Σάββατο, Δεκεμβρίου 7

Πέρασε από τον Σταυρό η Α.Ε.Κ. 5-2 τον Οδυσσέα Ιθάκης


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το πρωί στο Σταυρό της Ιθάκης και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, η Α.Ε.Κ. θα πάρει σπουδαία νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Οδυσσέα.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς έτσι θα κάνει σεφτέ στις νίκες και παράλληλα, βελτιώνοντας τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα θα ανέβει στην 2η θέση.
Οι γηπεδούχοι που σε τέσσερις αγώνες μετρούν 3 ήττες και μόλις μια νίκη, τις δύο εξ’ αυτών ως γηπεδούχοι, βρίσκονται πλέον στην 4η θέση της κατάταξης και πρέπει να συνέλθουν σύντομα, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη, ενόψει playoffs.
Να αναφέρουμε ότι η ομάδα από τη βόρεια Ιθάκη στάθηκε άτυχη και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1, όταν στο σουτ του Cela, η μπάλα θα βρει στο κάθετο δοκάρι του Καρβούνη και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.
Τα γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση 10’ αγώνα θα πάρουν το προβάδισμα 0-1 με τον Π. Μπαλάσκα, που θα διαβάσει την φάση, σε μια αμυντική σύγχυση στη περιοχή των γηπεδούχων και με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μουράγι.
Μάλιστα στο 19’ θα μεγαλώσουν τη διαφορά στο σκορ στο 0-2 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να πλασάρει τον Μουράγι στην έξοδο, στο μεταξύ τους τετ α τετ, ύστερα από την πάσα στην πλάτη της άμυνας του Οδυσσέα από τον Γεροκωνσταντή.
Οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν στο 30’ και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ν. Προσαλέντη, που μειώνει σε 1-2.
Το πέναλτι θα κερδίσει ο Π. Κουτσουβέλης, όταν σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή, τον κρατάει από την φανέλα ο Στεφανάτος, μέσα στην περιοχή.
Αυτό το 1-2 θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη πιο παραγωγικοί οι φιλοξενούμενοι με ακόμη 3 τέρματα έναντι 1 των γηπεδούχων θα ολοκληρώσουν το παιχνίδι νικηφόρα με μια μεγάλη νίκη.
Στο 55’ θα πετύχουν το 1-3 που θα δώσει πλεονέκτημα στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου και παράλληλα θα αποβάλλει το όποιο άγχος υπήρχε μέχρι εκείνη την στιγμή.
Μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Π. Μπαλάσκας θα πασάρει για τον Κουτρουμάνη, μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με σουτ θα στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Μετά από 10’ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα πετύχει το 1-4 και κάπου εκεί «κλειδώνει» τη νίκη της με σουτ του Κιριάι, μέσα από την περιοχή στο κόρνερ του Π. Μπαλάσκα, από δεξιά.
Στο 80’ μάλιστα θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά και στο 1-5, μετά την ωραία ατομική ενέργεια του Μακρή από αριστερά στην περιοχή και σουτ στην απέναντι γωνία του Μουράγι.
Το τελικό αποτέλεσμα και το 2-5 στο παιχνίδι θα γράψει ο Τσίρος για τους γηπεδούχους με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια και αριστερά της περιοχής.
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα ανέβει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας παράλληλα σεφτέ.
Αντίθετα η νέα για αυτή του Σπ. Ζερβού θα είναι η 3η που την φέρνει μάλιστα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τις κες Ι. Δούλου και Α. Δαμιανού.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Μετσάνι Α. (89’ Μορφέσης), Λεκατσάς, Τσίρος, Κουτσουβέλης (46’ Ρενάτο), Ντύλια, Cela, Προσαλέντης Ν., Πατσαλιάς (46’ Προσαλέντης Γ.), Φατούρος (80’ Κώτσης), Καραντζής.
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Καρβούνης, Μπαλάσκας Β., Τασιούλης, Στεφανάτος, Veizaj Α.,  Μακρής (89’ Χειμπέια), Μπαλάσκας Π., Γεροκωνσταντής, Τσάκος (78’ Τσουραμάνης), Κουτρουμάνης, Κιριάι.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου