ απέναντι από τον Παπαστεργίου, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από την κάθετη πάσα του Θ. Νικολοβιένη.
Οι «πράσινοι», θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τη συμπλήρωση 30’ αγώνα.
Beshaj - Μακρίδης αλλάζουν ωραία την μπάλα και ο πρώτος από δεξιά, μόνος απέναντι από τον Φλαμιάτο ευστοχεί με ωραίο πλασέ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Με αυτό το 1-1 θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν στο 83’ το 1-2 και τελικά θα φύγουν με ένα μεγάλο τρίποντο, από μια δυνατή έδρα και έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Ο Χαραλαμπόγλου, από το κέντρο θα βρει με ωραία κάθετη τον Beshaj, αυτός θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και στο τετ α τετ του με τον Φλαμιάτο δεν αστοχεί, αφού θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Αυτό το 1-2 θα χαρίσει στο «τριφύλλι» της Κεφαλονιάς την 3η του νίκη (2η σερί) στην παρθενική του παρουσία στην Α’ κατηγορία, που πλέον βλέπει πιο αισιόδοξη τη συνέχεια και τον βασικό στόχο που είναι η παραμονή.
Για την ομάδα του Κ. Βιτωράτου, ήταν η 5η συνεχόμενη αποτυχία στο να πάρει κάποιον βαθμό, με αποτέλεσμα και φυσιολογικά να υπάρχει κάποιο άγχος για τη συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ. Απ. Καραΐσκο και Ε. Κατερέλο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (75’ Φάντης), Κλειτογιάννης (33’ Rexha), Καβαλλιεράτος (65’ Saliaj), Νικολοβιένης Θ., Γιαννάτος, Γρηγοράτος, Σταμούλης, Δημητρίου, Αλυσανδράτος Μ., Daut (39’ Ποταμιάνος).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Μπάμπης Γιαν., Κατσούρης (17’ Noakes – 85’ Μπάμπης Γιωργ.), Μαρινάκης, Γασπαρινάτος, Χαραλαμπόγλου, Beshaj, Φωής, Deraj (59’ Κώστογλου), Μακρίδης, Πάπα.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου