Κυριακή, Δεκεμβρίου 1

Για μεγάλα πράγματα φέτος ο ΝΕΟΛ 79-65 και τον Άρη Ν.


Αήττητος μέσα στο Ληξούρι παρέμεινε ο ΝΕΟΛ, ο οποίος επικράτησε του Άρη Νίκαιας με 79-65. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στην 7η αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας η οποία έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων.
Το σύνολο του Καράμπελα εν τέλει βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως όπως φάνηκε ήταν πια αργά προκειμένου να γίνει η ανατροπή.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσιαΣυγκεκριμένα στο 35 ο Άρης Νίκαιας έφερε τη διαφορά στο -9 όμως ο Πολίτης με τρίποντο έδωσε ξανά διψήφια απόσταση.  Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για να μειώσουν, όμως η αστοχία δεν βοήθησε προκειμένου να κάνουν την έκπληξη.
Από την άλλη ο ΝΕΟΛ. μπορεί να μην είχε απόλυτη ευστοχία από την γραμμή της φιλανθρωπίας παρόλα αυτά με τον Θεοδωράκος με τρίποντο έκανε το 70-53, ενώ και στη φάση που ακολούθησε ο ίδιος παίκτης πέρασε στον Ρεκουνιωτη και εκείνος κάρφωσε στο καλάθι των φιλοξενούμενων.
Ο Σκανδαλος είχε «απάντηση» και στις δυο φάσεις, όμως ο Πολίτης στο 38’ με καλάθι και εύστοχο φάουλ ουσιαστικά τελείωσε τα όνειρα του Άρη.
Έτσι  ο ΝΕΟ παρέμεινε μπροστά και εν τέλει κράτησε το αήττητο μέσα στο γήπεδο του με 79-65 και την θέση στην κορυφή του 1ου ομίλου νότου.
Τα δεκάλεπτα: 22-18, 43-31, 63-47, 79-65
Διαιτητές: Ντάσης - Ξηροκώστας


Ν.Ε.Ο. Λ (Τζουγανάτος): Αντωνάτος 2, Ιωάννου2, Συνοδινός, Τρυφωνόπουλος 3, Ρεκουνιώτης 26, Μουρελάτος, Πολίτης 18(1), Θεοδωράκος 26(6) Λαμπρόπουλος, Πορτελάνος 2, Μπέτι.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Καράμπελας): Σκάνδαλος 14 Τζώρτζης 7(1), Παπαγεωργίου, Καραβανάς 3(1), Θεοδωράκος 3(1), Μπουράτης 2, Πρίτσος 2 Κόλλιας 9, Χατζόγλου 2, Λαζαρίδης 16(4) Πεταλάς 7(1) Βλάμης.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου