Τετάρτη, Δεκεμβρίου 4

Χωρίς να φορτσάρει η Εικοσιμία 4-0 τον Εθνοφρουρό


Σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά και από την εξέλιξη του αγωνιστικά, η Εικοσιμία θα πάρει την 4η νίκη της στη σειρά και θα ολοκληρώσει νικηφόρα την παρουσία της στους ομίλους και την πρόκριση της στην επόμενη φάση και τους «8» της διοργάνωσης.
Σε ένα παιχνίδι που η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, αλλά και γενικότερα η εξέλιξη του, δεν μπορείς να αφιερώσεις πολύ χρόνο για αυτό για αναλύσεις.
Άλλωστε, αυτό το τελικό 4-0 τα λέει όλα.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, σαφώς καλύτεροι και πολύ πιο ποιοτικοί, είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ξ. Καμπανού, να πετυχαίνουν 4 τέρματα, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.
Οι φιλοξενούμενοι, παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια, ξεκίνησαν τον αγώνα και για 45’ έπαιζαν με δύο παίκτες λιγότερους. Στο υπόλοιπο μισό με την προσθήκη του Σπ. Χρυσανθακόπουλου έγιναν «δέκα».
Τα γκολ
Οι τυπικά γηπεδούχοι, θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλ. Πολλάτου στο 19'.
Ένα πέναλτι που θα κερδίσει ο Λιναρδάτος από τον τερματοφύλακα του Εθνοφρουρού Ξ. Καμπανό.
Στο 25’ μάλιστα θα πετύχουν το 2-0 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με κοντινή προβολή, μετά την σέντρα από αριστερά του Τζάκη και την κακή εκτίμηση του Ξ. Καμπανού που δεν συγκρατεί την μπάλα, την σπρώχνει απλά στα δίχτυα.
Ο Κ. Κουμαριώτης, θα είναι ο σκόρερ του 3-0 των γηπεδούχων με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον Ξ. Καμπανό και έτσι η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του.
Αυτό το 3-0 θα είναι το αποτέλεσμα στο πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη, το θέαμα με τις πολλές αλλαγές και το αδιάφορο του παιχνιδιού, έγινε ακόμη πιο βαρετό, για τους λίγους, ευτυχώς θεατές που το παρακολούθησαν.
Οι γηπεδούχοι, ήταν κυρίαρχοι και στο 48΄το σουτ του Αλ. Πολλάτου θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι, ενώ στη συνέχεια με την παρέμβαση του Ξ. Καμπανού η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
Ατχία και πάλι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 41’. Αυτή την φορά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 73’ ο Πρέτζας θα ανατραπεί, από τον Α. Χαρίτο και ο διαιτητής κ. Αντωνιάδης υποδεικνύει το πέναλτι, με την υπόδειξη του α’ βοηθού.
Εκτελεί ο Αλ. Πολλάτος, ο οποίος θα νικήσει και πάλι από τα «11» βήματα τον Ξ. Καμπανό και θα σημειώσει το 4-0 της ομάδας του, αλλά και το δικό του χατ τρικ!
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν είδαμε κάτι εξαιρετικό στον αγωνιστικό χώρο και μάλλον όλοι ανακουφίστηκαν από αυτό.
Η Εικοσιμία, θα τερματίσει 2η στον όμιλο και θα συνεχίσει στους «8» της διοργάνωσης, αντίθετα με τον Εθνοφρουρό που ολοκληρώνει μια κακή παρουσία με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και μια παραίτηση!
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Απ. Καραΐσκο και την κα Ι. Δούλου.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Α. Τσιμάρας), Μπαξεβάνος, Τζάκης, Πολλάτος Αλ., Κουμαριώτης Κ., Κουμαριώτης Λ., Κούρτι (46’ Χαραλαμπέλης), Μπελτσώνιας, Κορσιάνος, Λιναρδάτος (46’ Hoxhaj), Στεφανάτος (56’ Μάρκου), Καμπανός (46’ Πρέντζας).
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Καμπανός, Ντόκος, Χαρίτος, Μιχαλάτος, Μινέτος, Χατζηνικολάου, Θωμάτος, Χρυσανθακόπουλος, Ζαπάντης, Παρασκευόπουλος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου