Κυριακή, Δεκεμβρίου 1

"Εξάσφαιρος" και πρωτοπόρος ο Α.Ο. Ερύσσου (Εικόνες)


Όπως αναμενόταν άλλωστε, η Έρυσσος, σήμερα το απόγευμα στο «Σ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων, σε παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, δεν θα δυσκολευθεί ιδιαίτερα να πάρει την δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση και παράλληλα να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας το αήττητο μέχρι σήμερα.
Η ομάδα των αδελφών Καππάτου, σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο θα είναι εκείνη που θα έχει την υπεροχή και θα κυκλοφορήσει μπάλα, φτάνοντας με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.
Πέτυχε συνολικά έξι τέρματα, ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να το αυξήσει ακόμη περισσότερο.
Οι φιλοξενούμενοι, που δεν αλλάζουν συνήθεια για ακόμη μια φορά θα παραταχθούν, χωρίς να συμπληρώνουν 11αδα, αφού στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκαν και πάλι με «δέκα» που στη συνέχεια έγιναν «εννιά».
Φυσικά, αν και πάλεψαν φιλότιμα, έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και έτσι μια ακόμη ήττα, η δεύτερη στη σειρά ήρθε φυσιολογικά.
Τα γκολ
Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 1-0 με κοντινή προβολή του E. Sula, μετά την παράλληλη πάσα του Ρ. Παπά.
Στο 16’ θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Κάκια, ύστερα από το κόρνερ του Ρ. Παπά.
Ο Ντόντα στο 36’, μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, θα πασάρει στην περιοχή για τον Sula και ο τελευταίος, αμαρκάριστος εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Στο 40’ ο Γερολυμάτος με καταπληκτική κάθετη πάσα, θα βρει τον Kamberi στην περιοχή και τετ α τετ με τον Μενεγάτο, για να τον πλασάρει και να πετύχει το 4-0 των γηπεδούχων.
Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με «9», αφού θα τραυματιστεί ο τερματοφύλακας του Εθνοφρουρού και δεν θα συνεχίσει για το υπόλοιπο του αγώνα.
Τη θέση του θα πάρει ο Καμπανός, ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας που είχε ξεκινήσει μέσα.
Έτσι, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι ομάδες θα αποσυρθούν στα αποδυτήρια και τους γηπεδούχους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μπροστά στο σκορ 4-0!
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’, ο Παλικισιάνος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καμπανού και στα δίχτυα, ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0.
Στο 62’ ο Ν. Λουκάτος θα πετύχει το τελικό 6-0 με ψύχραιμο πλασέ στην ωραία σέντρα του Ε. Καββαδία, από δεξιά.
Στη συνέχεια το παιχνίδι θα χάσει κάθε ενδιαφέρον και απλά η Έρυσσος θα προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της και παράλληλα θα συνεχίσει το μοναδικό της δρόμο στην κορυφή, μετά από τρεις αγωνιστικές.
Οι φιλοξενούμενοι, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κα Ι. Δούλου.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Πάπα Ο. (46’ Ραπάι), Πάπα Α, Ντόντα, Κάκιας, Καββαδίας Ν. (46’ Καββαδίας Ε), Γερολυμάτος, Παλικισιάνος, Πάπα Ρ. (46’ Βασιλάτος), Sula, Λουκάτος, Kamberi.
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Μενεγάτος, Θεοτοκάτος, Χαρίτος, Μιχαλάτος, Μινέτος, Καμπανός, Χατζηνικολάου, Θωμάτος, Ζαπάντης, Παρασκευόπουλος.
Οι παρακάτω φώτο είναι με τον φακό του φίλου Δημ. Καραχρήστο τον οποίο ευχαριστούμε.




























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου