Κυριακή, Δεκεμβρίου 1

Επιτέλους νίκη για την Σάμη...... 1-0 στο τοπικό τον Πυλαριακό και ανάσανε βαθμολογικά


Στο τοπικό σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, η Σάμη θα πάρει πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Πυλαριακό με σκορ 1-0 και θα ανασάνει βαθμολογικά.
Ήταν η πρώτη φετινή της, αλλά και οι πρώτοι της βαθμοί στο πρωτάθλημα, γεγονός που εκτός της βαθμολογικής αξίας, είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει και στην ψυχολογία των παικτών της, προκειμένου η συνέχεια να είναι ανάλογη.
Ο Πυλαριακός, προσπάθησε για το καλύτερο, όμως δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την 4η ήττα στη σειρά, ενώ είχε δυο γκολ που δεν μέτρησαν το ένα γιατί η μπάλα είχε περάσει εκτός γηπέδου και το δεύτερο για επιθετικό φάουλ.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, στον Καραβόμυλο είχαμε ένα καλό παιχνίδι και με αρκετές φάσεις από τις δύο πλευρές.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι, όταν το φάουλ του Καψογιώργου θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Φλαμιάτου και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ.
Άμεση ήταν η απάντηση του Πυλαριακού και στο επόμενο λεπτό, ο Γιαννάτος απέναντι από τον Κ. Μωραίτη, θα κάνει το πλασέ για να σώσει ο τερματοφύλακας της Σάμης.
Νέο δοκάρι και πάλι στο οριζόντιο για την ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου στο 17’ με το φάουλ, αυτή την φορά του Ηλ. Κοσμάτου.
Στο 21’, ένα αμυντικό λάθος παραλίγο να φέρει το 0-1 για τον Πυλαριακό. Ο Rexha που θα κερδίσει την μπάλα, θα βγάλει τον Γιαννάτο απέναντι από τον Κ. Μωραΐτη, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα δηλώσει παρόν και θα σώσει την εστία του.
Στο 26’ στο κόρνερ από δεξιά του Καψογιώργου, η μπάλα θα πάρει επικίνδυνη πορεία προς την εστία, όμως ο Ποταμιάνος θα απομακρύνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοσμάτος θα κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα θα περάσει σύριζα άουτ, από το δεξί δοκάρι.
Αυτές ήταν οι φάσεις για το πρώτο μισό στο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια, χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Σάμη θα προηγηθεί στο σκορ.
Ο Καψογιώργος εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο Φλαμιάτος δεν συγκρατεί την μπάλα που φτάνει στον Παπαδημάτο και πλασάρει για το 1-0.
Μια ωραία συνεργασία μεταξύ Κοσμάτου – Περιβολάρη θα καταλήξει σε ωραία πάσα στον Μετάι, όμως το σουτ του μέσου των γηπεδούχων στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Σε μια νέα εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Καππάτου – Βιτωράτου, αυτή την φορά στο 71’, ο νεαρός επιθετικός της Σάμης θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, όμως το πλασέ του αποκρούεται από τον Φλαμιάτο, που στέλνει την μπάλα κόρνερ και σώνει την εστία του από το 2-0.
Μέχρι την ολοκλήρωση του 90λεπτου δεν θα έχουμε κάτι που αξίζει να αναφερθεί και η Σάμη θα πάρει την πρώτη και μεγάλη της νίκη για φέτος, με αποτέλεσμα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Αντίθετα, ο Πυλαριακός μετά την 4η σερί φετινή του ήττα στη διοργάνωση, θα χρειαστεί ανασύνταξη για να μπορέσει να επανέλθει στις αρχικές καταπληκτικές του εμφανίσεις.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Παπαδημάτος, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Πολυχρονάτος, Καψογιώργης (80’ Τρίφι), Καππάτος, Βιτωράτος Δ., Περιβολάρης, Μετάι (75’ Σοφιανός), Κοσμάτος (Δρακουλόγκωνας Β.).
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (75’ Μιχαλάτος), Κλειτογιάννης, Rexha, Ποταμιάνος, Καβαλλιεράτος (60’ Saliaj), Σολδάτος (32’ λ.τ. Αλυσανδράτος Μ.), Νικολοβιένης Θ., Γιαννάτος, Αλυσανδράτος Σ., Σταμούλης.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
                                                        του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου