Παρασκευή, Δεκεμβρίου 6

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 7-8/12 η 4η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Με την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο 7-8/12 η ποδοσφαιρική δράση της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή και των 2 αγώνων του προγράμματος.
Ένα το Σάββατο 7/12, το πρωί στο Σταυρό και το άλλο την επόμενη ημέρα, Κυριακή 8/12 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Μια αγωνιστική με πολύ ενδιαφέρον, βασικά στο ντέρμπι της Ιθάκης, ανάμεσα σε Οδυσσέα και Α.Ε.Κ. το Σάββατο το πρωί.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την Κυριακή το απόγευμα, ο Ηρακλής έχει μια καλή ευκαιρία να πιάσει κορυφή, αφού αντιμετωπίζει τον ουραγό και με πολλά αγωνιστικά προβλήματα Εθνοφρουρό.
Ο Α.Ο. Ερύσσου αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  7-12-2019   ώρα:11:15
Δημοτικό Σταυρού
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Α.Ε. Κράνης
Κομητόπουλος
Παναγής
Δούλου Ι.
Δαμιανού Α.
Κυριακή  8-12-2019   ώρα:17:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Εθνοφρουρός - Α.Ο. Ηρακλής Προν.
Καρλής
Ανδρέας
Μιχαλάτος Γ.
Καναλλάτος Ν.
         
Σάββατο 7/12
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ανοίγει το Σάββατο το πρωί στο Δημοτικό του Σταυρού, όπου ο γηπεδούχος Οδυσσέας Ιθάκης, φιλοξενεί την Α.Ε.Κ., σε ένα πολύ ενδιαφέρον από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι και μάλιστα 4 ημέρες μετά την βαριά του ήττα με σκορ 9-1 στο Αργοστόλι για το τοπικό κύπελλο.
Οι γηπεδούχοι, με ένα μέτριο ξεκίνημα στη φετινή περίοδο, τόσο στο κύπελλο, όσο και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ήδη μετράνε έναν αποκλεισμό από τη συνέχεια της πρώτης διοργάνωσης, αποχαιρέτησαν τη σειρά των ομίλων ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα με 3 βαθμούς, μετρώντας 1 νίκη και 5 ήττες σε αυτή τους την διαδρομή.
Και στο πρωτάθλημα όμως, η παρουσία τους δεν είναι η ανάλογη, αφού στα τρία μέχρι σήμερα παιχνίδια που έχουν δώσει, μετρούν 1 νίκη και δύο ήττες. Αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 3η θέση με 3 βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, στο κύπελλο είχαν την ίδια τύχη και δεν θα συνεχίσουν σε αυτό μετά και τον δικό τους αποκλεισμό, σίγουρα όμως με καλύτερη αγωνιστική παρουσία.
Στο πρωτάθλημα και στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει, μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.
Σε γενικές γραμμές, διαθέτουν μια αρκετά ποιοτική ομάδα και θα είναι ένα από τα φαβορί για την πρωτιά.
Στο Σταυρό περιμένουμε ένα ντέρμπι και τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη «μάχη» για τη νίκη και το τρίποντο, όπου δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης και τους γηπεδούχους να θέλουν τη ρεβάνς της ήττας και αυτό το βαρύ 9-1.
Οι ομάδες θα συναντηθούν φέτος για τρίτη φορά. Στις δύο προηγούμενες για το κύπελλο, έχουν από μια νίκη η κάθε μία στην έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι την περασμένη Τετάρτη 9-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και οι γηπεδούχοι 2-1 στον Σταυρό τον α' γύρο.
          
Κυριακή 8/12
Η 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας, θα συνεχιστεί την Κυριακή, όπου στις 17:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Εθνοφρουρός φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα, Ηρακλή Πρόννων με στόχο το καλύτερο.
Τώρα πιο θα είναι το καλύτερο για την ομάδα του Αργοστολιού θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες με βασικότερο αν συμπληρώνει ενδεκάδα. Κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει.
Οι γηπεδούχοι λοιπόν με 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, θέλουν επιτέλους να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, έστω και αν αυτό φαντάζει σαν έκπληξη.
Στο κύπελλο, οι «μαυρόασπροι» του Αργοστολίου είχαν μια πολύ άσχημη πορεία και βαριές ήττες.
Στα 5 παιχνίδια (στο ένα από τα 6 δήλωσαν παραίτηση) που έδωσαν δέχθηκαν ισάριθμες ήττες.
Οι φιλοξενούμενοι, φέτος δείχνουν ικανοί για πολλά πράγματα και μέχρι τώρα οι εμφανίσεις τους πείθουν ότι, μπορεί να τα καταφέρουν.
Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και διατηρούν το αήττητο, αφού στα δύο πρώτα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα έχουν μια νίκη και μία ισοπαλία και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Και στο κύπελλο δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα, έχασαν στο παρά κάτι την πρόκριση τους και μάλιστα στην ισοβαθμία από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Έτσι έκλεισαν τον κύκλο τους στη διοργάνωση με 3 νίκες και 3 ήττες και ψηλά το κεφάλι.
Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και την ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου να είναι το φαβορί για τη νίκη και το τρίποντο, που θα την φέρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ.
1.
Α.Ο. Ερύσσου
3
2
1
0
8 - 0
7
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόνν.
2
1
1
0
7 - 6
4
3.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
3
1
0
2
4 - 5
3
4.
Α.Ε.Κ.
2
0
2
0
4 - 4
2
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2
0
0
2
0 - 8
0
Η επόμενη (5η αγωνιστική)
(15/12/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Ο. Ερύσσου
2.
Α. Ε. Κ. - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Ρεπό: Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου